Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רואים שלא הזמנת דברים מEBAY!

על תגיד שטויות אם אתה אל בקיא בפרטים...

מס לוקחים רק על עלות המוצר!

משמע, על המשלוח אין מס ולכן עדין זה יצא לו משתלם!

מס לוקחים גם על עלות המשלוח.

אתה מוזמן לראות אצלי חשבוניות... אני רוכש כל חודש ב8-9 אלף דולר באיביי (ציוד צילום לא סאונד...)

בכל אופן , זה דיי תלוי מי עמיל המכס ולמה הוא רוצה להתייחס, לחשבונית הרכישה, ועוד המון דברים.

מוצרים שעוברים דרך "געש" ( "הקבלן" של דואר ישראל) כמעט תמיד עוצרים ומחוייבים במכס, כמו כן לא משנה מה ירשמו לך בחשבונית , הם בודקים כמה המוצר עולה ברשת ישר.

דוגמא קטנה: פעם הזמנתי סוללה דרך סין ישירות , היצרן שהייתי אמור לבצע ממנו הזמנה ב30 אלף דולר, שלח לי סוללה אחד דוגמא לטסטים ואישורי מכון התקנים בארץ, את הסוללה אני לא יודע למה החמור שלח דרך אקספרס של דואר רגיל (ככה שזה עבר בגעש) ולא דרך DHL, UPS וכו' , אז החבילה עוצרת לי בגעש, שם מתקשרים וטוענים שאני צריך לשלם מכס לשחרור, אני שולח לה חשבונית רכישה עבור 30$ כי שילמתי את הסכום הזה נטו על משלוח כי את המוצר הוא שלח לי לבדיקה (לכל הספקנים זהו ספק שאני מזמין ממנו המון ורק בגלל זה הוא לא חייב אותי על המוצר לבדיקה, הם לא נותנים מתנות חינם) , בקיצור ההיא מגעש מבקשת בנוסף לחשבונית גם פירוט פאיפאלת ממש שנוציא לה את ההדפס מפאיפאל את התנועות האחרונות שלי, שלחתי לה... ואז היא מבקשת את פירוט כרטיס האשראי כי: "היא לא מאמינה ששילמתי רק 30$" ואחרי שאני שולח לה גם את זה, היא שולחת לי לינק למוצר באיביי שם הוא עולה 200$, אז אמרתי לה: "נו ו?" ובקיצור החבילה בסוף חזרה לשולח ונשלחה שוב ארצה קרך DHL והגיעה אלי ללא כל בעיה תוך 5 ימים, כי החברה מ"געש" לא מאמינים לך ועובדים לטובת הדואר וטובת עשיית כסף על הלקוח, החברה בחברות בלדרות אחרות אמנם גובים יותר על השילוח, אבל עובדים בשבילך.

בכל אופן במידה ומישהו פה רוצה להתנהל "נכון" מול רשויות המכס פה בארץ שיבצע שילוח דרך DHL, UPS, TNT, FEDEX או חברות גדולות שיודעות להתנהל מוס המכס בצורה טובה ולטובת הלקוח.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים, אני חייב את העזרה שלכם איך לגלות האם הקומפוננט מזוייף או לא. אם אני לא טועה, יש לי 45 יום להחזיר את המוצר ולקבל את הכסף חזרה במידה וזה זיוף. זה קצת דחוף כי אני סטודנט שבקושי עובד כרגע, ומילא ההוצאה שאותה אני מוכן לקבל, אבל לקבל על זה זיוף זה כנראה יגרום לי לייאוש עצום מכל עניין האודיו לרכב, למרות האהבה הגדולה מאוד לתחום. אני אשמח אם מישהו שיש לו את הסט הנ"ל, ישים איזה תמונה להמחשה או משהו כדי לדעת יותר אם הפריט אמיתי או זיוף.

פורסם

היצרן אמור להיות מסוגל להגיד אם זה אותנטי או לא לפי המספר הסידורי שעל גבי הרמקולים. השאלה היא אם הוא יסכים לתת לך שירות, היות ולא רכשת דרך משווק מורשה. שווה ניסוי, הנה פרטי ההתקשרות מול היצרן. אם זה לא צולח אז תחפש בפורום מישהו שמוכר רמקולים כאלו או שמכיר אותם טוב ותבקש ממנו בהו"פ להסתכל עליהם כדי להשוות אותם לשלו.

