Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם להוריד את הרכב מהכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש מכרתי את הרכב לאחד בדואי שאני מכיר ולא עשינו העברת בעלות והרכב עדיין על שמי ובנוסף לכל הוא עוד חייב אלפיים שקל.

אני כבר שלוש שבועות מתקשר אליו בשביל לעשות העברת בעלות או שהוא מסנן אותי או שהוא כל פעם זורק לי חארטה אחרת,כמו "תחכה עוד יומיים אני רוצה שאחותי תחזור מחו"ל נעביר את זה על שמה..." "הרכב עכשיו בצפון והוא אמור לחזור מחר.."

קיצר אמרתי לו שאם עד יום חמישי הרכב לא עובר בעלות אני מוריד אותו מהכביש.

מה עליי לעשות?

יש הצעה למישהו?

ואם אני יוריד את הרכב מהכביש אני יוכל להחזיר אותו אחרי זה?

תודה.

פורסם

זה בדואי שאני מכיר,משפחה של חבר טוב.

ואם אני מוריד מהכביש אפשר להחזיר אחרי זה? שמעתי שאם מורידם זה לצמיתות או שלא?

פורסם

מי מוכר רכב, ולא מקבל עליו תמורה ?

משהו השתנה כשלא הייתי ? (אנשים נהיו יותר אמינים שניתן לסמוך עליהם ככה ?!)

עריכה - חבר טוב - זה כבר לא...

alfa 156 2.5.

פורסם

הוא שילם לי 30 אלף וחייב עוד אלפיים.

במכירה הוא ביקש להמתין שבוע להעברת בעלות כי הוא רצה להעביר את זה על מישהו מהמשפחה.

וזה בן דוד של חבר טוב (שגם אליו הוא מלביש כל מיני חארטות ומסנן אותו גם)

פורסם

אין דבר כזה לא לקבל את מלוא הסכום (בתור מוכר).

אין דבר כזה לא להעביר בעלות (בתור קונה + מוכר, שעליו חלה אחריות העברת בעלות). אבל אצלך משום מה לא שולם מלוא הסכום, וה"פתרון" שמצאתם היה לדחות את העברת הבעלות.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני חודש מכרתי את הרכב לאחד בדואי שאני מכיר ולא עשינו העברת בעלות והרכב עדיין על שמי ובנוסף לכל הוא עוד חייב אלפיים שקל.

אני כבר שלוש שבועות מתקשר אליו בשביל לעשות העברת בעלות או שהוא מסנן אותי או שהוא כל פעם זורק לי חארטה אחרת,כמו "תחכה עוד יומיים אני רוצה שאחותי תחזור מחו"ל נעביר את זה על שמה..." "הרכב עכשיו בצפון והוא אמור לחזור מחר.."

קיצר אמרתי לו שאם עד יום חמישי הרכב לא עובר בעלות אני מוריד אותו מהכביש.

מה עליי לעשות?

מה שאמרת, תוריד את הרכב מהכביש.

כשהוא יתקשר, תסנן אותו. אם תענה בטעות תגיד לו "תחכה עוד יומיים אני רוצה שאחותי תחזור מחו"ל..." "אני עכשיו בצפון ואני אמור לחזור מחר או בשנה הבאה.."

פורסם
מה שאמרת, תוריד את הרכב מהכביש.

כשהוא יתקשר, תסנן אותו. אם תענה בטעות תגיד לו "תחכה עוד יומיים אני רוצה שאחותי תחזור מחו"ל..." "אני עכשיו בצפון ואני אמור לחזור מחר או בשנה הבאה.."

אני מת לעשות את זה! השאלה אם אני אחרי זה יוכל להחזיר אותו לכביש?

ומה זה אומר לגבי משטרה שתעצור את הרכב,מה יקבל הנהג?

פורסם

קודם כל אתחיל בברכה: אדוני אתה אדיוט ! כל אור אדום שהוא עבר וצולם או כל צילום במצלמת מהירות שצילמה את הרכב שעל שמך ולך תסביר לבית המשפט שאין לך אחות (או שהיא בחו"ל), ושלא לדבר על עבירות פליליות שאולי בוצעו עם הרכב.

פורסם
קודם כל אתחיל בברכה: אדוני אתה אדיוט ! כל אור אדום שהוא עבר וצולם או כל צילום במצלמת מהירות שצילמה את הרכב שעל שמך ולך תסביר לבית המשפט שאין לך אחות (או שהיא בחו"ל), ושלא לדבר על עבירות פליליות שאולי בוצעו עם הרכב.

בחורצ'יק דבר יפה,אם אין לך איך לעזור עדיף שלא תגיב בכלל!

פורסם

הבחור ניסה להסביר לך שהאלפיים שקלים האלו הם כלום לעומת הנזק שיכול להגרם לך בגלל השטות שעשית, מה שלא תעשה תזדרז.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

טוב הנה אני אעזור לך, קודם כל אחליף את המילה "אידיוט" בתמים, על זה שלא ידעת על ההשלכות של מה שעשית, וזה יכול לקרות הרי כולנו התחלנו כחסרי ניסיון, הצעתי לך היא שתקדים תרופה למכה ולך למשטרת התנועה ודווח להם שהרכב לא היה אצלך במשך חודש.

פורסם

להודיע במידית למשטרע ולביטוח שהרכב לא ברשותך מזה כחודש והוא נמצא בתהליכי העברת בעלות וכמובן להקליט את השיחות עם הנציגים של המשטרה והביטוח - שתהיה הוכחה כלשהי במידה אם משהו יקרה חו"ח.

אם הוא דורס מישהו מאשימים אותך, עובר באור אדום מאשימים אותך, נוסע בכביש 6 אתה משלם. קאפיש?

לא מעבירים רכב פיזית משליטתך מבלי חתימה על טופס העברת בעלות בדואר, חד וחלק.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
להודיע במידית למשטרע ולביטוח שהרכב לא ברשותך מזה כחודש והוא נמצא בתהליכי העברת בעלות וכמובן להקליט את השיחות עם הנציגים של המשטרה והביטוח - שתהיה הוכחה כלשהי במידה אם משהו יקרה חו"ח.

אם הוא דורס מישהו מאשימים אותך, עובר באור אדום מאשימים אותך, נוסע בכביש 6 אתה משלם. קאפיש?

לא מעבירים רכב פיזית משליטתך מבלי חתימה על טופס העברת בעלות בדואר, חד וחלק.

כן אני יודע את כל העניין שאם משהו קורה זה כאילו אני עשיתי.

דיברתי עם משרד הרישוי והם אמרו שאם אני מוריד את הרכב מהכביש יא אפשר להחזיר אותו אחרי זה :-(

אז ללכת למשטרה?הם יכולים לפסול איכשהו את הרכב לנהיגה זמנית?

• תוכן חדש...