Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק שהרצה למנוע של אוטו חדש היא לא סתם המלצה חסרת שחר. שמירה על כללי ההרצה למנוע חדש או לאחר אוברול הם קריטים לפעולה יעילה שלו בהמשך. זה החיכוך הראשון של החלקים החדשים, והם מתאימים עצמם אחד לשני. אם תאמץ את המנוע באלף-אלפיים הק"מ הראשונים מעבר למה שמותר, אתה עשוי להעלות את צריכת השמן בהמשך או לירידה מסויימת בביצועים ובתפקוד המנוע. נכון שהיום הרצה במנועים חדשים היא פחות קריטית מבעבר, אבל עדיין חיונית. באופנועים זה בולט יותר.

לגבי רמקולים - אני לא מבין גדול בתחום, אבל נראה לי שפתיחה של רמקול היא לא דבר שאתה יכול לעשות לא נכון. פשוט הוא צריך לעבוד. ההבדלים ? כנראה שמעטים ממש ירגישו בהבדל משמעותי, אבל אולי... תנסה פעם לעשות מבחן עיוור...

פורסם

מתן היי.

ראשית, תתחדש, ומקווה שאתה מרוצה.

שים חצי ווליום ליום יומיים הראשונים, ולאחר מכן, צא לדרך...

זה לא מדע מדוייק, ולא תורה מסיני. :)

פורסם

קודם כול תודה על התגובות !

וואי חבל מאוד !

כי מי שהתקנתי אמר לי לשמוע ממש חזק בהתחלה !

ואני ממש אבל ממש מגביר !

אז יכול להיות מזה משהו לא טוב ?

רק בעיה קטנה שהמערכת על השתקה הוא על עוצמה הכי נמוכה יש רעש ממש חזק מהרמקול מה הסיבה ואיך אני יכול לפתור את זה ?

עכשיו משהו לא קשור בכלל ! אין לי באס באוטו אני לא יודע ממה ! או שנדפק הסאב או שזה משהו בכיוונים עכשיו אני לא אחי מבין בעולם ובדקתי בכול הכיוונים האפשרים

מה אני יכול לעשות בשביל לבדוק מה הסיבה אני רק אומר שהממברנה זזה אז הסאב כן עובד אבל לא כמו שצריך !

תודה מתן !

חח תרד שפתחתי לגסי הדוטק ומישהו אמר שהם לא טובים במזרחית !

אז מישהו צחק ואמר שהם לא יספקו צליל לדרבוקות ....

חח בקיצור לכול אוהבי המזרחית ! שומעים פצצה חח ובמיוחד את הדרבוקות !

פורסם
יכול להיות שהדוטק חזקים מדיי בשביל הסאב... נראה לך הגיוני עם המערכת שלך? (אתה מכיר אותה)

אני בדקתי הגיין על הכי גבוהה והוא המגבר כעת רגיש לרעשי מנוע ורעשי רקע.

בגלל שהיציאות RCA של המכשרי שרופות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אנשים אני מבואס תחת ! אין לי בכלל באס הסאב עצמו טוב כי בדקנו סאב אחר גם !

כול החיבורים יושבים כמו שצריך הכיוונים במגבר מצויינים וכרגיל כנל בכיוונים ב HU

בקיצור אני לא יודע מה נפל עלי !

להוסיף לזה שיוצא רעש מאוד חזק מהקומפוננט בזמן שהמוזקיה על שקט וגם שאני נותן גז שומעים את זה ברמקולים אבל זה רק שאני שומע חלש ולפני זה זה לא היה ואני מציין שהחלפתי רק את הקומפוננט

בקיצור תמיר אומר שנראה לו שנשרף יציאה בHU של הכבל RCA אני לא ממש מבין בזה הקטע שאם זה נשרף אז אני חושב שלא היו שומעים בכלל את הסאב הקטע שהוא זז לא שומעים אותו אולי ממש טיפה אבל הוא זז

אני מקווה שתתינו לי רעיון ותסבירו לי לסדר את זה

בכול מיקרה ה GAINע הכי גבוה ותמיר אומר שבגלל זה יש רעש של הרמקולים מתי שאני שומע על חלש

אתם מבינים יותר ממני בבקשה תעזרו לי זה מתסכל אותי אני משקיע את כול השקלים שיש לי ובסוף אני יורד באיכות !

תודה רבה רבה רבה למי שיעזור !

אייל אני אשמח אם תשנה לי את הכותרת בשביל שיכלו לעזור לי תודה !

פורסם

אני בספק אם זה בגלל הHU בלי לראותאת המערכת כי בעיה כמו שאתה מתאר נפוצה מאוד וזה לא בגלל יציאות שרופות (אחרי הכל יש סאונד אז הן לא שרופות).

תעשה בדיקה ותשמע כשהרכב לא מונע אם יש רעשים אם אין אז זה בטח לא בעיה ביציאות של הרדיו דיסק.

פורסם
אני בספק אם זה בגלל הHU בלי לראותאת המערכת כי בעיה כמו שאתה מתאר נפוצה מאוד וזה לא בגלל יציאות שרופות (אחרי הכל יש סאונד אז הן לא שרופות).

תעשה בדיקה ותשמע כשהרכב לא מונע אם יש רעשים אם אין אז זה בטח לא בעיה ביציאות של הרדיו דיסק.

לפני שהיציאות היו שרופות. הגיין של המגברים ברמקולים היה על רבע ובסאב על חצי.

ועבד יפה מאוד.

עכשיו בגלל שהיציאות שרופות הם מוציאות מתח ממש נמוך שרגיש לרעשים.

אז המגבר על עוצמה של פול גיין ועדיין שומעים חלש.

היציאות של המכשיר נדפקו. אין עם זה ויכוח.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

יש אותם רעשים גם שרוטו לא מונע ( אם זה משנה הסויטש היה חצי מסובב כי אם לא אני לא יכול להדליק את המערכת אבל אני מדגיש שהרכב לא היה מונע )

אז בדיוק עוד אני יכול לעשות

ושוב אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני הרעכ זה שאין באס אבל הרש הרבה פחות מעניין אותי

אייל מה אני יכול לעשות בשביל למצוא את הסיבה שאין באס ?

כול היציאות מחוברות כמו שצריך כול הכיוונים בסדר גמור והבאס תקין !

בקשה תעזרו לי ! :(:cry:

• תוכן חדש...