Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, אנו מודה על ההתייחסות, אבל לא קיבלתי עדיין תשובות לשאלה הבאה:

תודה על התגובות.

שכיר עם משכורת ממוצעת+ (נגיד, לצורך המחשה באיזור 12-14), שעונד omega seamaster פשוט (מקורי מן הסתם). מוגזם?

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נורא אוהב שעונים. זה מגיע מאבא שלי שאוסף כל מיני שעונים לבית ואני לקחתי את זה לתחום של שעוני יד.

אני אומנם לא מחזיק באוסף גדול של שעונים אבל אם הייתי יכול להרשות לעצמי את זה אני בטוח שהייתי משקיע יותר.

אני בן 27 ומרוויח כ-7K בממוצע בחודש ויש לי: sector, certina, rado, citizen, casio. אומנם לא אוסף מרשים במיוחד אבל אם הייתי יכול להרשות לעצמי יותר הייתי הבעלים של רולקס אחד, ברייטלינג אחד ואומגה.

זה נורא סובייקטיבי לדעתי כי זה הכל עניין של טעמים. יש באמת אנשים שעושים ערימות של כסף ולובשים את הקסיו הזול ביותר (מהממש ישנים) שעולה כ-20-30 שקל. יש כאלה שהם תפרנים ומסתובבים עם רולקס (כי תמיד חלמו עליו).

בן אדם שעושה כ 14K בחודש, זה פרופורציונלי לחלוטין שיענוד שעון של אומגה, לשאלתך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה לא קשור ליחס. אם אתה יכול להרשות לעצמך שעון כזה, או שאתה ממש חובב שעונים ומחליט לחסוך אז אתה עושה זאת.

מה שגם, בניגוד לרכב, אם חסכת ורכשת שעון יקר אז אתה כן יכול להרשות לעצמך להחזיק אותו. ולכן, אין דבר כזה מוגזם בעניין הזה.

פורסם

יש לי מישהו בעבודה שהשולחן שלו מפוצץ בצעצועים, איפד איפוד אימק איקוקוריקו, בחור אחר אצלנו כל פעם יורד עליו "פששש, בואנה אתה "מסודר"" פותח עיניים חופשי.

חישוב קל שלי מראה שסכום הצעצועים על השולחן של הראשון הוא סביב 12K ש"ח

יום אחד זה שפותח עיניים כל הזמן, מגיע עם אופניים לעבודה

לא לא סתם אופניים, ספשלייזד באיזה 25K ש"ח !

העיקר יורד על הבחור השני כל הזמן על זה שהוא מבזבז כסף על גאדטים חופשי אבל כשזה מגיע לאופניים שלו...

כל אחד שיוציא כמה משכורות שהוא רוצה על מה שטוב לו !

מי שרוצה ללכת עם שעון (ואני מאלה שחושבים ששעון זה תכשיט ולא מוצר שתפקידו רק להראות את השעה, אם בכלל) שילך עם שעון, מי שלא מבין כלון בשעונים, שלא יבין כלום, מה אכפת לי.

מי שרוצה לפוצץ משכורות על בגדים, שיהנה

אני אוהב לאכול במול ים ושיקפצו לי כולם.

לא babayaga, אין תשובה לשאלה שלך כי כל אחד רואה דברים אחרת, המקסימום שאתה יכול זה להעלות סקר ולראות מה אנשים חושבים, אני מהמר שפיזור התשובות יהיה בין "מוגזם" ל"מה אכפת לי שיעשה מה שהוא רוצה עם הכסף שלו" בלי נטיה מובהקת לשום תשובה.

IMG_0318.JPG

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
חברה, אנו מודה על ההתייחסות, אבל לא קיבלתי עדיין תשובות לשאלה הבאה:

עניתי לך על זה:

תנוח דעתך, אלה לא שנות ה-50 ומעטים האנשים שיודעים כמה שווה שעון יד זה או אחר. בהנחה ואתה לא עובד כמנהל ייצור במפעל שעונים, באמת שאין מה לדאוג.

נקודה נוספת למחשבה: אם תתעקש לקבוע יחס מדוייק בין משכורת לעלות השעון, קח בחשבון שאנשים אחרים יוכלו להסיק מזה כמה אתה מרוויח. לא נראה לי שזה רעיון טוב (אלא אם כן זה סוג תשומת הלב שאתה מחפש).

אם אתה עדיין מודאג, אני אהיה בקרוב בארץ ואשמח לקחת ממך את האומגה. אין לי מה לעשות איתו, אבל מה לא עושים בשביל לעזור לחבר פורום. :wink:

פורסם

הצד האפל של הבישול המולקולרי :shock3:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שעון תפקידו רק להראות את השעה

מכונית תפקידה רק להגיע מ-A ל-B

עט בסה"כ משאיר קו על הנייר

בגדים רק מכסים שלא יהיה לנו קר

בולים זה רק בשביל להדביק על מעטפה

ובכל זאת, חלק אוספים בולים, חלק משקיעים בבגדים, יש כאלה שאוהבים עטים, כמה מאתנו אפילו משקיעים את כל המשכורת שלהם במכונית אחת או יותר... ויש גם כמה שאוספים שעונים.

לפעמים זה נובע מהבנה - וכשמבינים את התחכום והידע שמושקע בפיתוח קליבר חדש לשעון, כמה טכנולוגיות נכנסות היום גם לשעונים שנראים "מיושנים", כמה שנות אדם של מומחים אמיתיים, אי אפשר לא להעריך את השווי של שעון יוקרתי. לפעמים זה נובע פשוט מהעניין האסתטי - ומה לעשות, רוב הגברים לא הולכים עם שרשרות יהלומים, צמידי זהב ועגילי פנינה ובשבילנו הדרך לשים על עצמנו משהו באמת יפה זה רק השעון.

אם מישהו לא באמת מבין (שזה כמובן לגיטימי לחלוטין) ולא באמת מוצא עניין להשקיע ביופי (וגם זה לגיטימי, במדבר שבו אנו חיים) - אז באמת אין צורך להשקיע יותר מכמה מאות שקלים בשעון פונקציונלי שעושה את העבודה שלו. לא קשור למשכורת, חסכונות או ירושות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
Drorzi - זה נראה כאילו דפקו לך סמחטות על האוכל

אתה לא הראשון שאומר את זה כשהוא רואה את התמונה הזו וכמו שנאמר מיד אחריך :

...בישול מולקולרי :shock3:

זה ט-ע-י-ם !!

וגם זה

IMG_0324.JPG

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לי זה נראה כמו ארוחה שלמה, שחזרה לצלחת בסדר הפוך:

צ'יפס,

פילפלים קלויים ממולאים גבינה

ופנקייק עם מייפל.

(כוונתי לתמונה הראשונה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איך אני מת על אלה שנוסעים באאודי חדשה אבל גרים בבלוק בשכונה.

כל אחד וחלוקת ההוצאות המוזרה שלו. אני למשל לקראת קניה של מצלמה ולא יכול לחשוב על פחות מרפלקס ב-5000 ש"ח.

172

• תוכן חדש...