Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הבנטלי הזו מזוייפת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, פרונט שונה לרכבים זה לא קונספט חדש, אני עוד זוכר כאלה חיפושיות שנסעו בארץ:

vw-beetle-rolls.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקרייזלר 300 הינה מכונה די בסיסית, מבוססת על הE-CLASS הישנה ששווקה בארץ ב96 עד 2003 אם אני זוכר נכוןהם חולקות את אותה הרצפה, תיבת ההילוכים בעלת 5 המהירויות, מסגרות המושבים, מערכת ההנעה בגרסת הAWD, צמות החשמל ומערכת ההיגוי, המתלים הקדמיים הגיעו דווקא מהS-CLASS.

רכב חביב, אבל לא משהו מיוחד, השם המלא הוא 300C, הדגם שאותו הוא החליף היה 300M, אפשר גם להזיז את האות לראשית המספר, לא משהו.

יש מספר גרסאות מנוע, הקטן ביותר 2.7 ליטר V6, משם עולים ל3.5 ליטר V6 ואז כבר מתחילים עם ההמי ב2 גרסאות 5.7 ו6.1.

הגרסא הבכירה הינה הSRT-8 בעלת 425 כ"ס. 0-100 ב4.8 שניות, על מערכת הבלימה רשום "ברמבו" :)

באירופה יש גם גרסאת דיזלף המנוע מן הסתם - מרצדס.

אבל היא כבר מיושנת, המחליפה נראית מדהים ולמעשה מציעה שיפור גדול מאוד באיכות החומרים וההרכבה.

וגם נפח המנוע של הגרסא הבכירה צמח ל6.4 ליטרים, ההספק מצידו גדל ל465 כ"ס.

the-new-Chrysler-300-SRT8-2012-front-angle.jpg

2011-Chrysler-300-Wallpaper-1024x684.jpg

ולא משנה מה תגידו, הרכב הזה נראה טוב רק עם גלגלים גדולים, ה17 המקוריים נראים עליו כ"כ רע, ב20 זה כבר מתחיל להסתדר בעין.

haters will hate

פורסם

לי יצא לראות כזאת בצבע לבן מהדגם החדש כמו שבנצי הראה בשכונה שלי, רכב נראה מאוד מרשים וכוחני כנראה שהרכב מייבוא כי עדיין לא התחילו לשווק אותו בארץ.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
בטח בעל הסוכנות.

כמו שמסתובבת פה S63 עם מדבקה "סובארו יותר טוב".

:D

S65,לא 63,כמובן AMG. ואם הוא אומר שסובארו יותר טוב,מי אנחנו שנתווכח :-)<a href=http://img855.imageshack.us/img855/9185/30122009019.th.jpg' alt='30122009019.th.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

לזכותו של בעל המרצדס יאמר כי יש אמת בדבריו, סובארו בהחלט היטיבה עמו. ליתר דיוק עם חשבון הבנק שלו...

הרכב שייך לגד זאבי, מבעלי יפנאוטו, יבואנית סובארו.

פורסם
S65,לא 63,כמובן AMG. ואם הוא אומר שסובארו יותר טוב,מי אנחנו שנתווכח :-)<a href=http://img855.imageshack.us/img855/9185/30122009019.th.jpg' alt='30122009019.th.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

אני זוכר שנאמר פה מתישהו שזו S63 עם סמלים שהוחלפו (בעצם עכשיו שאני חושב על זה זה לא נשמע הגיוני).

בכל מקרה, תודה על התיקון! :-)

פורסם
לזכותו של בעל המרצדס יאמר כי יש אמת בדבריו, סובארו בהחלט היטיבה עמו. ליתר דיוק עם חשבון הבנק שלו...

הרכב שייך לגד זאבי, מבעלי יפנאוטו, יבואנית סובארו.

כמו כן הגראנד קניון בחיפה בבעלותו.

פורסם

זהו ישראלי לתפארת :)

הקטע המבדר הוא שאני מכיר המון מיליונרים שנוהגים על סובארו, האאוטבק הינו רכב עם תדמית מאוד מכובדת, מעין אמירה של אני איש משפחה עמיד מאוד שלא מעוניין לנקר עיניים עם מה שיש לי. ברצינות, יש איזה אחד שהחליף S550 לאאוטבק!

haters will hate

פורסם

...וברווזים קונים 300C.

ואז הם מתעוררים בבעסה.

מבוסס על סיפור אמיתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...