Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה FRV-כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שראיתי היא מרווחת מאוד והתא מטען שלה בסדר גמור,עכשיו-היא סוחבת בעליות,כי היו המון שמועות לגבי זה שהיא לא סוחבת בעליות.

ודבר שני-היא אמינה?

פורסם

זה רכב מאוד מוזר - אבל הנדסת אנוש פשוט מדהימה.

רכב שיש לו שישה מושבים ובפועל את המושב האמצעי מקדימה אפשר לקפל ולהפוך אותו למשענת יד גדולה לשני הנוסעים ביחד עם מתקן לשתי כוסות ומאפרה.

וגם אפשר להזיז את הכסא האמצעי הזה טיפה קדימה בכדי שהכתפיים של הנוסע האמצעי לא יתנגשו עם הכתפיים של הנהג והנוסע מצד ימין.

תא המטען הוא מספק ביותר והמושבים האחוריים ניתנים להשכבה ואז בפועל יש לך טנדר קטן.

רכב פסיכי מרוב שהוא פרקטי.

צריכת הדלק שלו כזכור לי שפויה - 1:10 בממוצע

לחבר מהעבודה (במקרה הדירקטור של הקבוצה שאני עובד בה) יש אחת כזאת והוא עושה עליה הרבה נסיעות ארוכות שכוללת נסיעות לטיולים בשטח שצריך לטפס בו ונסיעות ארוכות על הכביש עם משפחה שלמה (לא סתם הוא צריך רכב עם שש מקומות ישיבה חוקי ברשיון) והוא מבסוט מהרכב - הוא לא מפסיק לחייך.

מומלץ בחום - רכב נדיר וקשה להשגה אז אם אתה מוצא אחד שאפילו צריך קצת תחזוקה וטיפולים בכדי ליישר קו - יפני... לך על זה תחטוף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נסעתי על הרכב שנתיים, יש לנו 4 ילדים והאמת שהיה לנו הרבה יותר נוח לנסוע עליו מאשר הרבה רכבים של 7 מקומות שהיו לנו, אפילו מטרללי בלייזר XTL . משום מה ההרגשה היתה תמיד שיש מקום לכולם, תא מטען מספק+. נכון שזה לא חיית רמזורים אבל לנו זה לא היה חשוב בכלל.

שום בעיה בעליות או שטויות כאלה. אמנם הרכב היה חדש אז זה שלא היו לנו בעיות איתו לא אומר שהוא אמין, אבל אני מניח שכמו כל הונדה, הרכב אמין.

לגבי הדלק, לנו (בתנאי הנסיעה שלנו) הוא עשה בממוצע 13 ק"מ לליטר.

בנסיעות ארוכות הגענו לצריכה יותר טובה של כ-15/16 ק"מ לליטר.

מומלץ בחום !

פורסם
נסעתי על הרכב שנתיים, יש לנו 4 ילדים והאמת שהיה לנו הרבה יותר נוח לנסוע עליו מאשר הרבה רכבים של 7 מקומות שהיו לנו, אפילו מטרללי בלייזר XTL . משום מה ההרגשה היתה תמיד שיש מקום לכולם, תא מטען מספק+. נכון שזה לא חיית רמזורים אבל לנו זה לא היה חשוב בכלל.

שום בעיה בעליות או שטויות כאלה. אמנם הרכב היה חדש אז זה שלא היו לנו בעיות איתו לא אומר שהוא אמין, אבל אני מניח שכמו כל הונדה, הרכב אמין.

לגבי הדלק, לנו (בתנאי הנסיעה שלנו) הוא עשה בממוצע 13 ק"מ לליטר.

בנסיעות ארוכות הגענו לצריכה יותר טובה של כ-15/16 ק"מ לליטר.

מומלץ בחום !

תודה על התגובה,רק חיזקתה את ההרגשה שלי-ודבר שולי נוסף-איך המערכת של הרכב? אני מתכוון למערכת שמע

פורסם

לאבא של חבר היה כזאת.

רכב עם מרווח מדהים וללא שום בעיה לקלוט 3 נוסעים מבוגרים מאחורה.

הסיבה היא שהוא יותר רחב משאר המתחרות.

אפילו הוא נמכר מעל המחירון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפי מה שראיתי היא מרווחת מאוד והתא מטען שלה בסדר גמור,עכשיו-היא סוחבת בעליות,כי היו המון שמועות לגבי זה שהיא לא סוחבת בעליות.

ודבר שני-היא אמינה?

הדברים נאמרים מניסיון של 3 שנים במשפחה עם ההונדה שנקנתה חדשה בשנת 2008

מרווחת מאוד - ניתן להכניס 2 כסאות בטיחות (סייפטי 1, וסלקל) עם איזופיקס וגם לשבת באמצע בצורה מרווחת (מבוגר בגובה 1.8 מ' ומבנה גוף רגיל).

מקדימה גם מקום לשני מבוגרים ליד הנהג אם כי קח בחשבון שילד בסמוך לנהג עלול להציק בנהיגה וזו סוגיה בפני עצמה)

הוא סוחב מצויין גם בעליות לירושלים וגם בהאצות רמזורים.

לא מדובר על רכב עם כיול ספורטיבי אלא משפחתי, התחושה היא של שיוט ברחבי הכביש וזה בסה"כ חיובי ונח למשפחה.

בשלוש שנים שהיא בשימוש לא חווינו שום בעיה מכאנית בכלל. (הרכב עבר כ 30K ק"מ סה"כ וטופל על פי הספר אחת לשנה).

בקיצור - חוץ מהמחיר היקר - קניה מעולה ואופנתית הרבה יותר מהצפרדע של פיאט (מולטיפלה) ועל פי ניסיון מצטבר הרבה יותר נוחה ואמינה.

בהצלחה

• תוכן חדש...