Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריביות נוכחיות למימון רכב

asa160
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מציע לרכז נתונים על הריביות המקובלות היום בשוק מהצעות המחיר שמתקבלות על ידי חברי הפורום.

אני קיבלתי שוק אתמול שסגנית מנהל הבנק שציעה לי בתור לקוח מועדף מימון של 70 אלף ש"ח בריבית שנתית 12 אחוז ("לקוח רגיל משלם 14-15")

אשמח לשמוע מה ההצעות שקיבלתם בשלשת החודשים האחרונים.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקר מאוד!

כל יבואן רכב שעובד עם מימון נותן לך הצעות אטרקטיביות בהרבה.

לדוגמא צ'מפיון או סמל"ת שעובדים עם ק.ל.ס נותנים מימון עם ריבית פריים+0.6 (שזה בעברית נכון להיום 5.35%)

ד"א, ברגע שישלחו לבנק את טפסי המימון הבנק יפנה אלייך עם הצעה זולה יותר וללא עלויות נוספות של הקמת ההלוואה וכו'.

מנסיון.

אייל

BMW M135I

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסא,

לא כל חשבון שמקבל הטבות של לקוח מועדף, הוא באמת לקוח מועדף.

יש יותר מידי חשבונות בארץ שהם לקוח מועדף בתור גימיק של הבנק לשמר לקוחות עם הטבה זניחה בדברים הפחות רווחיים לבנק.

אם היית לקוח מועדף אמיתי, מנהלת הבנק היתה מחזרת אחריך השכם והערב, מזמינה אותך לכוס קפה במשרדה, דואגת שלא תעמוד בתור ואפילו היו פותחים לך את הדלת אחרי שעת סגירה.

רק כדוגמה אביא לך בנק שהתעריפון שלו הוא 12 ש"ח (או 14) על כל אופציה במעוף.

לקוח מועדף סטנדרטי יקבל הטבה לשלם 7-9 ש"ח. יש כאלה שישלמו אפילו 5 ש"ח.

אבל המועדף האמיתי ישלם באזור ה-2-3 שקלים (ואולי פחות).

תשאל כמה מועדפים אמיתיים יש בסניף שישלמו 2-3 שקלים ? אולי 2 לקוחות ואולי גם זה לא.

תיכף יבוא אלעד ויתקן אותי :wink:

באשר לריביות שביקשו ממך - על פני הדברים, זה מעיד שאינך לקוח מועדף אמיתי. הבנק מציע לך ריבית כה גבוהה כדי "לשכנע" אותך שלא תרצה הלוואה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותח השרשור הוא אכן לקוח מועדף. עם ריבית כל כך גבוהה, אם אני הייתי הבנק, הייתי אומר אפילו לקבצן שאין לו גרוש על התחת שהוא לקוח מועדף :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיסקונט מציעים מימון לרכב חדש בגובה של עד 150,000 ש"ח ב-P-0.5 (פריסה ל-60 תשלומים). לרכב משומש הריבית גבוהה יותר.

לדעתי מדובר בהצעה לכל לקוח של הבנק.

אם כבר התחלת אז שווה לציין גם שיש להם הסדר הלוואות מאוד נוח עם חברת קל-אוטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ריבית שנתית של 12% קרובה לרבית משיכת היתר. אני קיבלתי לפני מספר חודשים הלואה לרכישת רכב בריבית פריים פחות 0.5% והנחה של 50% בעמלת הקצאת האשראי - כל זאת בלי שום התמקחות. אני לקוח יציב בסניף אבל לא ידוע לי על כך שאני מועדף. נראה לי שהבנק לא רוצה להלוות לך והביע זאת בצורת פרמיית סיכון גבוהה מאוד.

עצתי לך - בדוק היטב את כושר ההחזר שלך, אם הבנק דרש כזו ריבית כנראה שיש לו בסיס לחשש להחזר ההלואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...