Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני להחליף את הקומפוננט הקיים לקומפוננט עם יותר צליל\איכות\כוח .

הקומפוננט הקיים הוא קומפוננט 3 רמקולים של MARK LEVINSON

אני מחפש קומפוננט שיהיה ברמה , והאם המגבר המקורי ברכב יכול "לסחוב" אותו?

אם אני צריך להוסיף מגבר אז אני כבר אוסיף סאב יותר גדול מהסאב המקורי אשר קיים ברכב .

ואם אפשר המלצה למתקין באיזור הצפון שלא שובר פלסטיקים ויודע לעבוד?

תודה על עזרתכם!

דניאל .

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה התקציב שלך לשיפור ?

רמז :אם אתה רוצה מערכת ברמה

אתה צריך פרוססור שהוא גם מנחת \סט 3WAY איכותי \סאב \הגברה ראויה

עם 10K-12K אפשר להשיג משהו נחמד.

פורסם

לא הייתי ממהר להחליף סט קומפוננט 3 WAY מבית Mark levinson בסט 3WAY אחר..

ML זאת חברת HIGH END מהשורה הראשונה. זה לא איזו חברה קיקיונית ואני סמוך ובטוח שגם ההתקנה של הסט ברכב היא ברמה מאוד גבוהה. בסיטואציה שלך הייתי פונה לכיוון של שיפור ההתקנה (איטום בעיקר) ולכיוון של שדרוג אות המקור וההגברה (פרוססור באמת יעזור להוציא את המירב ממערכת שכזו.)

...CASKA for life

פורסם

nimikipod מרק לוינסון הם בהחלט לא חברה קיקיונית והם בטח שיודעים לייצר רמקולים

אבל כשהם מייצרים רמקולים OEM ההתיחסות הראשונית בפיתוח ובייצור היא: מה מגביר את הרמקול ומה מהנדסי הרכב רצו להגיע מבחינת הסאונד ברכב

ז"א שהרמקול נבנה במגבלות שאר הרכיבים שמורכבים ברכב

אין מה להשוות בין התקנת OEM לבין פתיחת האופציות הקיימות על המדפים

שזה אומר בחירת מגברים שתואמים לרמקולים ושתואמים לרמת הדיוק והסאונד והווליום שהלקוח רוצה להגיע

וכשנפתחת האפשרות לבנות סטאפ מקצועי אז ודאי שזה ינצח את הרמקול המקורי בלקסוס למרות שהוא מיוצר על ידי חברה מכובדת למדי

דרור

פורסם

אלא אם כן אתה מתכוון להשקיע סכום רציני, לא הייתי מציע לשדרג את המערכת המקורית הזו, בטח שלא רק את הרמקולים.

הסכום שתצטרך להשקיע כדי לקבל שיפור ניכר ממה שיש לך עכשיו יהיה לדעתי מעל 15,000, וכדי להשיג משהו באמת טוב אז רצוי אף יותר.

מה שכן, אתה בהחלט יכול לבצע בידוד אקוסטי ולהוסיף פרוססור ולראות כמה רחוק זה ייקח אותך.

קח בחשבון שהושקעה מחשבה בכך שהרמקולים האלו ינגנו טוב כמו שהם, שינוי משהו אחד יגרור אחריו שינויים אחרים, ולכן הצעד הבסיסי פה לדעתי הוא פרוססור.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

דרור צודק ולא יכלתי להגיד את זה טוב יותר מעבר לזה שאני לא רואה סיבה לדחוף פרוססור בכל הזדמנות שיש ועוד לרכב שהושקעה בו מחשבה והכל כבר מנגן דרך מגבר דיגיטלי עם פרוססור פנימי סביר להניח

פורסם

srool אני לא מבין אותך ..

15000.00 .... ש"ח וואוו....

להזכירך הוא לא דיבר על רכב חדש הוא דיבר על שיפור סאונד

הרמקולים שיש לו בלקסוס הם טובים . (נקודה) אבל 15000.00 ש"ח לשיפור סאונד. אפילו אני נבהלתי

מסכים לחלוטין עם legacy3r הקטע של הפרוססורים הופך להיות כבר מצחיק

הרעיון של לדחוף פרוססור בכל הזדמנות נראה לי שחרג מגבולות הטעם הטוב בייחו8ד ברכב שאין שום צורך וזה לא יתרום כלום ואין מצב שזה יהיה החלק שייתן לבעל הרכב את השיפור העוצמתי שהוא חיפש

(חוץ מאולי המון כאב ראש בכיוונים חסרי טעם שיהפכו את הצליל למכני וסינטיסייזרי)

דרור

פורסם

שוב, המערכת המקורית ברכב טובה מאוד, ולהגיע לרמה טובה באופן ניכר, יעלה סכום מאוד מכובד.

