Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

1. אני מעוניין לרכוש יאריס ממגרש (שיקולי תקציב).

בגלל שזה אוטו די נדיר, השאלה האם במגרשים המוצרים הם טובים או לא להתקרב, בעיקר כאלה שעומדות ולא נמכרות חודש.

2. איזה בעיות קריטיות ומחלות אפייניות יש לאוטו, ממה להיזהר בקניה (טופס בדיקה)?

תודה,

פורסם

זה רכב שנמכר במחיר מחירון + ונמכר דיי מהר במידה והוא במצב טוב, אז אם הוא הגיע לסוחר רכב או מגרש זה לא קרה סתם ככה ותבדוק את זה טוב טוב.

פורסם

עצם זה שיאריס הגיעה למגרש ועומדת שם מעל חודש רומזת לך שלא שווה אפילו ללכת לראות את הרכב הזה, אלא אם הוא עבר תאונה זניחה ולא בטיחותית שבאה לידי ביטוי בהורדה משמעותית במחיר.

כמו שרועי אמר מדובר ברכב סחיר מאוד שבשל ההיצע המועט והביקוש הגבוה נחטף תוך דקות עד ימים בודדים, גם בסכומים נכבדים מעל המחירון.

ליאריס אין שום "מחלות ילדות". אלינו היא הגיעה מדגמי 2003 ובעולם היא נמכרה כבר בשנת 1999 ולכן לא היו לה כל "חבלי לידה". מדובר ברכב עם מכלולים מאוד אמינים ועמידים וכל זמן שטיפלו ברכב כיאות הוא יפגין אמינות מצויינת.

כמובן שחשוב לשים לב לבעלות, תאונות וסימני הזנחה כללים ברכב, לא קשה לחפש בוצה בפתח מילוי השמן או מים שראו ימים ורודים יותר.

בשורה התחתונה צריך לזכור שלא מדובר במפלצת חורכת אספלט כי אם ברכב קטן בעל יחס הספק-משקל סבירים ולא יותר, אך תודות לשידוך עם גיר קצרצר והתנהגות טובה היא מפצה על הנחיתות בכוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובות חברה,

אני מבין שווה ללכת על קניה פרטית מאשר מגרשים ברוב המקרים.

עוד כמה שאלות:

1. מה ההבדל הגדול בין שנתונים 2004,5,6?

2. עד כמה קשה להתקין מערכת שמע (רדיו דיסק) ? כי ראיתי שיש קונסולה.

3. עלות ביטוח בהשוואה לרכב משפחתי רגיל

תודה,

פורסם

יש כאלה שיגידו לא ללכת למגרשים, כל הסוחרים רמאים ועוד. בפועל הרבה אנשים מתלוננים שמחפשים רכב ממוכר פרטי במשך חודשים וגם הרכבים שמוצאים ברמה ירודה. אני כבר ארבע עיסקאות עשיתי עם מגרש שהתברר כאמין מאוד. אם קנית רכב מאדם פרטי ונמצא בו פגם - מה תעשה? הרי חתמת על זכרון דברים שכתוב בו שבדקת את הרכב לשביעות רצונך ואתה מוותר על כל פגם או מום. למגרש אתה יכול לחזור ולהחליף לרכב אחר או אפילו לקבל את כספך בחזרה.

אני לא אומר לך ללכת או לא כדי לבדוק היאריס במגרש. אבל אני הייתי בודק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1. אין הבדל. דגמי 2004 עד 2006 הם הדגמים שלאחר מתיחת הפנים וזהים.

2. ניתן להתקין מכשיר חיצוני בתא שמתחת לחלקו התחתון של הרדיו. אם אתה ממש רוצה ניתן להזמין פאנל פלסטיק מחו"ל עם מקום לרדיו שבא במקום הרדיו המקורי ולכן מאפשר גם רדיו וגם תא קטן מתחתיו. ניתן גם להזמין מתאם לדאבל דין על חשבון התא הקטן.

3. ביטוח תלוי בך. האם יש העדר תביעות או לא בשלוש השנים האחרונות? המחירים קופצים בין חברה לחברה ובהתאם למאפיני הנהג. אני מאמין שביטוח סביר יהיה עד 4.5K, מקיף וחובה. אם תוכל להשיג ביטוח של עובדי מדינה תשלם בערך 1,000 ש"ח פחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...