Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית נסיעה ברינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתחנן טיול לגרמניה שוכלל את הרינג כמובן.

יש ברינג שני אופציות ל"חוויות",

האחת : נסיעה בAston Martin Vantage N24

http://www.nuerburgring.de/en/angebote/driving-experiences/co-pilot-fahrten/aston-martin-v8-vantage-n24-co-pilot-nordschleife.html

השניה: זה הTAXI RING המפורסמת

http://www.nuerburgring.de/en/angebote/driving-experiences/co-pilot-fahrten/bmw-ring-taxi.html

מה אתם הייתם לוקחים?

והם אתם חושבים שהאסטון שווה את ההפרש?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מיסטר TSI, מתי אתה מתכוון לטוס?

אנחנו נבקר שם (ובתערוכת פרנקפורט) בספטמבר הקרוב. אתה מוזמן להצטרף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לצערי בגלל אילוצים שלא בשליטתי(צבא) אני טס בין ה21.7 ל 3.8.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

שאלה טובה, האמת.

אין לי מושג מי הנהג באסטון-מרטין, אבל אם התמזל מזלך, ב-BMW אתה יכול 'ליפול' על סאבין שמיט, האשה והאגדה.

אפשרות נוספת, כנראה קצת פחות יקרה: באחד הפורומים, חברי הפורום מציעים 'הקפות חוויה' לכל מי שרוצה, כשחבר פורום כזה או אחר מבקר ברינג עם רכבו (מרבית חברי הפורום הם בריטיים), ללא כל תמורה. ערוך חיפוש ותראה האם יש חברי פורום שמבקרים במסלול בתאריכים החופפים לשלך וצור עימם קשר (או פרסם הודעה בפורום).

בכלל, למיטב הבנתי, ניתן לגשת באופן אקראי לאחד הנהגים במגרש החנייה ולבקש ממנו, בצורה מנומסת, לעלות על המסלול איתו- לרוב נענים בחיוב (ובחיוך). דרך מקובלת להודות לנהג היא להזמין אותו לסיבוב בירה בערבו של יום, באחד הפאבים הסמוכים למסלול.

טיול מהנה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

לצערי אף אחד לא נוסע, אבל אני יפרסם הודעה בכל מקרה.

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד תגובות.

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...