Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת דלת תקולה, גולף דור4.

בני ארוך
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שאלו יהיו הצרות שלי בחיים!

אבל גם כשזה משהו קטן אני מעדיף לטפל.

אז ככה, הנורה שעל הדלת (של היושב ליד הנהג) לא נדלקת, פירקתי את הבית מנורה, וחיברתי לצד הנה (לשלול אפשרות של תקלה בבית מנורה או את האפשרות שהמנורה שרופה), חוץ מזה אין עוד תקלות ברכב ככה שאני לא מאמין שזה פיוז שנשרף.

הערכה שלכם? מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? מאיפה להתחיל? (הצמה נראית שלמה ממבט חטוף דרך הכניסה והיציאה שלה לדלת).

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שאתה מתכוון לנורה על הדופן הפנימית אחורית של הדלת (בכיסוי פלסטי אדום?).

האם מגיע בכלל מתח לבית הנורה ? (בהנחה שהנורה לא נשרפה, ניתן לבדוק זאת עם רב מודד).

אם מגיע מתח והנורה תקינה - האם יש איזשהו "סוויץ' " קפיצי (במשקוף הקדמי של הדלת) ? האם מגיע אליו מתח ?

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה המהירה.

אני לא יודע אם מגיע מתח, ומה זה רב מדד? טסטר יכול להועיל בבדיקה הזו?

ולא הבנתי את המיקום של הסוויץ' הקפיצי, איפה הוא צריך להיות? ואיך הוא נראה? (אם בכלל קיים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתמונה רב מודד (יש אנלוגי ויש דיגיטלי)

יש גם טסטר של טכנאי רכב, שהוא מין עיפרון עם נורה, שצד אחד (כבל עם תנין) אתה מחבר לגוף הרכב, וצד שני (שפיץ) - נוגע בנקודה בה הינך רוצה לבדוק אם יש או אין מתח (בגירסה הכי פשוטה - זה מראה יש/אין מתח, ללא מדידה כמותית).

שיטה פרימיטיבית עוד יותר - הצלב עם הנורה בצד השני (בהנחה שתקינה).

Digital_Multimeter_Aka[1].jpg

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:-(

מחיר הטכנולוגיה...

עריכה - מרק - תודה על התיקון.

אין מצב שהנורה נשרפה ? אין עוד משהו מכאני בדלת ? האם המנגנון הוא לדלת אחת או יותר ?

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רציני? לא יכולה להיות סיבה אחרת?

הדלת ננעלת בלי שום בעיה, החלון יורד ועולה, רק הנורה לא נדלקת.

אין אפשדרות לתקן את המנגנון הזה?

אני אשמח אם תוכל להסביר לי את הבעיה בצורה קצת יותר מורחבת.

ובאופן כללי, אין שום סיכוי בעולם שאני ישים 600-800 שקל בשביל לגרום לנורה הזאת לחזור לפעול, השאלה אם התקלה הזו עלולה לגרום להיווצרותם של תקרלות אחרות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:-(

מחיר הטכנולוגיה...

עריכה - מרק - תודה על התיקון.

אין מצב שהנורה נשרפה ? אין עוד משהו מכאני בדלת ? האם המנגנון הוא לדלת אחת או יותר ?

הנורה לא נשרפה, כתבתי כבר בהתחלה שלקחתי את הנורה ובית הנורה וחיברתי אותה לצד נהג והיא דלקה.

השאלה אם אין סיכוי שהחיבורים של הצמה לבית הנורה נפגמו? או חלק מסויים בצמה עצמה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רציני? לא יכולה להיות סיבה אחרת?

הדלת ננעלת בלי שום בעיה, החלון יורד ועולה, רק הנורה לא נדלקת.

אין אפשדרות לתקן את המנגנון הזה?

אני אשמח אם תוכל להסביר לי את הבעיה בצורה קצת יותר מורחבת.

ובאופן כללי, אין שום סיכוי בעולם שאני ישים 600-800 שקל בשביל לגרום לנורה הזאת לחזור לפעול, השאלה אם התקלה הזו עלולה לגרום להיווצרותם של תקרלות אחרות?

התקלה הזו לא אמורה לגרום לתקלות נוספות.

ברור שתמיד מומלץ לבדוק תחילה את החיווט לבית הנורה והאם מגיע לשם מתח.

במידה והתאורה בצד נוסע גם לא עובדת רצוי לבדוק את הפיוז שמשותף לשני המנורות וגם לתאורה הפנימית ועוד כמה אביזרים.

אני כמעט בטוח ב-100 אחוז שזו התקלה אצלך ואין קשר שנעילת הדלתות עובדת תקין.

חפש בפורום דיונים יישנים בעניין מיקרוסוויצ'ים בגולף דור 4 או/גם אור סלון לא נדלק.

תמיד ניתן להתקין מנגנון מפירוק (לנסות לתקן חבל על הזמן).

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת מרק שממש מטריף אותי לדעת משהו ברכב לא תקין.

אני חושב שאני יעבור אצל חשמאלי שיבדוק את המצב ונראה מה עושים.

החלק בעייתי להחלפה? יש לי דווקא גישה טובה לחלקים מפירוק, יש לך אולי תמונה איך הוא בכלל נראה?

ושוב תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...