Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב סוף סוף לאחר חודשים של התלבטויות ( וחוסר כסף ) קניתי את הדוטק

במחיר פצצה של 850 שקל כולל אחריות כולל הכול קופסא חדשה שלא תחשבו שזה יד שניה או משהו...

בקיצור עדיין לא התקנתי אותו מחר בבוקר אני מאוד מקווה לא להתאכז במיוחד בקטע של השמיעה עם מזרחית

טוב כרגע המערכת שלי אחלה אני רק צריך להחליף את הסאב גם או דפוק אבל אני חושב בכיוון של איכות מאשר עוצמה...

טוב יש לי שאלות קטנות...

1.הגברה של 85-90 RMS תוזיז יפה את הרמקול נכון ?

2.שמעתי שרמקולים חדשים צריכים"להיפתח" כמה זמן אתה מערכים שלוקח לדוטק להיפתח ?

3.ובאיזה עוצמה אמורים להפעיל בהתחלה את הרמקול ! כי הבנתי של צריכים להגביר גבוה מידי בהתחלה

4.שאלה לא קשורה המגבר של קליפורניה 1200 רשום שהוא מוציא 150 RMS אבל רק רשום אמרו לי שהוא מוציא בין 85-90 וואט RMS זה נכון ?

אני אשמח אם תענו לי לפי המספרים אפילו אם תדלגו במידה ואתם לא יודעים לגבי משהו מסויים

תודה רבה מתן

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חח חתיכת חוקים יש לך

1.זה יזיז אותו יפה אבל ברור ש 120 יזיז אותו יותר יפה...

2.לפי מה שאני יודע 12-24 שעות שימוש..

3.:|

4.:|

פורסם
טוב סוף סוף לאחר חודשים של התלבטויות ( וחוסר כסף )

טוב כרגע המערכת שלי אחלה אני רק צריך להחליף את הסאב גם או דפוק אבל אני חושב בכיוון של איכות מאשר עוצמה...

חח התכוונתי דופק לא דפוק !

תודה רבה למי שענה אני מחכה לעוד תשובות

ואני מוסיף עוד שאלה

5. הדוטק הזה זה הדגם החדש MKII מה ההבדל בינו לבין הדגם הראשון ומי יותר טוב ?

פורסם

בטח שחשוב הפתיחה של הרמקול. אני יכול להגיד לך באחריות שהסט שלי של רוקפורד נשמעו הרבה יותר טוב אחרי שבוע של עבודה.

פורסם

תודה

גודל 6.5 אינטש

טוב היום התקנתי אותם בכללי אני מרוצה מאוד אני שמח שקניתי אותם בהתחלה פחדתי להצטער

אבל היום גילתי שהמגבר שלי לא כמו שתמיר עושה ממנו והוא באמת לא כזה חזק....

פורסם

מה קורה לרמקול אם לא ממש נותנים לא היפתח ומשתמשים בו חזק כבר בהתחלה ? :?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
מה קורה לרמקול אם לא ממש נותנים לא היפתח ומשתמשים בו חזק כבר בהתחלה ? :?

כלום.

ולמתן נגיד והמגבר שלך נותן 80 rms ליציאה,זה עדיין לא ינצל את הקומפננט כמו שצריך(140rms ??)ובגלל זה אתה מרגיש שהמגבר לא חזק.

8)
פורסם

העוצמה המקסימלית שלו עלולה לרדת ? (למשל סתם דוגמא בהתחלה ב 30W הוא השמיע חזק ועכשיו באותו הספק הוא משמיע חלש יותר)

פורסם

אין לי ניסיון במדידות אבל דווקא ממה שקראתי הנצילות יכולה לעלות טיפה עקב "השתחררות" של חומרים (למשל ריכוך הסראונד וכו') אבל אני לא מאמין שיהיה הבדל שממש ניתן לשמוע באוזניים (לפחות לא ברוב הרמקולים).

פורסם

אז סה"כ זה סתם המלצה חסרת כל שחר ?

כמו שקונים אוטו חדש אז ממליצים לעשות למנוע הרצה

• תוכן חדש...