Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך בדיוק טידה עדיפה על I30 ? אתה רציני? :lol:

המנוע ב-I30 מוציא 126 כ"ס (לעומת 110 בטידה) והגיר עובד בשילוב נפלא עם המנוע וכפועל יוצא הרכב מהזריזים בקבוצה הזאת יחד עם צריכת דלק טובה.

יש אנשים שקונים את הסוסים הקוראנים בלי לבדוק את השיניים. בזמנו, לאלנטרה היו 116 כ"ס שהרגישו כמו 16.

הטידה עושה צחוק מהיונדאי. בדוק.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בניגוד לנהוג לחשוב שאם הרכב יוצא ליסינג אפשר למצוא אחת שמורה עם ק"מ נמוך ב50% מתחת למחירון.....

אז בחברות הליס לא מטומטמים. האמן לי שזה יותר ויותר ויותר נפוץ בציבור לגשת לחברות הגדולות ולרכוש מהמגרשים שלהן.

רכבים טובים עם ק"מ נמוך וללא טראומות, כמו היונדאי שלך, נמכרות בכמה אחוזים בודדים מתחת ל"מחירון". לא תקנה, יבוא אחר שיקח את הרכב. על הסוכריות אין הנחות גדולות אם בכלל.

ככל שהק"מ יעלה, ככה יגדלו גם ההנחות והגמישות של חברת הליסינג.

הI30 יופי של רכב סה"כ. זריזה ומאובזרת. המינוס היחידי הוא שהיא טיפה רועשת, והפלסטיקה מרגישה קצת חלולה (לפחות לי וביחס לפוקוס).

לגבי הטידה - טובה ככל שתהיה (והיא לא כנראה), לא הייתי קונה אוטו שעיצובו גורם לי לרצון להקאה בכל מפגש:wink:

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
כאשר רכשתי רכב מלובינסקי טרייד, שהיה בפריים ליס, גם הם לא ביצעו בדיקה לפני המכירה.

שאלתי אותם, מה הסיבה, והוסבר לי, שבכל מיקרה הקונה לוקח את הרכב לבדיקה מטעמו.

לכן הם לא מוצאים לנכון להשקיע בבדיקה לפני המכירה.

אבל הרבה חברות ליסינג נוהגות לבדוק את הרכבים לפני הוצאתם למכירה.

סליחה באם אני "חופר".

הרכב היה באמת בלי בדיקה.

הגעתי בכדי לקחת את הרכב למכון מטעמי.

המוכר אמר כי הוא כרגע אינו יכול לבוא איתי לבדיקה , אבל אין לו בעיה שנתאם ליום אחר.

אני לתומי חשבתי שאני לוקח לבד לבדיקה אחרי שאני חותם מולם משהוא בכדי לקחת את הרכב. טעיתי.

הציע לי לקחת לבדיקה על חשבונם במכון הקרוב למקום מושבם. אמרתי תודה, אבל לא תודה וקבענו ללכת לאחר יומיים למכון שאני רציתי.

אחרי שהלכתי, עשיתי קצת חושבים ובררתי עם אנשים שאמורים להכיר על דעתם על המכון הספציפי. אמרו לי שהמכון טוב ואין בעיה.

אז חזרתי ולקחתי את הרכב לבדיקה על חשבון המוכר.

כמוכן שמקננת המחשבה האם יש קומבינות בין המוכר לבין מכון הבדיקה... וזה מה שגורם לי אי נוחות קצת.

מצד שני, הם היו פתוחים לחלוטין ולא היתה להם שום בעיה לקחת למכון מטעמי.

עשיתי את הבדיקה ונכחתי לאורכה. את הפגישה עם הבוחן ביצעתי לבד. המוכר לא היה נוכח.

מה דעתכם? האם יש מקום לחשש כלשהוא ?

כמו כן , ספר הרכב ורשיון המקורי אבדו. יש צורך, אחרי העברת הבעלות לגשת למשרד הרישוי ולבקש העתק (שממילא צריך להגיע בדואר אחרי העברת הבעלות) וכן לגשת למוסך היבואן להזמין ספר רכב חדש ...

לא נעים, אבל נראה לי לא נורא.

פורסם

לפני כמה שבועות הלכתי לבדוק דייטסו סיריון, מאיזה חב' ליסינג שלא אציין את שמה.

