Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב תודה לכולם סידרתי את זה היה בעיה עם אחד היציאות של המערכת

אין לי כולכך הרבה מושג מה עשו שם שמו מפצלים או משהו כזה הנזק בכיס היה יחסית קל ( חח אבל כבד מבחינתי ) 120 שקל...

יש לי שאלה קטנה....

אמרו לי שמשחק עם התביבה של הסאב יכולה לתת יותר SQ זה נכון ? אם כן איך ?

שאני מתכוון משחק אני מתכוון עם התיבה הנוכחית רק להפוך אותה וכל מיני דברים כאלה...

לא הספיקה לך התוכנית של חיים הכט ("יצאת צדיק") ? :? אולי בסה"כ חיברו משהו מחדש ולקחו לך על זה 120 שקל ?

לפחות תברר מה נעשה בתוך ה-HU, כדי שתדע אם יהיו לזה השלכות לעתיד.

אורן.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נראה לי שעשו משהו בתוך הרדיו דיסק. לא לשאול מה עשו אחרי כל הת'רד הענק הזה זה באמת חבל.

לגבי התיבה, אתה יכול לנסות לשים אותה במיקומים שונים, בצדדים, אם הפנים כלפי פתח הבגאז', להיפך וכו'. תראה מה נשמע טוב יותר (אם בכלל יהיה הבדל).

פורסם

לפי מיטב הבנתי מהבעיה שהייתה, ואופן הצגת הפיתרון של מתן:

שתי יציאות מתוך 4 (זוג אחד משני זוגות) נשרף, ומה שהמתקין עשה - פשוט לקח שני מפצלים ופיצל את שתי נקבות ה RCA הנותרות ל 4...

לא רוצה להשמיץ, כי יכול להיות שהמתקין השתמש בשני זוגות מפצלים שמחיר כל אחד 40 ש"ח, ולקח עוד 40 על התיקון...

אבל יש פה מצב ל"חוסר צדיקות מסוימת", תלוי במחיר המפצלים...

פורסם

שתי יציאות מתוך 4 (זוג אחד משני זוגות) נשרף, ומה שהמתקין עשה - פשוט לקח שני מפצלים ופיצל את שתי נקבות ה RCA הנותרות ל 4...

לא רוצה להשמיץ, כי יכול להיות שהמתקין השתמש בשני זוגות מפצלים שמחיר כל אחד 40 ש"ח, ולקח עוד 40 על התיקון...

אם ככה,

מתן, נסה לשחק עם האפשרות של ה Front/Rear :Fade. (שמיעה בחלק האחורי/קדמי)

אם אין הבדלי שמיעה, תשובתך היא נכונה, אם יש הבדלי שמיעה, זה לא זה :lol:

פורסם

אני חושב שזה מה שקרה

אני יודע שהוא הוסיף 2 מפצלים והוסיף עוד קופסא קטנהשחורה כזאת שאין לי ממש מושג מה היא עושה....

לגבי התיבה אני ישחק עם זה אבל אני מאמין שרק מחר

עכשיו יד לי עוד שאלה

זה נכון שאם יש לי סאב צריך לחתוך את רוב הבאס מהקדמיים ?

פורסם

לא זה לא נכון. מה שאתה צריך לעשות הוא לשים שיר עם באסים, את הקרוס על HP ולכוון אותו ככה שלא תשמע עיוותים. בדרך כלל בקומפוננט בגודל 6.5" זה באזור ה80HZ (בערך), אבל תצטרך לשחק ולשמוע בעצמך. כמה שיותר נמוך ללא עיוות ככה יותר טוב כי אז תוכל גם לכוון את הסאב לנגן תדרים נמוכים יותר (מכוון על LP באזור הנקודה שבה חתכ את הקדמיים).

הסיבה שעושים כך היא שבאס טוב מקדימה "ימשוך" את הבאס שהסאב מפיק כך שישמע מקדימה גם כן (כמובן שזה תלוי גם בעוצמת הסאב ואם היא גבוהה מדי אז הבאס ישמע מאחורה לא משנה מה).

אלו עקרונות של כיוון לSQ. יכול להיות שהטעם שלך הוא שונה לכן תשחק עם זה עד שתגיע לתוצאה שהכי מספקת אותך.

פורסם

אני חושב שזה מה שקרה

אני יודע שהוא הוסיף 2 מפצלים והוסיף עוד קופסא קטנהשחורה כזאת שאין לי ממש מושג מה היא עושה....

לגבי התיבה אני ישחק עם זה אבל אני מאמין שרק מחר

עכשיו יד לי עוד שאלה

זה נכון שאם יש לי סאב צריך לחתוך את רוב הבאס מהקדמיים ?

תשכח מאיכות באוטו שלך עכשיו. תשכח תשכח לגמרי !.

מה שהוא חיבר לך זה מנחת שמעביר מיציאות של רמקולים לRCL.

והוא פיצל לך אותו ל4 יציאות. עכשיו אין לך שליטה רצינית את הרמקולים והאיכות ירדה.

אמרתי לך היציאות שרופות - אתה לא מאמין לי אתה מעדיף לשגע אנשים פה בפורום?

אמרתי לך תלך להחליף את הרדיו דיסק. סידרו לך אז זה עם קומבינה של מנחת.

ואתה עוד רוצה מערכת איכות אתה לא יודע איזה עיוות גבוה יש למגבר הפנימי לרדיו דיסק.

יחסית לקרוס אובר שיוצא מימנו RCL במכשיר.

תמיר

CLASS 1th ELITE

• תוכן חדש...