Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנורה הכתומה (במרבית ה- 75 המקומיות היא אדומה ולוח ירוק, להבדיל מלוח כתום ומנורות כתומות במילאנו) הוא סוג של Master Caution. מנורת אזהרת על שנדלקת כשאחת מהמנורות התראה ב"מחשב" ניתור (המנורות הקטנות מתחתיה) נדלקות. אמור להסב את תשומת לב הנהג לבעיה וניתן לאפס אותה על ידי כפתור קטן לידה, אבל כיוון שהתראות שווא הן צרה של חלק גדול מה- 75 בגלל בעיות חיוט וחיישנים - מרביתן נוסעות עם אורגן אורות.

הפתרון הוא או לנתק אותו לגמרי - ואז לאבד התראות טעינה, לחץ שמן ובלם חניה או למצוא ולנתק את המנורות/חיישנים הספציפיים שמפעילים אותו ולזכות לסוג של שקט מתוך חוסר ידיעה (למרות שאם הן דולקות סתם זה גם סוג של אשליה).

ספציפית, אוטו ממש יפה (ועל פי החתימה - יש לי בסיס להשוואה). כל הכבוד על ההשקעה והטיפול. אשמח מאוד לפרטים על בעלי המקצוע - גם הרפד וגם הפחחים - אני מתקרב למצב שבו אצטרך את שניהם (ולא - לא לקיה....).

מבחינה של התמונות ראיתי שמשענת יד של הדלתות מעט קרוסה (בעיה מוכרת של 75) - האם ניסית למלא מבפנים וליישר כשדיפונים היו מפורקים? כמו כן, האם נדמה לי רק או שהידיות של הדלתות הורכבו ללא מסגרות האטימה שהיו במקור? אני לא יודע עד כמה הן יעילות וכיוון שהן נוטות להתייבש ולהתפורר עם הזמן - יופיין אינו ידוע....

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יהונתן מזל טוב על הצבע!

האוטו נראה מעולה ונשמע מעולה,

אני שמח בשמחתך :-)

תבוא איתה איזה יום למפגש... שנוכל קצת לראות ולשמוע

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
אלפא 75 למכירה תוספות של twin spark

0523586801

אני בספק אם זה המקום. יש שרשור ייעודי למכירה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

תשמע האוטו נראה פגז!

לרוב אני לא מתלהב משיפוצים של מכוניות חדשות יחסית אבל פה ממש התלהבתי!

הפחחות- אש!

הריפודים- אש!

בתמונות פשוט ניראה פצצה...

תהנה מהאוטו.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

פגשתי את יהונתן במקרה ברחוב ליד ביתו, ראיתי את הרכב הלסת נפלה למטה.

מעולם לא חיבבתי אלפא, אך משהו ברכב הזה גרם לי להתאהב, שיפוץ ברמה מדהימה, רואים את אהבת יהונתן לרכבו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
דודים מנירוסטה אכן לא מחלידים והם יקרים יותר, אבל דווקא הניסיון האישי שלי איתם לא טוב. הם יוצרים סאונד משונה, מין הדהוד חלול, וברכבים שהיו לי נירוסטה וגם רגילים, הרגילים תמיד היו יותר "חלקים" והשתיקו יותר טוב

דודים מנירוסטה זה הדבר הכי טוב שקיים לא מחליד ונשאר מבריק תמיד! יש לי ביגואר מהסעפות ועד הסוף נרוסטה כמובן *4

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
פגשתי את יהונתן במקרה.... רואים את אהבת יהונתן לרכבו.

אם ככה שם החיבה של הרכב צריך להיות דוד?:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

העבודה שעשו על האוטו מרשימה ביותר! :mm_yeah:

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...