Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי התקין לך את כל הסיפור? יש לי הרגשה שאם ננסה לפתור את זה באינטרנט זה יקח המון זמן ולא יצא מזה הרבה, עדיף שמישהו במקצוע יראה את המערכת.

בכל מקרה כל בעיות הרעשים שיכולות להיות דוסקסו כאן בעבר בפורום. נסה חיפוש על GOUND LOOP, רעש אלטרנטור וכו' ותראה אם יש שם משהו שעוזר לך.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אני יעשה את זה

אבל זה קשור לבעיה עם הסאב ??

ודדרך אגב מי שהתקין לי את זה נחשב מתקין מאוד טוב באיזור שלי....

עריכה:

אני לא מבין אז אל תקטלו אותי !

יכול להיות שזה קשור לכבלי RCA מחוברים הפוך או שלא מחוברים ליציאה הנכונה ?

שוב אני לא מבין אבל שמעתי על זה משהו פעם !

פורסם

מתן, התקין לך מתקין מקצועי לפי מה שאתה אומר. לך אליו ון לו לשבור את הראש לא יודע למה אתה שובר. זה יכול להיות כמה וכמה דברים מגדול עד קטן, להתחיל לזרוק ניחושים והשערות זה מיותר במיוחד כשיש לך מישהו לפנות אליו.

פורסם

אתה צודק !

אני רק דואג מדבר אחד שהוא לא יבוא ויגיד לי שזה לא קשור אילו !

מה אני אמור לעשות במצב כזה ? ( אני מתכוון מתי שיש נזק ) כי אם זה רק להתעסק אז לא תיהיה בעיה אבל במידה ובאמת משהו נישרף כמו היציאה של הHU או משהו במגבר הוא יגיד לי שזה לא קשור אליו !

פורסם

במצב כזה מבנאדם נחמד כמו שאתה,אתה הופך פשוט לערס לכמה דקות זה בדרך כלל עובד

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

על המגבר יש על הסאב לא אבל הוא בסדר אז זה לא חשוב על המערכת זהו שאני לא יודע...

מישהו קנה את זה מחול עשה כיול בעוזי רדיו שהם היבואנים של פיונר

והוא אמר לי שיש לי אחריות אז אם זה נכון או לא אולי תגידו לי אתם יש מצב כזה ?

פורסם

אני מתכוון ללכת מחר או מוחרותיים למתקין שיגיד לי מה הבעיה

עכשיו השאלה אם יש לי אחריות לרדיו דיסק ?

והבנתי שאם אני שולח תמגבר לתיקון או חוזר תוך חודש בערך זה נכון ?

אם זה ככה אני מעדיף להיות באותו מצב כבר מאר להיות חודש בלי מערכת ועוד חודש של החופש הגודל

פורסם

טוב תודה לכולם סידרתי את זה היה בעיה עם אחד היציאות של המערכת

אין לי כולכך הרבה מושג מה עשו שם שמו מפצלים או משהו כזה הנזק בכיס היה יחסית קל ( חח אבל כבד מבחינתי ) 120 שקל...

יש לי שאלה קטנה....

אמרו לי שמשחק עם התביבה של הסאב יכולה לתת יותר SQ זה נכון ? אם כן איך ?

שאני מתכוון משחק אני מתכוון עם התיבה הנוכחית רק להפוך אותה וכל מיני דברים כאלה...

• תוכן חדש...