Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, לא יותר מעשירית מהמשכורת.

שעון הוא סמל סטטוס שעבר זמנו. רק האולד-פאשן ביזנסמנים שמים לב לזה.

לראיה, אני מכיר מישהו שמגלגל המון-המון כסף בתור מנכ"ל של חברת הייטק. הפגישות עסקים שלו מינימליסטיות מאד. מדברות פרקטיקה נטו ולא דאווין. הוא מגיע לפגישה עם המאזדה 6 מטונפת מבמבה בכיסאות בטיחות של הילדים שלו. ג'ינס וטי שירט וסוגר עיסקאות ב99 אחוז מהמקרים כך שהיום, הכסף מדבר ולא השעון שאתה עונד.

אגב, Z4, אבני אודם שלא נשחקות וגילופים של אמן שלוקחים חודשים, אני מת לראות את הפרצוף שלך שתראה את הסיני הקטן שמייצר לך את זה עם מנגנון פשוט תוצרת קבוצת בני דרום:lol:

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכחתם להכניס את הפקטור הגיל.

ככל שצעירים יותר ואין מחוייבויות משפחתיות (ילדים/משכנתא) קל יותר להוציא כסף על מותרות.

את השעון שלי רכשתי לפני יותר מ15 שנה במחיר 2 משכורות.

היום שעון כזה עולה חצי משכורת ולא הייתי מדמיין לרכוש לי אחד כזה בגלל סדרי עדיפויות.

למרות שבכיף הייתי משדרג אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מחזק ומחדד:

הכל תלוי בתפקידך מחברה (גם בתוך "דרג הביניים\ הנהלה זוטרה" יש תפקידים "פנימיים" (ז"א שאתה נשאר במשרד\קובייה שלך ומדבר עם המחשב כל היום) ותפקידים יצוגיים.

אם, לצורך הענין, אני מתעניין במזראטי, להופעה של נציג המכירה שמגיע לביתי (שהוא בתפקיד זוטר בחברה) יש תפקיד מכריע ב"פני החברה".

אם הוא מגיע עם חליפת קשמיר, שעון ברייטלינג, עט של "מון בלאן" וקליפבורד בציפוי עור הנושא את לוגו החברה הרושם יהייה הרבה יותר טוב מאשר אם הוא יגיע עם ג'ינס של דיוויד ביטון, חולצה של דולצ'ה, שעון סווטש ועט פיילוט גריפ. (שחוץ מהעט, שאר הפריטים גם לא בתחום הזול של הסקאלה)

אם אותו נציג בא למכור לי דוד שמש והוא לבוש כמתואר בהופעה הראשונה אני אחשוב שהוא אדיוט.

הכל תלוי בתפקיד הספציפי שלך וכמה ייצוגיות הוא דורש.

בנוסף, זה תלוי גם בכמה אתה מתאמץ להראות מה אתה לובש\ עונד.

אם אתה מנהל קוו יצור בטוואר ואתה עובר אחד אחד ואומר לו "אחי, תשאל אותי מה השעה" ואז משגל לו את השכל 40 דק' כמה השעון הזה הוא פאר היצירה האיטלקית\יפנית\גרמנית\בוכרית כנראה שזה לא זה.

אתה מכיר את סביבת העבודה שלך יותר טוב מכולם. אתה יכול לענות על השאלה שלך יותר טוב מכולם.

אם אתה קונה את זה עבור עצמך (ולא בקטע של "שופוני אנס") אזי רק אתה יודע כמה יהייה "בסדר" להוציא על שעון.

(מכיוון שאין הרבה אנשים ששעוני יוקרה עושים להם את זה, ה"תחום" די פרוץ :))

אתה יודע מהו מצבך הכלכלי הכללי. יכול להיות שאתה מרוויח 15K , אבל אחרי מיסים, ליסינג, דלק, משכנתא, קוטג', ארנונה ומחייה אתה נשאר עם 30 ש"ח. (או פינוס)

יכול להיות שאתה מרוייח 5K, אבל אתה גר עם ההורים, יש לך הסעה לעבודה ויש לך חסכונות של 100K ש"ח.

אין "אחוז מהשכר" שנחשב בסדר, או לא בסדר.

