Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין עם שעון הוא, ותקנו אותי אם אני טועה, שאנשים שקונים שעונים יקרים חושבים משום מה שכולם אמורים לשים לב לזה. ההערכה שלי היא שאם נניח 1% אחוז מהאוכלוסיה מתעניינת בשעונים ומסתובבת עם שעונים יקרים, אז ל-99% האחרים זה מעניין את קצה הביצה/שחלה השמאלית.

בקיצור - אם אתה רוצה לעשות רושם על 1% מהאוכלוסיה (או כמה שזה לא יהיה) - לך על זה. אבל תאמין לי, את כל האחרים זה מה-זה לא מעניין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה ישר "ערסים"?

יש מלא סגנונות וסוגים שונים של שעונים מחברות ידועות - לא כולם נראים כמו משכולת על היד עם מלא פריטים.

שעון יכול להיות גם נוח, פרקטי, מתאים לגודל היד, לסגנון לבוש.

דוגמאות של שעונים, ש "ערסים" לא ישימו עין (זה הכיוון שאני אוהב):

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.watch-online-shop.com/images/edox-c-1-mens-watch-80062-3-ain-6547.jpg&imgrefurl=http://www.watch-online-shop.com/edox-watches-c-3184.html&usg=__wrKibcqq5OvfSiKyu75mb60IH_4=&h=600&w=348&sz=43&hl=iw&start=112&sig2=ZonKq4o19wOyNBUylUEzNA&zoom=0&tbnid=cAr4Jj1hQMr0hM:&tbnh=135&tbnw=78&ei=zMz7Td6yKoSs8gO60KGqCQ&prev=/search%3Fq%3DEDOX%26hl%3Diw%26sa%3DX%26rls%3Dcom.microsoft:he:%257Breferrer:source%253F%257D%26rlz%3D1I7GGLJ%26biw%3D1280%26bih%3D835%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=271&vpy=505&dur=170&hovh=135&hovw=78&tx=79&ty=65&page=5&ndsp=25&ved=1t:429,r:5,s:112&biw=1280&bih=835

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://forums.watchuseek.com/attachments/f62/134298d1223989170-titanium-t660-sport-mytissot.jpg&imgrefurl=http://forums.watchuseek.com/f62/titanium-t660-sport-157444.html&usg=__Mpg42yBT-R-v0drKWJ_MW9UpIOw=&h=500&w=284&sz=38&hl=iw&start=0&sig2=kBhbbbtcRlKo8FR_RuOujw&zoom=1&tbnid=nFbveVjy40fJmM:&tbnh=170&tbnw=97&ei=Cs77TZ60NMnD8QPP_52qCQ&prev=/search%3Fq%3DTISSOT%2BT660%26hl%3Diw%26rls%3Dcom.microsoft:he:%257Breferrer:source%253F%257D%26rlz%3D1I7GGLJ%26biw%3D1280%26bih%3D835%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=412&vpy=51&dur=963&hovh=298&hovw=169&tx=80&ty=176&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:3,s:0&biw=1280&bih=835

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מבין שבחוגים מסויימים שעון נתפס כסמל סטטוס ואביזר משלים להופעה, ומי שמבלה את ימיו עם אנשים מהחוגים האלה יכול להתחבט בסוגיות כאלה.

אני מהחוגים האחרים :). אצלי שעון מראה את השעה, ותו לא. למעשה בשנים האחרונות זה הסלולרי שלי. אם ארכוש שעון, ואני מתכוון לעשות זאת מתישהו בקרוב, סתם כי בא לי, אני לא מסתכל על שום דבר שעולה מעל 4 ספרות. זה יהיה בערך בגובה 1/10, או פחות, מההכנסה החודשית שלי. אבל זה אני, וזה סדר העדיפויות שלי.

