Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אומר כלום.

ברגע שישימו על מסלול שברולט קרוז וב.מ.וו. 320 סטנדרטיות, ושברולט תנצח, אז נדבר.

בינתיים, מדובר ברכב שמהדגם המקורי נשארו בו חלקי פח ובלוק מנוע (לא בטוח).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כותרת מטעה, זה מה שאני אומר.

חוץ מהצורה החיצונית אין שם שום דבר קוראני. הכל פיתוח סדנאות שיפורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אומר שתיקח סיבוב על ב.מ.וו מהעשור האחרון שתוחזקה בצורה סבירה ושים מולה כל שברולט קוריאנית שתבחר ו....... בוא נראה בסופו של דבר במה אתה תבחר.

קישקוש מוחלט הכתבה הזאת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברור שכל קשר בין המכונית הסדרתית לבין דגם המירוצים מיקרי בהחלט, אך מצב זה קיים גם ב BMW.

אני מאמין שחברת BMW לא התחרתה עם 320 רגילה.. :roll:

כלומר זאת מלכתחילה הפגנת שרירים ויכולת הנדסית, גם של שברולט וגם של BMW.

אי לכך ובהתאם לזאת ניתן לומר כי שברולט "קרעו לBMW את הישבן" בהפגנת יכולות הנדסיות במבחן זה. :twisted:

מה, יכול להיות שהמהנדסים האמריקאים יותר טובים מאלו הגרמנים? :shock:

אגב, אין טעם להשוות את המכוניות הסידרתיות של כל אחת מהיצרניות מאחר והן נימצאות בנישות אחרות.

זאת לא חכמה גדולה לתכנן רכב יקר (מאוד) שיהיה איכותי..

זאת חכמה להתקרב לאותן איכויות עם רכב משמעותית יותר זול (למשל כמו שעושות קאדילק, אינפיניטי, לקסוס).

פורסם

החכמה זה לזהות כתבת תדמית מוזמנת מהארץ, כשרואים אחת.

לגבי מירוצי ה-WTCC, אם אתה רוצה לראות מפגן יכולות הנדסי, לך ל-DTM

דרך אגב, ב-BTCC הונדה קורעת לשברולט את הצורה... אז מה זה אומר על היצרנים?

כלום.

נאדה.

גורנישט.

כשאין מושג מי הם המהנדסים שעובדים על המכוניות ו/או כמה כסף הושקע בכל קבוצה או בכלל כמה היצרן מעורב באמת במירוצים, אי אפשר להסיק כלום.

אבל העיקר זה לבנות תיאוריות על סמך פירסומת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני בספק אם חוץ מהפח יש שם עוד חלקים מקוריים של שברולט

אאל"ט, התקנות שלהם מחייבות בלוק מנוע מקורי.

או שזה התקנות של NASCAR...

טוב, גם לסיטרואן C4 אין גירסה סדרתית עם הנעה כפולה, ועדיין הם בנו כזאת בשביל הWRC.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכבי המרוצים של שברולט נבנים בסדנת RML האנגלית http://www.rmlmallock.co.uk/

אגב במרוצים הנ"ל התקנות הן מאוד מחמירות ורוב החלקים הם אכן של שברולט קוריאנית

אגב גם כוחם של המנועים זהה בכל המכוניות על מנת לספק שוויון הזדמנויות,

אל תשכחו שאת העבודה עושה הנהג ולא הרכב, והמשקל משחק תפקיד חשוב,

הב.מ.וו. החדשות הינן פרות שמנות לעומת הקוריאניות בפיתוח אמריקאי האטלטיות עם מנועי אופל.

וכמובן שאל נא לזלזל בתוצרת הקוריאנית של שברולט, בקרת האיכות והסטנדרטים הם אמריקאים לכל דבר,

זהו פשוט מפעל out-sourcing.

ואגב אם תקחו ב.מ.וו. 318 2.0 ותשימו אותה מול הקרוז 1.6 בכביש האמיתי אני לא ממש בטוח לגבי

נצחון מוחץ לבימר עם כל הכבוד, התוצרת שלהם בזמן האחרון יורדת ברמת הנהיגה ופונה לכיוון

הנוחות והגאדג'טים שאגב גם הם לא חכמים במיוחד.

אני אישית הוקפצתי בטרמפ בב.מ.וו. M5 שטענה שאני בגובה 2 מטר ובמשקל 100 קילו זהה

למידותיה של אישתו של הנהג וניסתה בכל סיבוב למעוך אותי למוות בעזרת בקרת המושב ההידראולית שלה.

וזה משפיע על הנהיגה אני חושב :)

ולאוהבי הנתונים: הקרוז הקוריאנית עם מנוע 1.6 בעלת 124 כ"ס במשקל 1384 (ה1.8 אגב 140 כ"ס)

הב.מ.וו 318 עם מנוע 2.0 והנעה אחורית שאוכלת טיפה מהכוח מפיקה 136 כ"ס במשקל 1435

הקרוז עם טיפטרוניק והב.מ.וו היא אוטומאט למיטב ידיעתי... כך שסך הכל... זה די שווה

וזו השוואה ממש לא אתית כי סך הכל המנוע של הב.מ.וו יותר גדול כך שיותר נכון

לשים מולה את הקרוז 1.8 ששוקלת פחות ומובילה ב4 כוחות סוסמ עם הנעה קדמית יעילה מאוד

בשילוב ESP ובמחיר של בערך חצי מהבימר...

מסקנותיכם יתקבלו בברכה

מכונאי שובב ואוהב רכב מושבע.

פורסם

בתור אחד שעובד כל היום עם שברולט קרוז... טוב נו,לא כל היום אבל מאות קילומטרים בשבוע.

גם ה 1.6 וגם ה 1.8 זבל של רכבים.

ה1.8 של הקרוז לא מצליח להתמודד עם מנוע 1300 מודרני בשום סוג של תאוצה. גם לא ביניים.

התיבת הילוכים מסרסת את המנוע.

וההגה מסרס את הנסיעה.

פורסם

וכמובן שאל נא לזלזל בתוצרת הקוריאנית של שברולט, בקרת האיכות והסטנדרטים הם אמריקאים לכל דבר,

זהו פשוט מפעל out-sourcing.

אני מאוד מקווה שלא, כי האמריקאים מאוד מפגרים מבחינה זו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבקרת איכות של האמריקאים זה בזיון.

ובתור אחד שיש לו 2 קאוואלירים ויש לו במשפחה גם מאליבו,לומינה,אימפאלה,אלרואים ( צרות באות בזוגות :-P).

הרכבים מתפרקים לגמרי,מנועים /גירים אמינים מאוד! פלסטיקה וכל שאר העניינים העסק מתחיל להתפרק מהר מאוד... עוד לפני שנגמרת האחריות :roll: (חצי נחמה) :?

• תוכן חדש...