לכל חברי הפורום שלום,
בבעלותנו רנו סניק שנת 2000 שהאכילה אותנו מרורים בחמש השנים האחרונות שהיתה איתנו. צריכת הדלק שלה היסטרית ביחס לסוזוזקי סוויפט שהיתה לנו בעודנו זוג ללא ילדים (אני יודע שאין מקום להשוואה - אבל בכל זאת), וגרוע מזה - היא התאהבה במוסכניק שלנו ולא הסכימה לעבור חודש אחד בלי מפגש לוהט איתו - בעלויות תיקון שאינן נגמרות.
הצד השני של הענין: מאוד אהבנו את המרווחות שלה, הגובה שלה, ומאוד מאוד אהבנו את תא המטען שמאפשר לנו לצאת לטיולים עם מקום אכסון ענקי.
שאלתנו לחכמי הפורום: על אלו מכוניות תוכלו להמליץ שתואמות בגודל ובמרווחות את הסניק אבל חסכוניות בדלק (לא חייב גיר אוטומטי) ושאינן אוהבות מוסכים (ושעלות התיקונים, אם כבר מגיעים למוסך זולות יותר ביחס לרנו)?
התקציב שלנו הוא בערך 70-80 אלף ש"ח וההבנה שלנו בדגמי מכוניות נמוכה מאוד כך שאנחנו ממש בשלב של בירור האופציות בלי ידע מוקדם רב.
כל עזרה או עצה יתקבלו בברכה ובתודה ענקית,
אבי