אני לא חושב שבעניין הזה תקבל תשובה חותכת ממישהו.

בכל מקרה, אם אתה קונה, כשאתה קונה, תעדכן :)

סימון.

(שאם זה עוזר לך, קנה שעון ב2700 ש"ח כשהרוויח 6700 נטו :) ועכשיו מסתובב עם קאסיו ב 110$)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לנסות למצוא יחס ראוי בין משכורת לעלות שעון זה בערך כמו לחפש את היחס האופטימלי בין אורך הZין לגודל האוטו. בסופו של דבר, כל אחד קונה בהתאם לצרכיו והעדפותיו האישיות, למרות שהיינו רוצים לחשוב אחרת.

לענייננו - תנוח דעתך, אלה לא שנות ה-50 ומעטים האנשים שיודעים כמה שווה שעון יד זה או אחר. בהנחה ואתה לא עובד כמנהל ייצור במפעל שעונים, באמת שאין מה לדאוג.

ד"א, אני רוכב על קטנוע ונוסע על סמארט, רק למקרה שלמישהו היה ספק... :lol:

פורסם
לענייננו - תנוח דעתך, אלה לא שנות ה-50 ומעטים האנשים שיודעים כמה שווה שעון יד זה או אחר. בהנחה ואתה לא עובד כמנהל ייצור במפעל שעונים, באמת שאין מה לדאוג.

אתה ממש לא מסתובב במקומות הנכונים. בחוגים מסויימים השעון זה הדבר הראשון שמסתכלים עליו.

אבל זאת לא הסיבה היחידה לרכוש שעון יקר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין לי שעון בכלל, אני הולך עם בגדים של צירוקי מהשופרסל ובכל חודש סוגר עסקאות בשש ספרות בדולרים. אתם מתעסקים בשטויות...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אתה ממש לא מסתובב במקומות הנכונים. בחוגים מסויימים השעון זה הדבר הראשון שמסתכלים עליו.

בדיוק להפך. הוא מסתובב רק במקומות הנכונים. אני ממש לא רוצה להיות במקום ששופט אותי לפי שעון היד שלי. באותה הצורה אבא שלי מתלבש פשוט ונוהג בפריוס, אבל מתעסק בסכומים גדולים בעבודתו. אז כמו שאליבאבא אמר - אתם מתעסקים בשטויות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני שמח לקרוא שיש אנשים שבטוחים בעצמם, עד לרמה שהם לובשים חולצות של סופר :).

כאשר אתה מתחיל להכנס לתחום העסקי הפרטי. לצורך העניין, ניקח לדוגמא את תחום ההשקעות. אני לא מאמין שלפגישה ראשונה שלך עם אנשי עסקים מיומנים, אתה תגיע עם טי-שרט/פולו פשוטה. אם כן, אתה טמנת לעצמך מלכודת קשה למילוט.

אל תבינו אותי לא נכון, ביטחון עצמי הוא הדבר הכי חשוב בעסקים, אבל אסור להבליט אותו יותר מדי, במיוחד בהתחלה.

אני, לצורך העניין, עונד מדי פעם שעון וכאשר זה קורה, מדובר ב-Seiko בשווי פחות מ-1000 ש"ח. לא ניתן להבין זאת, עד אשר נוכחים במקום, ע"מ לצפות באנשים, שאני נפגש עימם, מנצלים כמה שניות, כדי לראות את השעון ולחפש את שמו על ידי.

אני מניח שבשלב מאוחר יותר בחיי, אני אשמח לבוא לפגישות עם מכונית מלוכלכת וחולצה של 50 ש"ח. בינתיים אני מודע למצבי ולא אעשה זאת.

פורסם

הכל תלוי בנסיבות ובסוג העבודה, האוכלוסיה והמוצרים/שירותים. תתפלאו, וכמה שזה נשמע רדוד ומקומם,

אבל יש מקומות שכמו שציינתי, אם לא תגיע עם לוק מסויים, אתה בחוץ. הכוונה היא לא שלא יתנו לך להכנס

או משהו בסגנון, אבל כדי להיות חלק מאותה קליקה, יעזור מאוד, ובחלק מהמקרים תהיה חייב, לבוא לפי אותם

קודים. נכון, יש מקרים שזה לא ככה, וגם אני מכיר אחד שבא עם כפכפים וטי שירט וסוגר עסקאות במליונים,

וכל מיני סיפורים כאלה. אבל הרוב עדיין חייבים את כל אותם סמלי סטטוס וכד', עם כמה שזה נשמע מוזר.