מהצד השני אין לי בעיה כלל להסתובב בדגמ"ח קצר וסנדלים ובמשקפי שמש שעולים בארץ מעל 1500 ש"ח. כי משקפי שמש נתפסים אצלי כמוצר פונקציונלי בו יש קשר ישיר בין איכות המוצר לתמורה המתקבלת. כנ"ל לגבי נעליים (אני קונה רק נעליים איכותיות, בלי קשר למותג מפואר - פשוט נעליים טובות) ועוד כמה דברים. מי שיעשה רשימת מלאי של הרכוש שלי לא יוכל להבין איך אני מרשה לעצמי. ואני חי באמת בצניעות. כמו כולנו אני מניח - פעם בכמה זמן מפנק את עצמי במוצר שעושה לי טוב על הלב ושנותן לי, לדעתי, תמורה הולמת.

לפותח השרשור - רק אתה וחבריך יכולים לענות לעצמכם על השאלה. אם זה נראה בעיניך מגוחך - מי יכול לסתור את זה בעצם?

ועל אותו משקל ניתן לשאול כמה מקובל לשלם על דירה באחוזים מתוך המשכורת החודשית, או על אופניים, או על משקפיים, או מוצרי חשמל, רכב, וכו' וכו' וכו' עד אין סוף. ותשובה אין, לפחות לא אבסולוטית.

סליחה על העילגות, אני מגדל מרתף וויסקי בקיבה הערב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אין יחס נכון לזה. מדובר על הרגשה אישית ולא יותר. מעט מאוד אנשים באמת יודעים מה ההבדל בין השעונים השונים (אני למשל לא), כמו שמעט אנשים יודעים כמה עולה להחזיק מיאטה, במוו סדרה 3, או וולבו S80.

כל אחד מוציא את כספו שלו כראות עיניו. אני למשל מעדיף להוציא אותו על טיולים בארץ ובחו"ל. למשל לפני כמה ימים אני ואשתי אכלנו במסעדה בעלת כוכב משלן ולפני שבוע נהגתי על פרארי 430, פורשה קררה S, אסטון מרטין DB9, ואאודי R8.

מצד שני, האוטו החדש אצלנו בבית זה פיאט פנדה 2005 ואין לי שעון.

כל אחד - ומה שחשוב לו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ולפני שבוע נהגתי על פרארי 430, פורשה קררה S, אסטון מרטין DB9, ואאודי R8.

לאן הגענו. בנאדם בפורום רכב נוהג על כמה רכבי על, ואיפה הוא כותב על זה? בחצי שורה בשרשור על שעונים... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השרשור הזה לא כלכך רלוונטי במיקום הגאוגרפי הנוכחי שלנו.

לצערי, בישראל אין חשיבות של ממש לכל מיני דברים כמו ייחוס של שעונים,עטים וכו'.

ברמת העקרון, אין לזה בכלל כללים ובטח שלא רלק יחסי פר משכורות.

יש אנשים ששעונים בכלל לא מדברים אליהם, והם עושים מליונים.

אבל, אצלנו בישראל, זה בכלל לא מאפשר התייחסות הגיונית לנושא שכזה.

פה, אם אתה הולך לעבודה מעונב, חושבים שאתה עו"ד או נהג של אגד.

אז בטח שאין התייחסות לעזרי לבוש מכל סוג שהוא.

שעון, מראה את השעה, אבל הוא בעיקר תכשיט, ובחוגים מסויימים הוא מראה על סטטוס מסויים.

בדיוק לשם כך השוק הזה מספיק גדול, ואפילו השוק יד שניה שלו הוא עצום.

ויש מחירונים ותוואי ירידות ערך וכו'.

לגברים בעבודה אין הרבה דברים שיכולים להראות על גובה מעמד או תפקיד, למעט דברים כמו שעונים,עטים וכו'.

מי שעובד בחברות בינלאומיות, ופוגש בכירים מחו"ל או שמרבה בנסיעות לחו"ל, יראה את זה הרבה יותר מאשר בישראל.

אני אתן לכם דוגמאות פשוטות.

קוד הלבוש אצלי בעבודה הוא מחוייט ומעונב.

שאני מגיע לפיצוציה לקנות בקבוק מים, המוכר שואל אותי" מדים של מה זה?".

