Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב WAZE (אייפון 4.3.3)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניכנסתי ל WAZE (יש לציין שאף פעם לא היו בעיות מיוחדות, בכל גרסאות IOS השונות והפרוצות וגם ב 4.3.3 השתמשתי בו הרבה ולא היו בעיות) ופתאום הניווט הקולי התחלף לאנגלית. נכנסתי להגדרות ובחרתי בשפת ניווט עברית, הוא אמר שהוא לא מוצא את קבצי העברית ושאל האם להוריד אותם, בחרתי ב "כן", הוא מנסה להוריד אותם ולא מצליח, אם אני נכנס עוד פעם להגדרות שפת ניווט התוכנה מתרסקת.

יש רעיונות ? לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ניסיתי, לאחר ההתקנה החדשה השפת ניווט אוטומטית נבחרת לאנגלית ושוב הוא לא מצליח להוריד עברית.

אין לי בעיה עם אנגלית אבל אני לא מבין מה הבעיה פתאום.

פורסם

אולי הקובץ שמכיל את הניווט בעברית שמותקן באייפון תקול.

תבדוק אם יש אפשרות להוריד את הקובץ בנפרד למחשב האישי שלך, ולהחליף בו את הקובץ המותקן באייפון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם אצלי.

הניווט עובד באנגלית.

בעברית הוא מנסה להוריד את קובץ הקול (שמשום מה נעלם). נתקע על 0%.

בנסיון שני נזרק מהאפלקציה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צרת רבים חצי נחמה, מסתבר שזו בעיה כוללת:

http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=11&t=11405&st=0&sk=t&sd=a

מעניין שהייתי הראשון שהזכיר את הבעיה הזאת בפורום, אני ממש לא משתמש כבד ב WAZE.

נראה מה יהיו העדכונים, האמת שלא אכפת לי לשמוע באנגלית, יותר חששתי שמדובר בבעיה כלשהי באייפון.

פורסם

חבר הפורום yoni_la (אין לו עדיין גישה לאופ טופיק) אומר שאפשר להוריד את קבצי הקול עברית (גלית), ועדיף בחיבור WIFI.

עדיין לא ניסיתי בעצמי מכיוון שאני באזור ללא WIFI.

תודה על המידע.

פורסם

בדר"כ פשוט מעתיקים קובץ מסויים מתוך התיקיה הרלוונטית אחרי שהורדת והתקנת את התוכנה במחשב אחר.

אני לא מכיר את המבנה של ווייז, אני אנסה לחקור קצת לעומק ולחזור עם כיוון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אצלי אתמול התחילה התופעה.

התקנה מחדש לא פותרת את הבעיה, והתוכנה מתרסקת שוב ושוב.

מעניין שהשפה השתנתה ככה פתאום. זה הרי מאפיין ששמור על המכשיר, ולא משהו שנשלט מהשרת שלהם. או שאולי אני טועה?

כרגע אני ונטלי הבריטית מנווטים בכיף בכבישי ארץ ישראל :)

!AWDSOME

• תוכן חדש...