לפי קריאה בפורומים אמריקאים, חלק טוענים שאלו רמקולים מזויפים, חלק אחר מסביר את זה ביצור יתר והכנסה של המוצר בזול לשווקים במזרח רק כדי לקבל תמורה כלשהי על אותם רכיבים שלא יצליחו למכור. הטענה הזו, אם נכונה, בעצם אומרת שהיצרן שכח שיש כוחות כמו eBay שמאפשרים רכש בינלאומי ואז זה פוגע באנשים שרכשו את המוצר במחיר המקובל. אבל שוב הגיוני שזה פשוט מזוייף.

פורסם

איך אני יוצר קשר עם מישהו באתר של הרץ?

דבר שני, לפי מה שהבנתי ממך, גם אם זה הזיוף הכי טוב בעולם, דבר אחד אי אפשר לזייף-וזה המספר הסידורי שעל המידים עצמם?

אגב, אם פתחתי את האריזה וראיתי שזה זיוף, אני עדיין יכול להחזיר את המוצר? ואם כן, כמה יעלה כל העניין הזה?

נ.ב לפי מה שראיתי בלינק של המוצר, עוד מישהו קיבל את ההזמנה של הסט היום ודיווח עליו לטובה. יש מצב שאולי בכל זאת זה אמיתי?

פורסם

תלחץ למעלה על הכפתור "Contacts" ותקבל טלפונים וכתובות אימייל של היצרן. עדיף באימייל שיהיה מתועד אבל לא יודע אם יגיבו לך.

מספר סידורי, במידה ואמיתי, אמור להראות את ההסטוריה של המוצר, נגיד איפה יוצר, באיזה תאריך, איזה מפיץ רכש אותו וכו'.

במידה וזיהית שזה זיוף אז אני ממליץ לך לפתוח Dispute ולטעון שזהו זיוף עם הוכחות (נגיד תמונה שמראה מקורי מול זיוף או האימייל של היבואן או לא יודע מה). מה יקרה עם זה הלאה זה אני לא ממש יודע אבל כדאי לנסות. בגדול אם שלמת ב PayPal אז אתה אמור להיות מכוסה ע"י איזשהו ביטוח שלהם. תנסה אין לך מה להפסיד גם תעדכן אותנו אם זה זיוף או לא.

כמה יעלה? תלוי אם תדרש לשלוח בחזרה ואז כמה שעולה משלוח. אני אישית הייתי מנסה לקבל refund גם על המשלוחים ב dispute.

אגב, זה שעוד מישהו קיבל והיה מבסוט לא אומר שזה לא זיוף, אולי הוא רק ראה חבילה ואמר וואלה נראה סבבה, הגיע מהר, אחלה מוכר... אולי בכלל זה מישהו שעובד איתו על העוקץ.

כמו שרשמתי לך מקודם יש מצב שזה אמיתי.

פורסם

אוקי, שלחתי להם מייל ואת שאר הדברים אני אבדוק ברגע שיגיע המשלוח.

אגב, תראו מה מצאתי ביוטיוב. חיקוי של הרץ היי אנרג'י. הבנאדם פולני והוא הוסיף כמה הערות בפולנית בסירטון שלא הבנתי מה הם, אבל בעיקרון, לפי הבנאדם ככה נראה הדגם הזה בצורה המזויפת שלו. עכשיו רק נשאר לחכות לאלה שיש להם אמיתי ויאמרו לנו מה ההבדלים באמת בין הזיוף למקורי.

פורסם

חבר שלי הזמין אוזניות ב- ebay שהסתבר שזה זיוף.

ולאחר איום במייל שהוא יכתוב בפידבקים שהמוכר מוכר זיופים,

המוכר הציע להחזיר לו את הכסף בתנאי שלו יכתוב פידבק.

ודווקא בגלל זה, יש קצת בעיה להסתמך על עניין הפידבקים לגבי זיופים.

פורסם
אוקי, שלחתי להם מייל ואת שאר הדברים אני אבדוק ברגע שיגיע המשלוח.

אגב, תראו מה מצאתי ביוטיוב. חיקוי של הרץ היי אנרג'י. הבנאדם פולני והוא הוסיף כמה הערות בפולנית בסירטון שלא הבנתי מה הם, אבל בעיקרון, לפי הבנאדם ככה נראה הדגם הזה בצורה המזויפת שלו. עכשיו רק נשאר לחכות לאלה שיש להם אמיתי ויאמרו לנו מה ההבדלים באמת בין הזיוף למקורי.

לא רק שהם מזוייפים הם גם נקראים nertz

פורסם

זה לא NERTZ, זה HERTZ כשבאות H במקום קו ישר ומקביל באמצע של האות, יש קו מסולסל שגורם לו להראות כמו N. ככה זה גם באמיתי.

