Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כונן קשיח נייד , מה לבחור?

ADRIANFARINA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הכונן הנוכחי שלי מת (כרגע מנסים לשחזר ממנו נתונים במעבדה).

מה שיש לי כרגע זה "סיגייט" 1טרה.

אהבתי בו את קלות השימוש וההפעלה ואת ההקיבולת.

לא אהבתי את זה שאין לו כפתור הפעלה , כל עוד הוא מחובר למחשב הוא פועל , אפילו אם ב"תרדמת".

לא אהבתי את הגודל הפיזי שלו ואת המשקל . גם לא אהבתי את זה שצריך לשמור אותו בצמר גפן מפחד לפגיעה.

היה אצלי שלוש שנים ולא היתה תקלה אף פעם , עד הפעם הזאת .. הוא עושה קולות של מניע ומסתובב אבל לא מזוהה ע"י המחשב.

האם אפשר לקנות בנפח כזה זכרון נייד שיהיה יותר עמיד (לא עם כונן קשיח סטנדרטי)? אם כן מה מומלץ ומה המחיר?

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עתה קיבלתי עידכון מהמעבדה .

שילמתי 160 שח לבדיקה.

אחרי ארבע שעות , התקשרו ונתנו לי הצעת מחיר ... שנייה אני שותה מים... עוד קצת מים... יושב על הספה.. שותה עוד מים... 1850 שח.. :shock: אמרתי להם להחזיר לי את הדיסק.

אם היה יוצא עד 700-800 עוד הייתי שוקל..

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רכשתי iomega משדרת פריסטיג' בנפח 1TB ב300 ש"ח. י שלו כפתור הפעלה ושנתיים אחריות. מאוד מרוצה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה כונן של SEAGATE 500GB מסדרת ה7200.11? האם במחשב לא זוהה כלל או שמערכת הקבצים שלו השתנתה לRAW?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רכשתי iomega משדרת פריסטיג' בנפח 1TB ב300 ש"ח. י שלו כפתור הפעלה ושנתיים אחריות. מאוד מרוצה.

בן.

תבדוק את החשבונית שלך.. זה שלוש שנים אחריות במעבדות C-DATA היבואנים של IOMEGA. :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, אם זה מהסיגייט FREEAGENT הלבנים - יש להם 5 שנות אחריות ואתה תקבל חדש.

נדפק לי לאחרונה סיגייט FREEGAENT 1TB 7200.11 שהתחיל לתקתק ברגע אחד בלי התראה מוקדמת ולקח איתו את כל המידע.

IVORY , לא התווכחו ולא עיכבו אותי ונתנו מיידית WD חדש 1TB. הגעתי הביתה, הוצאתי אותו מהקרטון,

הוא הרגיש כמו מוצר זול ב2 שקל עם פלסטיק דק, חזרתי חזרה וקיבלתי סיגייט FLEXGO 1TB חדש והאחריות ממשיכה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה עם האחריות לכוננים חיצוניים היא שברגע שמסרת כונן חיצוני לבדיקת מעבדה לשחזור קבצים והם פרקו אותו מהקייס החיצוני ברגע זה אבדת את האחריות. האחריות טובה להחלפת המוצר הפגום, היא לא על המידע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק את החשבונית שלך.. זה שלוש שנים אחריות במעבדות C-DATA היבואנים של IOMEGA. :)

וואלה צודק.

ארז, אין עליך.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המארז שלו פתוח. מה שמרגיז זה עניין איבוד המידע מן הסתם..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשבועיים. המחשב השולחני שלי נכבה ולא נדלק יותר.

לקח מספר ימים והמחשב הגיע לחבר. טכנאי מחשבים.

בדיקה גילתה לוח אם שסיים קריירה.

החבר שלף לוח אם משומש ותקין שהותקן במארז. והופ הרדיסק אחד לא עובד יותר.

אחרי מספר נסיונות ושיכנועים. עובד.

למחרת נקנה 2 הרדיסק 1.5TB של WD 3.5" במחיר בדיחה של 330 ש"ח כולל. כל אחד.

אחד נכנס למחשב. ואחד הולך להיות כונן גיבוי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי FREEAGENT ,של סיגייט בנפח של טרה.

כדי לשמור עליו,אני מפעיל אותו רק כאשר אני מגבה חומר. השאלה היא אם כל חיבור שלו למחשב

יכול להרוס אותו,או שאולי עדיף לחבר אותו קבוע ולהכניס אותו למצב שינה? :roll:

ממש לא בא לי לאבד את כל המידע...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...