Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו מזה שנתיים פיז'ו 306 ידנית שנת 2001 מנוע 1.6. כשקנינו הצריכה היתה מצויינת - 1:14 מינימום בלי עדינות על הדוושה. לפני כשנה הצריכה התקלקלה קשות ועכשיו בקושי ניתן לסחוט 1:10. היו מספר דברים שנעשו בערך באותה תקופה: החלפת רדיאטור לדגם של 306 אוטומטית יחד עם טרמוסטט (חום מנוע קבוע עומד על 70-80 מאז), החלפת משאבת דלק, החלפת מצמד (שמתי שמן מצמד 80 חד ערכי, לפי המלצות כאן) והחלפת רצועת טיימינג. אחרי שני טיפולים תקופתיים בהם ניסיתי לשחק קצת עם סוגי הפלאגים ללא שינוי, הלכתי לאלי את אלי דושי ששם לי תערובת של חומר ניקוי מזרקים גרמני ונוזל נוסף (לא BG44K) וטען שאין צורך לעשות שום דבר לפי תוצאות בדיקת הגזים מבחינת ניקוי מזרקים או חיישנים. והשאלה היא - למה האוטו שותה כל כך הרבה דלק?

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם

חום המנוע צריך להיות קצת יותר גבוה (מינימום 90). בנוסף, ייתכן והחיישן חמצן שלך עייף\גוסס וזה גורם לחלק מהבעיה.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אולי זה לא כלכך קשור אבל כשאני הלכתי עם ה206 למוסך שאלתי למה הצריכת דלק שלה כל כך גבוה הם אמרו לי שבקיץ אין לי למה לצפות לצריכה חסכונית של דלק ואכן בחורף הרכב יותר חסכוני יכול להיות ?

פורסם

הרכב הדלק משתנה מעט בין החורף והקיץ מבחינת האוקטן אבל לא אמור להיות הבדל מהותי בצריכה. לגבי החיישן - אלי טען בתוקף שהחישן בסדר, ומנסיוני חיישן למבדא לא אמור להשפיע עד כדי כך על הצריכה כשהוא תקול. לגבי חום מנוע - שני רדיאטוריסטים טענו בתוקף ש-80 מעלות בפיז'ו זה בסדר גמור ונתנו דוגמא הפוכה שהברלינגו נוהג להתייצב מעל ל-100 וזה נורמלי לגמרי. השבוע אגב עברתי טסט ובדיקת הגזים עברה חלק.

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

×
×
  • תוכן חדש...