Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזבוז מוחלט של כסף.

אני מציע שתתמקד ברכבי פונטו משנת 2000. השנה האחרונה של הצורה הישנה.

בגלל הבדלי צורה, אנשים אוהבים לחפש את הצורה החדשה, גם אם זו תוספת של עוד 3-4 אלף ש"ח. זה משחק לטובתך כי פחות אנשים מתקשרים לרכבים עם הצורה הישנה.

ככה תצליח לאתר את הרכב במצב הכי טוב מבין הרכבים מהצורה הזו.

פורסם

לגבי פונטו דור ראשון:

התקלות היקרות

- ראש מנוע, בגלל שימוש בנוזל קירור לא מקורי / אי החלפתו בזמן או בגלל תרמוסטט תפוס. (אני מחליף אותו בכל טיפול, זה עלות של פחות מ-100 ש"ח).

- סתימה ברדיאטור מאותן הסיבות הנ"ל

- חוסר בחימום עקב דליפה של הרדיאטור הפנימי

- בעיה במזגן (הכי נפוץ מנסיוני האישי זה ביוניט שיושב ליד הרדיאטור)

- צינורות הגה כח. תוודא שמשאבת הגה הכח לא מרעישה כאשר מסובבים את ההגה, שאין נזילות מהמסרק, ושהצינורות שלו שלמים לחלוטין.

יש תקלה אחת מעצבנת וזולה

- קורוזיה בפנסים האחוריים. גורמת לתופעת אורגן האורות. התיקון כולל פירוק וניקוי של המגעים בסה"כ.

יש לי אחת כזאת (צבאית לשעבר) שנת 98' שנקנתה בנזיד עדשים ומפגינה אמינות מופתית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מדובר על תרמוסטט מקורי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן. הרכב ישן וההחלפה הזאת עוזרת לי לנסוע בשקט.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

איזה מחיר:shock: ,בדובלו עלה לי 700 שקל,למרות שזה היה במורשה אמנם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...