Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח יש לי קומפוננט 2-WAY שצריך 100W RMS

בהגברה פאסיבית הייתי משתשמ במגבר בודד 2X100

עכשיו אני צריך שני מגברים, כל אחד מהם 2X100?

פורסם

בהגברה אקטיבית כל אלמנט מקבל ערוץ הגברה משלו, כלומר סט קומפוננט שמורכב מזוג מידבאסים וזוג טוויטרים ( 4 אלמנטים ) תזדקק ל4 ערוצי הגברה

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ממש לא מחייב למען האמת אפילו לא קרוב למציאות ב90 אחוז מהמקרים.

מעבר ממגבר של 2*100 לאחד של 4*50 גם צריך לעשות את העבודה מעל ומעבר אבל אם יש לך כבר מגבר של 2*100 תגביר עליו את המידבאסים ותביא עוד איזה מגברון של 2*50 או אפילו 2*35 לטוויטרים.

השאלה היא למה אתה עובר להגברה אקטיבית? לא מצליח לאזן את הטוויטרים?

מה אם תנסה להלביש LPAD על יציאות הטוויטרים של הקרוס הפסיבי בכמה גרושים והצורך להגברה אקטיבית יעלם? זה עולה גרושים לעומת כל הבאלאגן שצריך לעשות בכדי להרים עוד מסלול הגברה ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע אני לא רוצה לעבוד אקטיבית, פשוט קראתי הרבה מאמרים על כמה זה טוב יותר מההגברה הפאסיבית.

אני מתכוון לזה שב-HU אני קובע את הפילטרים לכל ערוץ ואז מחבר את הרמקולים ישירות למגבר (נדמה לי שקוראים לזה "עבודה" אקטיבית). האם סט-אפ כזה יהיה יותר טוב משמעותית משימוש בהגברה פאסיבית? למשל ברמקולים של דוטק אוביישן?

פורסם

אתה צריך 4 ערוצים.

70% מההספק זה בדרך כלל המידבאס

30% זה הטוויטרים

אבל עדיף לקחת משהוא קצת יותר חזק לנצל את הרמקול בצורה מקסימלית.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
כרגע אני לא רוצה לעבוד אקטיבית, פשוט קראתי הרבה מאמרים על כמה זה טוב יותר מההגברה הפאסיבית.

אני מתכוון לזה שב-HU אני קובע את הפילטרים לכל ערוץ ואז מחבר את הרמקולים ישירות למגבר (נדמה לי שקוראים לזה "עבודה" אקטיבית). האם סט-אפ כזה יהיה יותר טוב משמעותית משימוש בהגברה פאסיבית? למשל ברמקולים של דוטק אוביישן?

בסט אפ אקטיבי הרבה יותר קל להגיע לתוצאות טובות בצורה מהירה יותר - אתה צריך אמנם להשקיע בערוץ הגברה וחיווט נוסף ולדאוג שיהיה לך ציוד שיודע לבצע חיתוך בצורה אקטיבית גם כן (קרוס אקטיבי)

אבל היתרון הוא שאתה יכול לאזן את ההגברה בין הרכיבים וגם לשנות את תצורת המערכת ע"י לחיצת כפתורים בHU שלך או בפרוססור שלך - לא צריך להזיע.

בסט אפ פסיבי - אתה יכול להגיע לתוצאות מעולות גם כן רק שהעבודה תהיה הרבה יותר סזיפית כי הכל פיסי וצריך לשנות רכיבים בכדי להגיע לתוצאה שאתה מחפש וברכב, זה אומר שאתה הולך לעבוד קשה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי, תודה על התגובות

עכשיו לגבי HU - צריך אחד כזה שיש לו קרוס 3-way נכון?

ראיתי ש9887 של אלפיין יש את זה

האם יש HU שהוא ברמה של 9887 אבל עם USB? ( ללא שימוש ב- imptint ותוספות\כבלים למיניהם)

פורסם

רצוי HU 3WAY

אם לא איזה פרוססור שיכול לתת לך מענה מתאים.

אתה בטוח ש ל9877 אין USB? נשמע לי קצת מוזר, הוא חדש מידי בכדי שלא יהיה לו.

Pioneer TS-X150

פורסם

במחיר של HU כזה (כ-2500 ש"ח) כבר אפשר לבנות car-pc עם כרטיס קול טוב שיודע לעשות פילטרים וחיתוכים איך שאני רוצה :-)

אבל זה כבר נושא אחר לגמרי, כואב לא פחות :?

פורסם

בוא לא נכנס לנושא הCARPC

קליטת רדיו היא עדיין בגדר בעיה ואם אתה רוצה לקלוט כמו שצריך אתה תיאלץ לקנות מקלט יקר שבקלות יעיף אותך כבר מעבר לתקציב שציינת. -> כל השאר - תענוג ברגע שעובד, סיוט להקמה.

תישאר כרגע בלמצוא פתרון מתאים לעבודה מול DOK או כל רכיב USB אחר.

Pioneer TS-X150

פורסם

USB KEY

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...