Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.7.2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

היה מפגש - בעיניי - מהנה ביותר!

יצאתי מהמפגש קצת אחרי 18:00 שזה נדיר בשבילי.

היו הרבה מאוד חברי צפון במפגש הנוכחי והיה כיף לראות את זה.

נהניתי מאוד לראות את הRCZ של DJ URI - רכב מדהים! קצת חבל שהסאב החזיר את נשמתו לבורא אבל אלו הם החיים ותאונות שכאלו מתרחשות לעיתים.

היה כיף לראות סוף סוף את צביקה במפגש - חסרת לכולנו!

נהניתי לכוון ולהאזין להרבה מערכות באמת טובות וגם נהניתי להשמיע - מה גם שהדיעה הגורפת כמו שזה נראה היא שאכן נקודת חיתוך גבוהה מאוד בין המידים לוופרים רק עושה יותר טוב לתוצאה הכוללת של המערכת.

יוני - תתיישן! (ברכה של אנשי אספנות) על ה4XS ואני מקווה שתהיה מרוצה ממנו - בימים אלו הוא מוצר נדיר ויקר ערך, סלופים 18 הינם המגבלה היחידה שלו אבל זה פחות או יותר כמו סלופ 6 עם פאזה הפוכה - אם עובדים עם הקרוס הזה טוב, אפשר להשיג תוצאות מעולות.

המערכת נשמעת טוב ואני עדיין חושב לרשום את הרכב שלך בתור פלא הנדסי עם כל מה שהולך לך שם עם הפלסטיקה ועם זאת - אין אפילו רשרוש אחד בודד ברכב - מ-ד-ה-י-ם :-D

כן ירבו מפגשים שכאלו, כן ירבו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

גם אני הייתי

שמעתי טיפה (אבל רק טיפה ) מהתזיס של הבחור עם הסיאט (אדי ריחם על מיכל הדלק שלו וסגר סוויץ )

שמעתי את המזדה הלבנה כן האלפין 17CS הם סט מעולה שנמכר בארץ במחיר שערורייתי

הבחור עם ה rcz , גם עם הסאב התחליפי. זה נשמע מעולה !

אה כן מידים נקיים מאוד בדייהטסו סיריון הקטנה למרות שהרגשתי קצת מאותגר טכנולוגית עם המסך שלא כל כך רצה להגיב לאצבעות שלי.

נאלצתי לפרוש חזרה לירושלים מוקדם.

כן ירבו !

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה מפגש היה,

נהנתי לשמוע במיוחד את הסינפוני של מתנאל ואת הSEAS של הבחור עם הפונטו \ לוגו של אברט'

תודה על הדיסק.

היה אחלה באחלה של מפגש.

ה RCZ אוטו מדהים חבל על הסאב שהלך לעולמו בלייב.

באמת אחד המפגשים היותר ארוכים שהייתי עד 17:00 בערך.

היה מעניין מאוד. כן ירבו מפגשים כאלו.

אדי אתה פולני +

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עופר-ההיית ולא זיהיתיך?? :roll:

אכן חושבתני שהמפגש "נכבש" על ידינו הצפוניים האדיבים ,המנומסים,והמקצועיים! :lol:

שמעתי בהרבה רכבים.

שוחחתי עם חברים יקרים.

באתי,שמעתי,שוחחתי,אכלתי,נהניתי והלכתי.

תודה לכולם.

ליאור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני - תתיישן! (ברכה של אנשי אספנות) על ה4XS ואני מקווה שתהיה מרוצה ממנו - בימים אלו הוא מוצר נדיר ויקר ערך, סלופים 18 הינם המגבלה היחידה שלו אבל זה פחות או יותר כמו סלופ 6 עם פאזה הפוכה - אם עובדים עם הקרוס הזה טוב, אפשר להשיג תוצאות מעולות.

המערכת נשמעת טוב ואני עדיין חושב לרשום את הרכב שלך בתור פלא הנדסי עם כל מה שהולך לך שם עם הפלסטיקה ועם זאת - אין אפילו רשרוש אחד בודד ברכב - מ-ד-ה-י-ם :-D

תודה על האודיו קונטרול אתה לא יודע כמה זמן אני מחפש כזה מוצר.

התקנתי אותו במפגש ובדרך הבית שחקתי קצת אני רוצה להגיד לך אין דברים כאלה פשוט וואו, שחקתי בדרך הבית אם הסלופים והחיתוחים והאיקוליזר שמתי על FLAT אני פשוט בשוק עד עכשיו זה נשמע כל כך טוב שפשוט אין מילים לתאר.

וזה הודות לך על הקרוס.

שמעתי בהרבה רכבים.

שוחחתי עם חברים יקרים.

באתי,שמעתי,שוחחתי,אכלתי,נהניתי והלכתי.

תודה לכולם.

ליאור

תתקין כבר את ה-P99 דיי הרגת אותי כבר, אני כל מפגש אני אומר לעצמי אולי הוא כבר התקין ונזכה לשמוע.

לסיכום היה נחמד מאוד מקווה גם לבקר במפגש הבא רק אם מערכת מכוונת ומאוזן כמו שצריך ולא על ה-FLAT שלה, אתמול רק התקנתי אותה כך שזה יקח קצת זמן לכוון כי אני לא מכיר את המכשיר מספיק טוב.

צלמתי גם סרטון של המפגש, מקווה שמחר זה יהיה מוכן.

שיהיה לכולם שבוע טוב.

יוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו הרבה מאוד חברי צפון במפגש הנוכחי והיה כיף לראות את זה.

אם זה המצב, מה דעת חברי הפורום על קיום מפגש "צפרכז" בתאריך של מפגש מרכז הקרוב? אני מעוניין לשמוע כמה אנשים יסכימו ויכולים להגיע לנתניה למקום שבו היו נערכים בעבר מפגשי צפרכז.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איתמר, אני הראשון להתפקד :-D

רציתי להגיע היום, אבל כל מני תירוצים מנעו ממני, וכנראה שהפסדתי לא מעט...

לא נורא, תמיד יש עוד!

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, גם אני אשמח להגיע למפגש גדול והאתר בנתניה מושלם למפגש פורום.

אני רוצה לראות מה חברי הפורום חושבים, במיוחד אם נעשה אותו על האש (שזה תירוץ מצויין ליסוע קצת יותר רחוק מבדרך כלל).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, גם אני אשמח להגיע למפגש גדול והאתר בנתניה מושלם למפגש פורום.

אני רוצה לראות מה חברי הפורום חושבים, במיוחד אם נעשה אותו על האש (שזה תירוץ מצויין ליסוע קצת יותר רחוק מבדרך כלל).

איתמר.

אני גם בעד.:mm_yeah:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קורא את התגובות שלכם ומחכה כבר שיגמר לי המלווה לשים את המערכת שאני מתכנן ולבוא :)

רואים שממש נהניתם, כן ירבו הנאות כאלה

אל תשכח להתייעץ אתנו קודם:wink:

היה באמת מפגש טוב,נשארנו עד 9.

בשיפוצים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשכח להתייעץ אתנו קודם:wink:

היה באמת מפגש טוב,נשארנו עד 9.

כבר פתחתי פה פעמיים אשכול, קיבלתי אחלה עצות, אני איישם אותם :) מקווה שתיצא לי מערכת טובה יחסית למחיר הלא ממש גבוה שאני מתכנן להשקיע לעומת המערכות שיש פה לאנשים של 30K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...