Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי TDI 1.9 ידני לא סוחב 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לי רכב אודי ידני TDI 1997.

כבר יומיים הרכב אינו סוחב לדוגמא אם היה עולה עליות למירון בהילוך רביעי על 120 עכשיו נוסע בהילוך שני על 50.

יש לציין כי לפני שנה וחצי עבר שיפוץ טורבו והרכב אינו מעשן עשן שחור כלל.

יש רעש חזק בלחיצה על דוושת הגז מכיוון האגזוז כאילו חנוק כזה.

האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה לפני שאגש למוסך??

תודה על עזרתכם

פורסם

אני חושב שאוכל לעזור לך.תסתכל על המשאבה ותכתוב אם היא מכנית[מתחברת לכבל גאז]או אלקטרונית, ממנה יוצאים חוטי חשמל. כי בשנה זו חלק מהמכוניות עדיין באות עם מכניות וחלק אלקטרוניות.

פורסם
אני חושב שאוכל לעזור לך.תסתכל על המשאבה ותכתוב אם היא מכנית[מתחברת לכבל גאז]או אלקטרונית, ממנה יוצאים חוטי חשמל. כי בשנה זו חלק מהמכוניות עדיין באות עם מכניות וחלק אלקטרוניות.

משאבת סולר אצלי היא אלקטרונית

פורסם

בדגם הזה ישנם מרססים מסוג קפיץ כפול.היה כדאי לשלוח אותם לבדיקה במכון.ברוב המקרים יש להחליף את הנוזלים[דיזות], כי זו מחלה בדגמים הללו, אלא שהעניין יקר, בסביבבות ה3000 שח.

פורסם
בדגם הזה ישנם מרססים מסוג קפיץ כפול.היה כדאי לשלוח אותם לבדיקה במכון.ברוב המקרים יש להחליף את הנוזלים[דיזות], כי זו מחלה בדגמים הללו, אלא שהעניין יקר, בסביבבות ה3000 שח.

הבנתי אני מקווה שזו לא הבעיה כי העסק הזה באמת יקר!

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב בעל מנוע מדגם AFN עם משאבה אלקטרונית .

דווקא המזרקים ברכב הזה הם מאד אמינים וללא בעיות לפני 300K .

בדרך כלל הבעיה הינה בצנרת הווקום של בקרת הטורבו ,

תיתכן גם בעיית של בריחת גדישה בגלל חור בצנרת הגומי או במצנן הביניים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אם המצמד גוסס אז גם אם הרכב לא סוחב המנוע צריך "לצרוח" בזמן מאמץ. האם זה המקרה?

ערב טוב!

החלפתי קלאץ במוסךמורשה אודי לפני כ-15000 ש"מ) לכן אני מאמין שלא זו הבעיה(שילמתי כ-3000 ש"ח).

יכול להיות שאכן אולי יש בריחה מהצינור של הטורבו כי כביקשתי מחבר לתת גז ושמתי את היד על צינור הטורבו

לא הרגשתי בניפוח של הצינור כמו לפני כן ...... אולי שם הבעיה?

פורסם

אפשר לדוש שנים בסוגיה ,יש לך קשר למוסך מורשה, אז תתחבר שם למחשב ותראה עם יש בעיה בגדישה. באשר למצמד ,הבדיקה פשוטה מאוד , כפי שצינתי קודם,במקרה של מצמד גמור המנוע עולה על טורים ואפילו "צורח " אבל האוטו לא זז.

• תוכן חדש...