אני הולך לעבודה בג'ינס וחולצה רגילה, אבל בפגישות מסויימות אני יודע שמאוד יעזור אם אני יגיע מחוייט,

עם שעון יפה, ותאמינו או לא, זה עושה את העבודה.נכון שזה לא תלוי רק בזה, ואם תגיע לבוש הכי יקר ומחוייט

ותדבר שטויות או תתנהג מגעיל, שום דבר לא יעזור לך.

פורסם

שמע, לכל אחד יש את האהבות שלו.

רוב האנשים בפורום יוציאו על רכב יותר מאשר האדם הממוצע.

ככה יש גם אנשים שייקנו עטים יוקרתיות. (אני לא מוכן להשקיע אפילו בפיילוט גריפ - עטים אצלנו נעלמות בערך אחת ליום/יומיים).

שעון - אני יודע להעריך שעון יפה, אבל לא הייתי מוציא אפילו אלפייה על שעון.

EFA-119BK-1A-01.jpg

פורסם

מחזק ! אין ספק שבמקומות הנכונים מודדים אותך על פי מה שיש לך סביב ליד וכדאי להסתובב שם !

:brickwall::brickwall:

לפותח השרשור - אני קניתי שעון ממותג בכלל לא רע (נזכר פה בשרשור) כי חשבתי שזה יהיה קונטרסט לטישרטס\ג'ינס שאני מסתובב איתן ושאנשים יסתכלו עלי אחרת. אנשים לא מסתכלים עלי אחרת, ואם הם במקרה כן אז אני הבנתי שאין לי שום רצון להתחבר איתם. מה שכן - יש לי תכשיט שאני מאד אוהב לראות על היד ושחסר לי כשהוא לא שם. אם אתה רוצה לפנק את עצמך בשעון - תעשה את זה כי אתה תהנה ממנו ולא כי חבורת ליצנים שחיים בסרט יגידו לך איזה יפה הוא.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כל השעונים היוקרתיים הם חתיכת משקולת על היד. יותר מזה, ה-Seiko הפשוט שלי, שוקל לא מעט (פועל ע"י תזוזה).

יש ל-Swatch סדרת Skin, אם אני לא טועה. כאלו שעונים דקים, שפשוט לא מרגישים אותם על היד - כנראה שזה יהיה השעון הבא שלי :).

פורסם

ת'אמת, הכל תלוי בסובבים אותך ובך.

אם בסביבה בה אתה נמצא מייחסים לכך חשיבות, אז להוציא הרבה על שעון זה לגיטימי. אם השעון נתפס בעינך כתכשיט (דעה שהובעה כבר באשכול הזה) תוציא עליו כראות עינך.

כולם מוציאים גבוהים (לדעת הסביבה) על דברים שגורמים להם להנאה. תהנה גם אתה.

עריכה: עט נובע(ת?) הובא כאן כדוגמא למוצר שעלותו יחסית גבוהה, וישנם אנשים שלא מוציאים בזה הגיון. אני רכשתי לעצמי עט שכזה לפני כמה חודשים בסכום לא קטן. נכון, לא מעט אנשים הרימו גבה, אבל זה לא אכפת לי. זו ההנאה שלי. אני יודע מהי האיכות של העט (איכות שכל מי שניסה אותו לכתיבה הרגיש אף הוא) ופייר? אני מבסוט לחלוטין על הקנייה הזו, וכרגע תופס את עצמי לא להתקרב לאיזור החנות הזו שוב :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אפרופו סווטש, בזמנו שיצאה להם סדרת האיירון, קניתי לי אחד כזה, סתם שיהיה גיוון,

וזה היה מצחיק לראות תגובות של אנשים שהיו רואים את השעון מרחוק וישר בטוחים שיש

לי איזה שעון רציני על היד, ואז שואלים איזה שעון זה, והייתי אומר סווטש של מאה דולר,

והם היו עונים "באמת?! ממש לא נראה".

• תוכן חדש...