Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל- אני לא זוכר אם אמרתי, אז אם שכחתי- מזל טוב!8) לגבי המחיר לפחחות- אז אין כאן משהו מדוייק- הכל תלוי באיכות שתקבל, כי אפשר למצוא גם ב2000 ש"ח- השאלה האיכות... לצערי לעולם לא נדע עד שנעשה.

בכל מיקרה: בת"א, ברח הרצל, לא זוכר את המספר- אבל זה מול הבניין הלוגיסטי של הדיסקונט פחות או יותר- כלומר די בהתחלה של הרחוב, עוד לפני שנכנס למרכז ת"א, יש איזה מגרש שמרחוק ראיתי שם זרוקות כמה פייסטות דור ראשון, לא יודע מה הסיפור שלו- אולי מישהו יצטרך לחלקים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים יקרים!

היום הגשמתי חלום ישן הכל בזכות אסף572 מפורום!

הסיפור בקצרה הוא כזה:

בשנת 81 אבי רכש פיאסטה מודל 79 דגם L,אני נולדתי בשנת 84 ,גדלתי עם הפיאסטה וגם אני וגם אבא שלי כ"כ אהבנו אותה!!

בשנת 2001 ,אחרי שהוצאתי רישיון,גדלתי,אבא שלי מכר אותה...

מאז התחילו הגעגועים לרכב המדהים הזה!

אני הספקתי להחליף לקנות מכוניות בעצמי...ג'יפ CJ6 שנת 67,אלפא סוד,רובר קבריולט,שברולט אלרו,גיפ סוזוקי ויטרה

והיום עם פולו קבריולט שנת02...

תמיד פינטזתי על הפיאסטה שהייתה לנו,היום זה קרה בעזרתו של אסף הנחמד!

אז בלי דיבורים מיותרים,קבלו אותה:

שנת 83,יד ראשונה מזוג מאוד נחמד!!

מכונית טובה מאוד

פורסם

שוב, תודה לכולם!

אני אשמח לעזרה מכל סוג כאשר אני אצטרך ובאמת אני מחפש פיאסטה לחלקים מכיוון שחסר לי פלסטיקה של חובק ההגה.

מחר אני אתחיל בפירוקים ואז אני גם אעלה לפורום תמונות להנאתכם.:lol:

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
קודם כל- אני לא זוכר אם אמרתי, אז אם שכחתי- מזל טוב!8) לגבי המחיר לפחחות- אז אין כאן משהו מדוייק- הכל תלוי באיכות שתקבל, כי אפשר למצוא גם ב2000 ש"ח- השאלה האיכות... לצערי לעולם לא נדע עד שנעשה.

בכל מיקרה: בת"א, ברח הרצל, לא זוכר את המספר- אבל זה מול הבניין הלוגיסטי של הדיסקונט פחות או יותר- כלומר די בהתחלה של הרחוב, עוד לפני שנכנס למרכז ת"א, יש איזה מגרש שמרחוק ראיתי שם זרוקות כמה פייסטות דור ראשון, לא יודע מה הסיפור שלו- אולי מישהו יצטרך לחלקים!

תודה על המידע,האם הן שייכות למישהו או פשוט נטושות?

פורסם

ברור ששייכות- הן באיזה מגרש סגור, שיש שם, או לפחות היו עד לא מזמן מלא גרוטאות! לא יודע למה הוא שומר אותן. זה נמצא ליד מגרש ברזל (אבל לא כזה שקונה- לדעתי כזה שדווקא מוכר ברזל לצרכי הבניה). רואים את הרכבים קצת רחוק מהכביש למעלה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טוב חברים,עדכון:

ניסגרה עסקה עם הפחח, אתמול פירקתי את המנוע והגיר מהרכב,

היום בבוקר הגיע תורו של הדשבורד לצאת גם :)

קצת תמונות:

שי.

fiesta 001.jpg

fiesta 018.jpg

fiesta 015.jpg

פיאסטה 021.jpg

פורסם

בהצלחה בשיפוץ יש לי גם 81 לפני שיפוץ,מיד 1 מאד שמורה.

רק שתדע להבא מנוע /גיר של פיאסטה יוצא ביתר קלות מלמטה.

כאשר מוצאים מלמעלה יש לפרק הרבה יותר מכלולים.

חן.

פורסם

תודה :)

וממשיכים בפירוק,אני מת על הרכב הזה!

מה שנראה כחלודה מתחת לרגלי הנהג זה לא חלודה אלא הבידוד שהתפורר :)

סה"כ מצבה מצוין,מחר אני ב"ה מקווה כבר להעלות אותה על גרר לפחח.

שי.

מפורק1.jpg

מפורק2.jpg

• תוכן חדש...