Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Microsoft Security Essential.

קל יחסית ועושה את העבודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
Microsoft Security Essential.

קל יחסית ועושה את העבודה.

גם אני משתמש בו

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

AVG ופיירוול של ZONE ALARM

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עוד קול לAVAST :)

בתוספת ממליץ מידי פעם לעשות סריקה אם Malwarebytes Anti-Malware גם כן חינם.

אודי A4

דימה.

פורסם

AVG לפני כמה שנים היה הורג את המחשב וגוזל משאבי מערכת יקרים גם אם הייתי מבטל את הסריקה האוטומטית בכל הפעלה.

עד לאחרונה השתמשי ב AVIRA, אנטי וירוס נחמד וחינמי לחלוטין.

לאחרונה הורדתי את ה Microsoft Security Essentials והוא מצויין, לא מעמיס על המחשב ואני נוטה להאמין שמספק הגנה טובה. אם יש לך עותק חוקי אני לא מוצא סיבה לא להשתמש בו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתוספת ממליץ מידי פעם לעשות סריקה אם Malwarebytes Anti-Malware גם כן חינם.

+1 לMalwarebytes

אני מתקין בהתקנות חדשות ללקוחות שלא רכשו אנטיוירוס את הAVG FREE 2011, הוא היחיד מבין החינמים שלא מקפיץ הודעות ופרסומות לרכישת המוצר בתשלום כמו הAVIRA והAVAST, אם משהו השתנה באחרונים אשמח לשמוע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...