Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתקין אגזוז זרימה חופשית, כשאני אקנה אותו מהחנות יביאו לי גם אישור שזה עובר טסט.

איפה אני יכול למצוא דבר כזה באיזור המרכז? תודה מראש.

פורסם

צריך שלאגזוז יהיה תקן. תקן פירושו של עומד בסטנדרטים של זיהום ורעש. בדרך כלל זה מסומן על האגזוז עצמו או על האריזה.

רוצה לשמוע אירונייה? אני מכיר בית עסק בישראל שמייבא אגזוזים מחו"ל לשימוש במסלולים בלבד. קרי, אין לו תקן לשימוש יום יומי בכביש. אם אתה תרצה לייבא אותו הוא יעצר לך במכס (ברוב המקרים) ולא תוכל לשחרר אותו רק בעזרת נס משמיים.

מצד שני, ישנו יבואן שמוכר כזה אגזוז לכל דחפין. אז למה לו מותר ולך אסור? שאלה טובה שאין לי עלייה תשובה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כל האישורים האלה והתקנים שווים לת*ת,אם האגזוז עושה טיפה "רעש" והוא לא מוצא חן בעניי הבוחן\שוטר,הוא בכיף יכול להוריד לך את הרכב מהכביש,ממש לא מעניין אותו איזה אישור יש לך,ככה שתצטרך לקבל את זה.

אלה אם כן תרצה ללכת איתם ראש בראש ולהגיע לבית משפט ולנסות להוכיח שרמת הרעש אינה עוברת את המותר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

קרה למישהו מקרה כזה בטסט? שהיה לו אישור ולא הסכימו להעביר איתו בגלל הרעש?

ותוכלו להמליץ לי איפה לעשות שמקבלים באותו מקום גם אישור?

• תוכן חדש...