האוטו מבחוץ היה נראה פיקס (בהתחלה לא ידעתי איך לזהות תיקוני פח) והקילומטראז' יחסית בסדר, ויאללה הולכים לבדיקה.

קבעתי עם המוכר במכון בדיקה שאני בחרתי, אמרתי להם שאני רוצה דינמומטר, וברגע האחרון התחרטתי ופניתי לקומפיוטסט.

חיכיתי לו בקומפיוטסט (שזה בדיוק מול דינמומטר), הנציג מטעם המוכר איחר ב 45 דקות, ולא הביא את הרישיון המקורי של הרכב.

באותו הרגע, החלטתי לרדת מהעיסקה.

משהו היה נראה לי מסריח.. גם מאחרים, גם "שוכחים" את הרישיון. בדיעבד, אני לא מצטערת לרגע שלא עשיתי בדיקה לרכב כי לבטח הייתי נופלת עם החברה הזו.

לכן, הסיפור שלך נשמע לי קצת דומה, עם עניין "הרישיונות והספר הלכו לאיבוד"

אני הייתי מציעה שתחשוב שוב.

פורסם
לפני כמה שבועות הלכתי לבדוק דייטסו סיריון, מאיזה חב' ליסינג שלא אציין את שמה.

האוטו מבחוץ היה נראה פיקס (בהתחלה לא ידעתי איך לזהות תיקוני פח) והקילומטראז' יחסית בסדר, ויאללה הולכים לבדיקה.

קבעתי עם המוכר במכון בדיקה שאני בחרתי, אמרתי להם שאני רוצה דינמומטר, וברגע האחרון התחרטתי ופניתי לקומפיוטסט.

חיכיתי לו בקומפיוטסט (שזה בדיוק מול דינמומטר), הנציג מטעם המוכר איחר ב 45 דקות, ולא הביא את הרישיון המקורי של הרכב.

באותו הרגע, החלטתי לרדת מהעיסקה.

משהו היה נראה לי מסריח.. גם מאחרים, גם "שוכחים" את הרישיון. בדיעבד, אני לא מצטערת לרגע שלא עשיתי בדיקה לרכב כי לבטח הייתי נופלת עם החברה הזו.

לכן, הסיפור שלך נשמע לי קצת דומה, עם עניין "הרישיונות והספר הלכו לאיבוד"

אני הייתי מציעה שתחשוב שוב.

אני יכול להבין את ההרגשה שלך, אבל לא את הרציונאל.

איחור זה איחור. יכול להיות שהיו פקקים וכו. זה לא הופך את העניין ל "מסריח".

בקשר לרשיון רכב - אני נוסע ברכבי ליסינג/חברה כבר מעל 15 שנה, ותמיד הרשיון שנמצא ברכב זה העתק ולא המקור (עם חתימה של ק. הבטיחות של החברה).

וממילא אחרי הרכישה אפשר ללכת ישר למשרד הרישוי להוציא רשיון חדש עם הבעלות החדשה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי, רציתי רק לעדכן שבוצעה העסקה של רכישת ה i30 .

הרכב בן שנה ו 11 חודשים, 31K ק"מ.

כפי שכתבתי, לא ניתנה ההנחה המלאה מהמחירון, אבל קיבלתי את זה. קשה למצוא מליסינג רכב עם ק"מ נמוך.

בבדיקת הרכב נמצא "נקישה בתיבת הגה". הרכב נלקח למוסך היבואן ונבדק.

בוחן הרכב אישר כי ב i30 בשנים מסויימות היה חופש בתיבת ההגה (מקווה שאני מתאר נכון) וזו בעייה ידועה להם.

בוצע כיוון והכל תקין.ומעבר לכך, כעת הנושא מתועד במחשבי החברה במקרה ותהיה בעייה עתידית.

הרכב עבור אשתי והיא מרוצה מאוד מהרכישה.

רציתי לציין שמאוד הופתעתי לטובה שמחיר הביטוח המקיף ל i30 הוא נמוך יחסית (כ 2300 שח לשנה) וזו היתה הפתעה.

תודה על העצות והמידע שצברתי כאן.

פורסם

הרכב עבור אשתי והיא מרוצה מאוד מהרכישה.

זה היה משפט הכי חשוב.

תתחדשו ותהנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...