Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה מפגש אחלה תמונות!

למרות שאחד התאומים שלי החליט להתפגר אבל אין מה לעשות וכבר מחר נדאג לקחת אותו לבית חולים בנס ציונה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בואו הנה! מי זה הגוליבר הנפיל המפחיד הזה שמחבק ככה את ג'וניור? עוד קצת חיבוק וג'וניור היה ז"ל....גם שימו לב לפחד שנישקף מהעיניים שלו...

.8)איתמר-רעיון מבורך. :mm_yeah:

יוני-מקווה להרכיב את המערכת במהירות האפשרית.אני אולי אבשל הפתעה קטנה...שנית,ייבגני לא ירד מהנושא אלא פועל מאחורי הקלעים.:wink:

שמח בשבילך על השיפורים החדשים שרק מקדמים אותך ומענגים אף את אוזנינו שלנו.

באמת,היה מפגש מהנה שהכל התחבר שם.האנשים,מזג האויר,החומוס והשתיה והקרח(גדול!),המערכות והליווי המשטרתי שדפק נוכחות לוודא שלא יפריעו לנו...:lol:

רועי-

חייב לציין שפתחת לי תיבת פנדורה עכשיו.אותו קו מחשבה יש לנו במשותף בנושא שדיברנו עליו עד שזה ממש מפחיד אבל בהחלט חיזקת בי את הבטחון לגביו.תודה.

פורסם

היה מפגש מאד נחמד

אבל הכי טוב היה החומוס!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הופרדו בלידתם?

היה אחלה מפגש, נהינתי. פחות יצא לי לשמוע רכבים אחרים ויותר שמעו אצלי, אבל גם זה מבורך.

תודה לאדי על העזרה בליטוש הכיוונים, המערכת נשמעת מעט שונה בעקבות כך, ויקח לי כמו בכל סשן של כיוונים כמה ימים לשמוע, לעכל ולגבש חוות דעת, אבל מהרושם הראשוני יש אחלה שיפור.

אני גם בעד מפגש צפרכז, מאמין שתהיה הייענות.

IMG_2972.jpg

908.jpg

031110_2309_top5footbal38.jpg

900827-5.jpg

PUYOL.jpg

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

היה אחלה מפגש, שמחתי לראות את כולם

דבר אחד שקצת העציב אותי היה לקרוא שם קדיש על

סאב של JL Audio דגם W6 ששיך לאורי (dj gutz)

אורי משתתף בצערך שלא תדע עוד צער :cry::lol:

יאללה אם מתקיים מפגש צפון-מרכז משותף בנתניה אני בטוח מגיע!

פורסם

איתמר

אני נותן +1 לצפרכז

אני מאוד רוצה להגיע גם למפגשי צפון הבעיה היא שזה ביום שישי בשעות שרק אלוהים יודע איך אני הולך לאכול אותן.

יוני - נהדר - כיף לשמוע!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק בשביל הRCZ הייתי צרךי להגיע אבל אחרי לילה כזה (:twisted:)... למי היה כוח

יאללה מפגש צפרכז! כל המרבה הרי זה משובח.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מפגש צפרכז רעיון טוב, אבל למה לעשות אותו על חשבון מפגש מרכז?

צריך לקבוע אותו ביום ניטראלי

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ממש לא - זה עבד נהדר בפעם שעברה פשוט עבר יותר לכוון נתניה - ממש עוד קצת נסיעה - לא ביג דיל בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...