עצם העניין שמדברים על העלאת רמה מהסט הנוכחי, שיפור אקוסטיקה לטובת סט שלא נועד לתנאים של הדלת הזו (בניגוד למקורי כמו שכבר אמרת), אני לא אתחיל להסביר לך למה, אבל הוא יעדיף אקטיבי, שזה אומר 7 ערוצי הגברה, קרוסאובר אקטיבי כלשהו, ועוד משמעויות כספיות.

אם הוא מתכוון להשקיע 10,000 שקל, שלא יעשה את זה, לא בטוח שהוא ירגיש שינוי משמעותי בסאונד, השינוי יהיה בעיקר בכיס.

פורסם

srool לא יודע ?

אני חושב שאתה הולך רחוק מדי

אני מכיר את הרכב ויודע מה מנגן בו ואיך

ושומעים טוב . אני אישית אולי לא הייתי נוגע מעבר לחידוד נושא הבאס

אבל אם כבר יש החלטת ביצוע אני יכול להצביע נקודתית (לא אעשה זאת פה מטעמים ידועים) על רכיבים שישפרו את הסאונד ברמות של עשרות אם לא מאה אחוז טוב יותר וחזק יותר

וללא שימוש בהגדרות מפחידות כמו "אקטיבי" "פרוססור" "שבעה ערוצים" וכדומה ושהמחיר לא יעבור את ה סביבות 7000 ש"ח

פורסם

למטרה שהבן אדם מחפש מגבר אחד בריא וסט רמקולים אמיתי ואיכותי הם היפתרון לא פרוססור שכנראה יהרוס ואיטומים למנהם

סאב לא יזיק :)

האוטו כבר די אטום ולא ירשרש או יקרקש

זה אוטו חדש ואיכותי לא פיאט אונו ישנה אני עבדתי תקופה במוסך טויטה והמערכת בIS250 שנמצאת גם בES עם כל הכבוד למרק לוינסון לא נשמעת מזהיר ביחס לדברים שאפשר לעשות וזה עוד בעדינות :)

פורסם

אני תוהה איך מודדים "מאה אחוז יותר טוב".

אתה יכול להגיד מה היית מחליף מבלי להגיד את הדגם, זה יעזור לכולנו ללמוד.

פורסם

לגבי מדידת שיפור באחוזים אז בוא אני אסביר לך במידה ולא הבנת

כעיקרון אין אפשרות למדוד הנאה באחוזים ובטח לא אחוזי שיפור

אבל אם היית נרגע קצת ומשחרר מתח היית מבין שמדובר בצורת התבטאות ולא בנוסחה מתמטית

דרור

פורסם

אתה חושב שסט רמקולים ומגבר חזק זה פתרון פלא?

ראית את מיקום הרמקולם ברכב שלו ? אתה יודע להשוות פיזור של סט אפטרמרקט לעומת הML שקיימים עכשיו ברכב? טרחת לבדוק את נתוני המגבר ואת הנצילות של הרמקולים שמגיעים עם הרכב? אתה יודע איזו אקוסטיקה תידרש כדי להפיק מאפטרמרקט ביצועים טובים ברכב כזה (או כל רכב אחר, למען האמת) ? אתה יודע איל יישמעו הרכיבים בזוויות הקיימות ברכב הזה כך שהקרוס הפאסיבי יחלק את העוצמה טוב בזוויות האלו ולא בזוויות שבאימפרזה שלי למשל ?

אני ממשל לא שלילי, ואני מסכים איתך שעקרונית ניתן להגיע לעוצמה גבוהה יותר (בעיקר בתחום הבאס) גם בסכום נמוך משמעותית.

אך כדי לשמור לפחות על האיכות הקיימת, בעוצמה גבוהה יותר, הוא יצטרך לשלם הרבה. אלא אם כן הוא בכלל לא בקטע של איכות אלא רק להפציץ בווליום ולא יהיה איכפת לו מירידה באיכות ומבורות בתחום התדרים.

• תוכן חדש...