Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

בבעלותנו רנו סניק שנת 2000 שהאכילה אותנו מרורים בחמש השנים האחרונות שהיתה איתנו. צריכת הדלק שלה היסטרית ביחס לסוזוזקי סוויפט שהיתה לנו בעודנו זוג ללא ילדים (אני יודע שאין מקום להשוואה - אבל בכל זאת), וגרוע מזה - היא התאהבה במוסכניק שלנו ולא הסכימה לעבור חודש אחד בלי מפגש לוהט איתו - בעלויות תיקון שאינן נגמרות.

הצד השני של הענין: מאוד אהבנו את המרווחות שלה, הגובה שלה, ומאוד מאוד אהבנו את תא המטען שמאפשר לנו לצאת לטיולים עם מקום אכסון ענקי.

שאלתנו לחכמי הפורום: על אלו מכוניות תוכלו להמליץ שתואמות בגודל ובמרווחות את הסניק אבל חסכוניות בדלק (לא חייב גיר אוטומטי) ושאינן אוהבות מוסכים (ושעלות התיקונים, אם כבר מגיעים למוסך זולות יותר ביחס לרנו)?

התקציב שלנו הוא בערך 70-80 אלף ש"ח וההבנה שלנו בדגמי מכוניות נמוכה מאוד כך שאנחנו ממש בשלב של בירור האופציות בלי ידע מוקדם רב.

כל עזרה או עצה יתקבלו בברכה ובתודה ענקית,

אבי

פורסם

מחליפות לסניק בסיגמנט שלה פחות או יותר (מיני וואנים / משפחתיות "מורחבות") -

1. הונדה FRV - שישה מקומות ישיבה, מנוע 1800 יחסית חסכוני, הרבה מרחב. תכנון פנימי נעים ומיוחד (לדעתי לפחות). חיסרון - נמצאת בגבול העליון של תקציבך (אם בכלל).

2. מאזדה 5 - 7 מקומות ישיבה, אין "מחלות" מיוחדות, אמינה יחסית, נעימה לנהיגה. חיסרון - לא באמת 7 מקומות ישיבה אמיתיים (יש מושבים שיתאימו רק לילדים...).

3. המלצה אחרונה - רכב שאינו מיני וואן - סקודה אוקטביה בגירסת סטיישן (קיימת בגירסת דיזל או בנזין) - מרווחת איכותית, מתאימה למשפחה. אחזקה קצת יקרה מהממוצע.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי - תודה רבה על התגובה המהירה ועל המידע.

לצורך העניין - אנחנו לא "נעולים" על מיני-וואן ובהחלט מוכנים לרדת בגודל המכונית ותא המטען ובלבד שנוריד בהוצאות הדלק המטורפות של הסניק ובעלות המוסכים האינסופית שלה.,

פורסם

השאלה היא האם אתם באמת זקוקים לשש-שבע מקומות או שגם מכונית עם 5 מושבים תוכל להתאים לכם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה פיק,

5 מקומות בהחלט יספיקו.

אנחנו אוהבים לטייל אז תא מטען זערורי לא מתאים לנו (ופורמט 5 הדלתות אהוב עלינו מאוד)

אנחנו לא אוהבים תחנות דלק ומוסכים - ולדעתנו שילמנו את חובנו לחברה עם הסניק לפחות ל 10 שנים הבאות.:-)

פורסם

אז חפשו יונדאי i30 או קיה סיד בתצורת סטיישן. גם חמש דלתות, גם תא מטען גדול וגם עלויות אחזקה (ודלק) שפויות יותר.

אופציה לא שגרתית נוספת (במיוחד אם גיר ידני בא בחשבון) - טנדרון בסגנון ברלינגו או דובלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה פיק,

תודה רבה.

ה i30 באמת נראית הסגנון המתאים. חשבנו גם על סוזוקי ליאנה אבל אנחנו לא מצליחים לשמוע עליה כלום. לא דעות שליליות ולא דעות חיוביות .

ושוב תודה

פורסם

אם לא אמרתם לגמרי נואש מהצרפתיות הודות לסניק, אני יכול להמליץ לכם בחום על גרסאת הסטיישן של ה-307.

בשנה שיש לי אותה (קיבלתי אותה אחרי 6 שנים שהיתה רכב חברה ועברה 200 אלף ק"מ) הדבר היחידי שהייתי צריך להחליף זה מצבר.

אפס תקלות (מלבד המצבר) במשך השנה הזו ובטסט הייתי צריך להחליף סה"כ נורה קדמית.

סה"כ אני מרוצה מהרכב, הוא מאוד מרווח נוח, צריכת הדלק הממוצעת שלי איתו היא סביבות ה-1:10 ק"מ לליטר.

ותא המטען בהחלט גדול.

ועוד דבר, למקרה שחשוב לכם, המערכת המקורית שבאה עם הרכב היא JBL, ככה שלאודיופיל כמוני (Aאוהב איכות אבל אין לו ממש כסף לשפצר את המערכת של האוטו) זה אחלה של דבר :).

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם מציאת רכב מתאים.

פורסם

איפה ההוא שהיו לו 2 מגאנים שלא התקלקלו אף פעם למרות שהוא נסע איתם למאדים וחזרה שיבוא לצעוק עלייך שאתה סתם ממציא ושתול של מאזדה ולמעשה רנו זה רכב סופר אמין?

פורסם

נאקאמיצ'י - כנראה אתה מתכוון ל-CX, והוא מין הסתם בוא יבוא.

לעניינינו - אופציות נוספות - בתצורת סטיישן - פוקוס סטיישן (גבולית קצת בתקציב) - אם אינכם ממהרים לשום מקום (הרכב אינו רכב מירוץ) - יכולה להיות בחירה טובה.

רכב נוסף, יקר יותר לאחזקה - פאסאט.

alfa 156 2.5.

פורסם

אגב שני הערות קטנות:

1. המאזדה 5 פשוט משאבת דלק בלתי נלאית ,לצערי אני ולא מעט חברים עם ליסינג נאלצנו להחזיר אותה לאחר שקיצצו לנו את תקציב הדלק באחד ממקומות העבודה, היא גם לא ממש מרווחת בשורה האמצעית .

2. אם לא פסלתם את הטנדרים כדוגמת הרנו קנגו,סיטרואן ברלינגו ופיג'ו פרטנר לדעתי הם המכוניות העדיפות לכם,

גם מרווחות מאוד וגם די אמינות, ממליץ לבדוק בחום.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...