Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי בנורמות של האוכלוסיה שאיתה אתה עובד.

אני עונד שעון מספיק יוקרתי כדי לא ל"הוריד מכבודי" בעיניי אנשים שכן מודדים אותך לפי מותגים (ויש המון כאלו) אבל לא שעון נפוץ שייחשב כזיוף כגון רולקס או אומגה וגם שלא ייראה פלצני וגם זה בעיקר בגלל סוג האוכלוסיה שאיתה אני עובד (חלקם בעלי ממון ובכירים)

רק כדי להבהיר את המצב, סמנ"כל של חברת ההיטק בין הגדולות בארץ הולך עם אומגה סי מאסטר שעולה באיזור ה8K.

מנכ"ל חברת הייטק גדולה מאוד הולך עם טאג זול יחסית שגם הוא שווה בערך 6-8K.

אני לא שופט אנשים לפי השעון שהם עונדים אבל, וזה אבל גדול במידה ואני רואה מישהו מולי שעונד שעון מזוייף זה יוריד לי מכבודו.

בדיוק כמו שאני רואה אנשים הולכים עם חולצות ראלף לורן מזוייפות ולטעמי זה מגוחך.

אין לך תקציב למותג? קנה חולצה יפה לא ממותגת ולא זיוף בשקל.

הבעיה הכי גדולה עם שעונים זה שישר חושבים שאתה הולך עם זיוף, זה קורה בעיקר עם שעונים מחברות מפורסמות ודגמים פופולארים כגון אומגה, ברייטלינג ורולקס.

ובקשר לשאלתך המקורית, שעון עד גובה משכורת אחת ממוצעת במשק לדעתי הוא מחיר לגיטימי, בדיוק כמו טבעת אירוסין.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לדעתי איזה יחס מיוחד שאפשר להצביע עליו בין שעון למשכורת, וזה תלוי מאוד בטעם אישי והבנה/אהבה לשעונים.

אני אישית מסתכל על זה כתכשיט היחידי שגבר יכול לשים, ולכן אוהב מאוד שעונים.

יש אנשים שמרויחים 30,000 שקל ויש להם שעון שעולה 1000 שקל, ויש כאלה שמרויחים 10000 שקל ועונדים שעון

שעולה 15,000.

לגבי רכבים ושאר סמלי סטטוס, בזמנו שעבדתי בחברה גדולה והחזקתי ב.מוו סדרה 3, היה משעשע לשמוע תאוריות שרצות

עליי בחברה, והגיעו לאוזני דרך חברים: ״הוא ממשפחה עם הרבה כסף״, ״בטח, מחלקת השקעות עושים ים כסף״, ״שמעתי שבמקום

הקודם שלו הוא עשה הרבה כסף״ וכל מיני דברים, אבל שום דבר לא היה נכון, כי הייתי סתם אחד שאוהב רכבים ומוכן לוותר על נסיעה

לחול או דברים אחרים, עבור התענוג לנהוג ברכב יוקרה, שעלה בזמנו כמו מאזדה חדשה, אבל כמו שהבנתם עורר תגובות שונות ומשונות.

פורסם

אפשר היה לשאול את השאלה הזאת, אם היית קונה כל חודש שעון חדש.

אני קניתי את השעון שלי לפני 12 שנים.

מה זה עכשיו ( לפני שנתיים\ 5שנים\8 שנים\10 שנים) משנה, איזה חלק מהמשכורת זה היה ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני פתרתי את הדילמה בדרך אחרת - אני מסתובב עם שעון CASIO שנראה הרבה יותר יקר ממה שהוא באמת עולה.

אף פעם לא הופך "מיושן".

יכול ועוד איך להפוך למיושן - אצל כמה אנשים ראית שעון מכני עם קפיץ?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי שעון בפלאפון, זה די והותר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בעבר, יצא לי לקרוא סקר על הרושם הראשוני, כאשר מדובר באנשי עסקים. אני לא זוכר את כולו, אך אני זוכר ש"מדד השעון" היה מקום שני, ישר אחרי "מדד המכונית".

לפי דעתי, שעון הוא אחת הדרכים היותר עדינות, לעשות רושם על אדם מסויים. נכון שזה נשמע מאוד שטוח, אבל אתה לא תלך לסגור עסקה גדולה עם אדם מסויים, כאשר אתה עונד Casio.

תמיד הייתי ותמיד אהיה בעד החיים הטובים, אבל אני לא מבין את ההגיון להוציא על שעון אלפי שקלים ומעלה. אני כבר יכול להבין יותר את בעלי האודי R8, מאשר את מחזיקי הברייטלינג היקרים :).

בשורה התחתונה: תרצו או לא, שעון הוא סמל למעמד ותו לא, לדעתי.

פורסם
אחד שיענה לך רבע שכר כמו פיט'ש,יכול לנסוע במקביל על רכב חדש מהחברה עם מימון מלא ושכר של 3800 אז איפה המדד פה?

אני אמרתי שזה לא סביר להוציא 1/4 משכורת. גם של 3800.

לגבי "סגירת עסקאות", אני בטוח שכשאתה בא לאדם/מקום/עסק שאתה לא מכיר ולא מכירים אותך, כולם בודקים בסמארטפון כמה עולה השעון-מתנה-מדודה שלך. שטויות.

אצלי רושם ראשוני זה קודם כל הופעה מסודרת ולא שעון או רכב. גם בעל ברייטלינג ומרצדס בחולצה מקומטת וכפכפים לא יעשה עליי רושם.