או שבמקרה אחר לבשתי עניבה עם גוון כחול סגול, מישהו שאל אותי איפה הסניף של סלקום, ושעניתי שאין לי מושג, שאל אותי :"מה אתה לא עובד בסלקום?".

בקיצור, הרעיון מובן.

under construction..

פורסם

התכשיטים הקלאסים של הגבר נחשבים (לא לא התכוונתי ל"תכשיטים" האלה)

חפתים

עט

שעון

וכל אחד רשאי להשקיע כמו שהוא רוצה בהם, יש מקומות בהם יותר מקובל להשתמש באחד ומצבים בהם שימוש באחר יראו מגוכך.

כולם זוכרים את רבין חותם על ההסכם עם ירדם עם עט פיילוט, העט עשה את העבודה יופי אבל גודל המעמד ביקש משהו מקושט יותר. מנגד בחברה קטנה בה כולם באים עם Tשירט לעבודה יראה מצחיק אם אחד המתכנתים יגיע כל יום מעונב ועם חפתים, ועדין יש גם כאלה, בדיוק כמו נשים שמתאפרות לעבודה, אחד תגיע טבעי ואחת תגיע כאילו אינדיאני עבר עליה בבוקר כל אחד ומה שעושה לו טוב כל עוד זה לא בא על חשבון מישהו אחר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
התכשיטים הקלאסים של הגבר נחשבים (לא לא התכוונתי ל"תכשיטים" האלה)

חפתים ...

מעניין אותי , מה אחוז הגברים בארץ שיודעים, מה זה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שעון תפקידו רק להראות את השעה

מכונית תפקידה רק להגיע מ-A ל-B

עט בסה"כ משאיר קו על הנייר

בגדים רק מכסים שלא יהיה לנו קר

אולי פעם, היום זה כבר ממזמן לא נכון :).

כל הדברים שצוטטו, הם גם דברים המראים על מעמד מסויים.

הלוואי והרושם הראשוני היה תלוי רק באופן ההתנהגות שלנו ולא בכיצד אנו נראים, אבל כולנו הרי יודעים את האמת.

שעון יקר נקנה לצורך עשיית רושם בלבד (ותוציאו את עניין האספנים, שזה לא רלוונטי, כיוון שאספנות קיימת בכל דבר).

פורסם
מעניין אותי , מה אחוז הגברים בארץ שיודעים, מה זה?

1. יודע מה זה, לא יודע איפה קונים את זה.

2. ולהראות על הפרובינציאליות שלי, בואו נאמר שאני לא ממש יודע לקשור עניבה.

אז אני לא מתפלא שפה בארץ אין מודעות לדברים הקטנים האלה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
1. יודע מה זה, לא יודע איפה קונים את זה.

יש כמה מגניבים במיוחד באיביי וחבר מרעיו (חפש "bling cufflinks" ). הייתי שמח לקנות כמה חמודים כאלה, הבעייה היא שפשוט אין לי מה לעשות איתם...

2. ולהראות על הפרובינציאליות שלי, בואו נאמר שאני לא ממש יודע לקשור עניבה.

אתה בחברה טובה.

אני לא ראיתי עניבה מקרוב מימיי (לא לבשתי, הכוונה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לאן הגענו. בנאדם בפורום רכב נוהג על כמה רכבי על, ואיפה הוא כותב על זה? בחצי שורה בשרשור על שעונים... :wink:

לצערי החוויה הייתה לא משהו. זה היה בהיילנדס בסקוטלנד, והנציגים של החברה שהשכירו את הרכבים האלה היו קשים כמו אבן. לא הרשו לעבור את המהירות המותרת, לפנות מהר או משהו כזה. פשוט חוויה מעפנה. אני יכול רק לשפוט את עיצוב הפנים והנוחות של המכוניות השונות במהירות חוקית למהדרין ובכל מקרה לא גבוהה.

המנה העיקרית בשבילי תגיע עוד כמה ימים :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...