Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בהמשך לשאלה מלפני כשבועיים ולאחר התמכרות קלה לפורום...היום אני מקבל רכב ליסינג של סיטרואן, דגם סי 5

אני מתכוון לשים שם קומפוננט של מורל, דגם הייבריד עם מגבר 4 ערוצים של פוקל מדגם סוליד וקיט התקנה של סאונד קווסט 4 גיג'.

ההתלבטות היא בין סאב בוסטון דגם ג'י 1 לבין מורל דגם אולטימו.

שניהם במסגרת התקציב למרות שהמורל יקר בכ 600 ש"ח.

להבנתי ייתכן והבוסטון ינוצלו טוב יותר מהמורל וגם העובדה שהוא קומפקטי יותר טובה לי - אבל לפי נתוני הסאב נראה שהמורל יורד לתדרים נמוכים יותר...אבל לא בטוח שאני אצליח להבחין.

אשמח לעצה טובה...

פורסם

אתה מתכוון למורל אולטימו SC זה סאב לא נציל של 600RMS הוא לא מתאים להגברה של

פוקל סוליד 4 ,למרות שה-G1 הוא סאב פחות טוב הוא יותר מתאים להגברה שלך.

הייתי הולך עליו או על אופציה אחרת.

פורסם

מה התקציב שלך לסאב?

המגבר שלך חלש מדי בשביל האולטימו , עדיף לך לחפש סאב שדורש פחות הספק או לשלב מונובלוק במערכת.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

התקציב הוא של 1,500 ש"ח.

אני אכן חשבתי שהמורל גדול על המגבר - אז אני כנראה אשאר עם הבוסטון

לצערי ראיתי שגם אין יציאה ל- USB אז אני חושב שאולי אצטרך להוסיף CD שיאפשר לי את זה.

• תוכן חדש...