משכנתא זה קל

פורסם

זה לא מדויק. יש מקומות ואנשים שכן יסתכלו מה אתה עונד, ואיזה בגדים אתה לובש,

ואם אפשר באיזה רכב אתה נוהג. זה רדוד ומפגר, אבל הרבה פעמים בחוגים מסוימים

אתה צריך את הלוק המתאים. זה לא שאם תבוא רק עם השעון זה מה שיעשה את זה,

אבל זה חלק מהמראה הכללי.

פורסם

ללבוש שעון שעולה 10K ליום יום אם אתה לא איש עסקים שעובד מול לקוחות זה מיותר ומקסימום שתתפוס רושם של בזבזן.

לאומת זאת בן אדם שעובד מול לקוחות ומעוניין להראות רצינות אף על פי שהמשכורת שלו 5K , בשילוב נכון של חליפה/שעון יוקרתי או אפילו עט יחודי באיזה 400 שקל יכולים להיות גורם מכריע בעסקה.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה על התגובות.

שכיר עם משכורת ממוצעת+ (נגיד, לצורך המחשה באיזור 12-14), שעונד omega seamaster פשוט (מקורי מן הסתם). מוגזם?

פורסם

שעון הוא סמל סטטוס מובהק. שעונים הרבה יותר ממוצרי יוקרה אחרים, אכן מתקרבים לעלות הייצור שלהם (לא מדבר על שעונים המוניים ב60 א"ש ופחות) אלא שעונים שמורכבים בעבודת יד כאשר הצירים למשל עשויים אבני אדם שאינן נשחקות לעולם, מלוטשות ידנית והחוגה מגולפת על ידי אומן בתהליך שלוקח חודשים.

לשאלתך, זה כמובן תלוי, כל אחד בהתאם להוצאותיו האחרות. אם אתה רווק שחוסך כל חודש כמה אלפי שקלים, אין שום בעיה לקנות שעון של 10k ב2-3 תשלומים זה לא יראה מוזר לאף אחד. אומגה או אפילו רולקס נטול יהלומים וזהב (נדמה לי שיש דגם מפלדת אל חלד בכ20k) יהיה מכובד מאוד והגיוני מאוד.

לגבי העובדה ש"חושבים שזה זיוף", מי שאתה באמת רוצה שידע ידע שזה אמיתי ויעריך בשקט, מי שיחשוב שזה זיוף כנראה לא היה צריך לדעת וניצלת מעין הרע. הרוות פעמיים.

מקווה שעזרתי

פורסם
תודה על התגובות.

שכיר עם משכורת ממוצעת+ (נגיד, לצורך המחשה באיזור 12-14), שעונד omega seamaster פשוט (מקורי מן הסתם). מוגזם?

אולי השעון ניתן לו כמתנה .

אולי יש לו שוגר דדי icon_lol.gif

אולי קיבל מתנה כ גיגולו מעשירה .icon_rolleyes.gif

באמת זה מה מעניין אותך .. אנשים חיים עם מינוס של עשרות אלפים - אבל הפוזה , חבל"ז .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ללבוש שעון שעולה 10K ליום יום אם אתה לא איש עסקים שעובד מול לקוחות זה מיותר ומקסימום שתתפוס רושם של בזבזן.

לאומת זאת בן אדם שעובד מול לקוחות ומעוניין להראות רצינות אף על פי שהמשכורת שלו 5K , בשילוב נכון של חליפה/שעון יוקרתי או אפילו עט יחודי באיזה 400 שקל יכולים להיות גורם מכריע בעסקה.

זה ממש שטויות,אני לא עובד מול אנשים או לקוחות ואני עונד שעון הרבה יותר יקר מ 10K ליום יום,

שעונים זאת אהבה שלי ואני קונה שעון בשביל עצמי ולא בשביל מה שאחרים יחשבו עלי כי כמו שהרבה אמרו

90 אחוז מהמקרים יחשבו שזה זיוף.

Vw Polo GTI

פורסם

שעון זה עוד מילא. נסה להסתובב עם סכין עבודה שעולה בערך רבע משכורת.

אם האנשים לא "ייגנבו" מזה שאתה מסתובב עם סכין, הם ייגנבו כשישמעו כמה היא עלתה.

אצלי יש איזו "עז" בקטע הזה. יש לי גבולות של סכומים שאני מוכן להוציא על משהו, ולא קשור למה זה. אם הסכום סביר בעיניי, אני אוציא אותו.

600 ש"ח על סכין, לגיטימי.

700, כבר לא.

1200 פלוס (קנייה בשוק המקמי)-נראה לכם באמת?...

לא שיש כבר את ה-600 להוציא על סכין טובה.

בעיניי הגבול הוא, מה שנראה לך כסכום סביר להוצאה. אם זה מה ש"עושה לך את זה", ואתה משתמש ונהנה מזה, לך על זה בכל הכוח- אם תוכל להרשות לעצמך.

אם זה סתם בשביל הפוזה, או הסמל סטאטוס- למה לך?! לא חבל על ההון שתשקיע?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כבר מדד למעמד זה עט נובע שיכול להגיע לעשרות אלפי דולרים. MONT BLANC

לפי מה שהבנתי בפגישת עסקים מסתכלים דבר ראשון על עט אח"כ על שעון אח"כ מפתחות רכב ורק אז(!!!) על ארנק.

• תוכן חדש...