פורסם

סרטון אדיר. איך הוא מתעצבן וזורק הכל :lol:

ב 3:00 רואים בבירור שרשום NERTZ על המעגל המודפס של הקרוס. זה באמת זיוף רע, הזיופים שראיתי עד היום ברשת היו הרבה יותר "איכותיים".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע, איתמר. אני מחפש תמונות וסירטונים כבר כמה ימים של הסט הזה בגוגל ואצל כולם ההרץ נרשם בחלק מהמקרים בקומפוננט עצמו כ-NERTZ. בכלל, הזיוף כל כך מושקע, אז נראה לכם שהם יפלו דווקא על טעות באיות?

פורסם

אכן תופעה לא מובנת.

משום מה לא פעם ולא פעמיים ישנן טעויות ושגיאות כתיב במוצרים המזוייפים.

חבר הזמין לחברה שלו קרוקס מהקולקצייה החדשה והתגאה בפני שזה עלה לו "רק" 70 שקל במקום 240, עד שהראתי לו את שלל השגיאות שבאו על הטיקט (שלא לדבר על החומר הזוועתי שהנעל הייתה עשוייה ממנו ורק נראתה כמו הנעל המקורית).

דווקא הזיוף הנ"ל לא מוצלח במיוחד, יש זיופים הרבה יותר מושקעים.

איתמר.

(נ.ב, אם הזמנת את הציוד ממלזייה או ממדינה אחרת במזרח הרחוק - מסופקני שתקבל רמקול מקורי. אם יש דבר שלא עושים באי-ביי זה להזמין מוצרים "מקוריים" מהמזרח).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטער אם אני מתפרץ לדלת סגורה אבל קשה לי להתאפק לכן אני מגיב

אעשה זאת בקצרה ברשותכם

אני רואה פה שרשור שמתנהל כבר זמן מה ודי הרבה תגובות שבאף אחת מהם לא ניתנה ההצעה הכי מכובדת והכי מתבקשת לטובת פותח השרשור (מחינתי זה זועק מתוך הכתוב)

וההצעה היא לגשת ליבואן בארץ ולרכוש סט מקורי אמיתי אותנטי עם חשבונית ואחריות ומקוריות

נכון שהיבואן בארץ ינסה להרויח כמה שקלים כי זו עבודתו וזה מה שהוא עושה והא צריך וזקוק להרויח

במקום לשלם לאיזה גוי שידפוק אותך בזיוף זבל,אז פשוט גש למקור סגור עיניין ותהנה בנהיגה ולו רק בגלל הידיעה הבטוחה שקנית את המוצר הנכון ותימנע מהספק שתמיד יהיה בליבך

דרך אגב אי אפשר לדעת אם זה זיוף או לא לפי מספר סידורי כי כמו שאפשר לזייף וופרים טוויטרים וקרוסים וכנ"ל בהחלט ניתן לשים מספר סידורי אותנטי על במדבקה

אז יהיו בעולם 20-30 סטים עם אותו מספר

מה הסיכוי שאדם מין היישוב יגלה זאת ?????? אפסי לחלוטין

פורסם

כן, אבל כמו שבשטרות מזויפים יש עדיין את הדברים שאי אפשר לזייף, אני מניח שגם ברמקולים זה ככה.

לגבי לקנות פה אם זה יהיה זיוף, לא יודע, בתור סטודנט, אחרי שאני יוציא 550-800 שקל על סט מזוייף, לא יודע אם יהיה לי כוח יותר להשקיע בכלל בסאונד מקצועי לרכב. שנית, אחרי שקראתי את הת'רד הזה ואת התובנות שקיבלתי ממנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=383421

אני מעדיף להסתכן במכס מאשר לקנות מאנשים שעושים עלי רווח חזירי ולא רווח הוגן כמו שבשאר העולם. מה שכן, דבר אחד כן למדתי מקניה בEBAY- לא לקנות מהמזרח הרחוק ולקנות ממישהו שמכר לפחות 200 דברים מסויימים שרציתי לקנות(וכמובן קיבל עליהם פידבקים חיובים).

פורסם

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LATEST-MODEL-HERTZ-HSK-165-HI-ENERGY-COMPONENT-SPEAKER-/120741869872?pt=Car_Audio_Video&hash=item1c1cc6b930

יש לך את המוכר הזה .

130$ ללא משלוח , אני מאמין שמשלוח יהיה סביב ה60$

באזור ה690 ש"ח ללא מכס תוסיף לזה 250 ש"ח מכס

הגענו ל 940 ש"ח לא הכי הרבה שונה מהארץ

אתה יכול לקנות את הסט הזה ב 1200-1500 ש"ח .

• תוכן חדש...