Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערך ריגשי לרכב?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף, הבעיה שלך הרבה יותר רצינית ממה שאתה מתאר.

כשראיתי את השלט על החלון שלך עברה לי צמרמורת בגוף, אסף בלי הפיאט? לא עובר לי בגרון!

גם אם יגיע יום בעזרת ה' שתוכל להרשות לעצמך לקנות כול רכב שרק תחשוק בו, הפיאט של אסף זה הפיאט של אסף, ולא של אף אחד אחר.

אני יספר סיפור קצר שיבינו על מה אני מדבר.

יום חמישי בערב, מה כולם עושים? יוצאים, חברות ידידות, ושאר הירקות.

אצלנו זה היה חמישי בערב שונה, כי אסף החליט שצריך לכוון את המנוע וזה הזמן, אז הוא התחיל ואנחנו (אני ועוד חבר או שנים) עמדו הסתכלנו ועזרנו במה שיכלנו, הערב הזה המשיך לתחילת הלילה, ולאמצע הלילה ובעצם כבר הגענו לבוקר! לילה שלם היינו ערים, בגלל הפיאט הזו, אני אמרתי גם אם זו הייתה מרצדס לא הייתי ממשיך לנסות ולנסות, פשוט סוגר הולך לישון ובבוקר שלמחרתם רואה מה עושים.

אבל אסף זה משהוא אחר, אין סיכוי שהוא יחזור הביתה ולא עם הפיאט.

בקיצור אסף אתה והפיאט הזאת זה זוגיות מהשמיים חח יאאלה תפסיק להיות מוטרד מהבעיה שלך, היא נורמאלית לגמרי, גם אני כבר שנה וחצי מאוהב בגולף שלי ומוטרד מהמחשבה של "מה יהיה כשהיא תהיה רכב מיושן ואני אצטרך לעשות פעמיים טסט".

שבוע טוב, מחר אני יקפוץ לקחת את הריליי לחיפושית:wink:

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
לפני כשנה מכרתי יונדאי גטס (מהדגם המאובזר עם הסאנרוף והכל) שהייתה אצלי מהיותה חדשה למשך של 5.5 שנים.

שמרתי וטיפחתי אותה במשך כל הזמן הזה ושמרתי עליה בקנאות.

כשהתחדשתי ברכב חדש זה ללא ספק היה לי מוזר ככה להשאיר אותה בידי מישהו אחר...

הרגע הכי נורא היה שלשום, כאשר נתקלתי בה עומדת במגרש חניה כלשהו ליד מקום שהלכתי אליו - מטונפת ומזוהמת הן מבחוץ והן מבפנים. שרוטה ומשופשפת מכל הכיוונים ומכות קטנות בפח בכנפיים. אז באמת הרגשתי רע.

:-(

מעניין מה אני ארגיש כשאמכור את האוטו שלי

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

גם לי זה קרה עם רנו 5 שמכרתי היא לא הייתה שווה הרבה כספית,אבל הערך הרגשי שלה היה גבוה.

במיוחד הכי מבאס שאתה רואה את הרכב פתאום אחרי מספר שנים הרוס וגמור כמו הרנו שמכרתי.:-(

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כן ולא.

לפני שבועיים מכרתי את ההונדה אחרי 14 (!) שנה ביחד.

כשקניתי אותה, הייתי רווק צעיר.

כשמכרתי אותה, הייתי נשוי עם שני ילדים.

יש לי הרבה מאד זכרונות נעימים שהאוטו הזה מככב בהם (אחד לדוגמה מלפני 6 שנים: 3 לפנות בוקר,אישתי מעירה אותי, "הצירים התחילו" תוך 40 שניות אני ברכב תוך 4 דקות על השעון עובר מעל כל איי התנועה בכניסה לחניון בבלינסון, אחרי שהורדתי אותה בפתח המיון. עוד נסיעה כזו לא היתה ולא תהיה), אבל עם כל הכבוד, הוא לא הכוכב הראשי. הוא תמיד היה שם, ברקע.

אבל בכ"ז- בכל ה14 שנה האלה, אף אחד לא נהג בו חוץ ממני, אז כששני הבחורים הנחמדים שרכשו אותו (אני מתבייש לומר שסירבתי לכמה קונים בתואנות של מחיר, רק כי לא נראה לי שיתנו לה "בית חם") ואני מאמין שיטפלו בו היטב, נכנסו אליו כדי לנסוע לדרכם אחרי שהעסקה נסגרה, עליתי בשביל חזרה מהחניון למשרד, בלי להביט לאחור.

בכ"ז היה לי קשה לראות מישהו אחר נוהג בה ומתרחק איתה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפני כמה שנים היה לידידה שלי פיאט אונו ישנה נראה לי בין 92-94 וכל פעם שרצינו לנסוע ביקשתי ממנה שניסע בפיאט אונו למרות שלשנינו יש מכוניות חדשות בבית. גם יצא לי לנהוג בפיאט לא מעט ותמיד היה יותר כיף לנסוע באוטו הזה מאשר בחדשות לא יודע למה.

אז אני בהחלט יכול להבין על מה אתם מדברים כשבבעלותכם אחת כזאת ואתם לא רוצים למכור!

פורסם

לא רק לך יש את הבעיה הזאת גם אני ואבא שלי יש את הבעיה הזאת לאבא שלי יש מיצובישי גאלאנט שנת 90 האוטו עשה רק 140 אלף האוטו עבר עכשיו אליי ואני שומר עליו יותר משאני שומר על עצמי אבא שלי לא מוכן אפילו לשמוע את המילה גריטה או מכירה ואותו דבר גם אני הרכב כבר 20 שנה איתנו והוא כבר חלק מהמשפחה והרכב בלי העין הרע שמור מאוד ...

• תוכן חדש...