Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקון להודעה מעל - " הוא לא קונה את הרכב ברחוב " !:oops:

לשם השוואה אם הוא רכש את הרכב במחיר מחירון , הוא יקבל מחיר מחירון ממני בעת המכירה בהתאמה .

אני לא רוצה להיכנס לפרטי פרטים , כי באמת לא קרה דבר שכזה .

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בני,

בהחלט ייתכן והדברים השתנו, כבר עברה תקופה מאז המקרה. אני מעריך שמדובר

על אמצע-סוף 2009. אם זה עוזר, המקרה כלל אלפא 156.

לגבי הוצאת הרכב - כשחזרתי, ביקשו ממני להחנות את הרכב לבדי, כך שלפחות בתקופה

ההיא, שככל הנראה היא לפני תחילת עבודתך בסוכנות, אני לא מאמין שזו הייתה הסיבה

(מה גם, שהמגרש היה ריק יחסית). לגבי המצבר - ייתכן והרכב עמד אצלכם מספר חודשים

ובמהלכו המצבר מת, אבל לתת ללקוח רכב שאינו מסוגל להניע בכוחות עצמו ולא ליידע אותו

לגבי כך :nono:

מה שקצת יותר צרם, מעבר לנסיון להוציא אותי "טמבל", היה שבמשך לפחות חודש לאחר מכן,

הרכב עדיין פורסם במחיר זהה ובתיאור שלא כלל את עובדת הפגיעה (שלא הייתה זניחה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

צר לי שכך היה המקרה , אך כפי שציינתי בתקופה שקרה המקרה הדברים היו שונים .

אתה מוזמן לבקר במקום היום ולראות עד כמה השינוי הוא גדול .

חברים אם קרו מקרים לפני 2010 על תעלו אותם בהקשר לנושא הנ"ל בבקשה משום שאין מי שיוכל להגן על עצמו , מה שקורה במשמרת שלי הוא באחריותי , לא מה שקרה לפני .

וגם בקשה להנהלה , הכותרת של הנושא יכולה להטעות אנשים שרק מדפדפים ולא נכנסים לעומק הנושא , אז בבקשה לערוך אותה בצורה אובייקטיבית .

תודה , בני .

פורסם
סליחה...

בעת מכירת הרכב אני מחוייב לתת ללקוח טופס גילוי נאות . בטופס גיולוי נאות אני מציין את כל פרטי הרכב :

1. מקוריות

2.ק"מ

3. מחיר מכירת הרכב

4.מצב הרכב ( תאונות למינהם ) - " ללא תאונות " " תיקוני פח וצבע " " רכב לאחר תאונת שילדה - פירוט "

הכוונה שקונה הרכב לא יצא מהמגרש וזהו , במידה ומכרתי רכב עם תאונת שילדה בשוגג לאדם , כספו יוחזר לו בחזרה במכירת הרכב דרכי או בקניית רכב אחר ממני או כל סוג של פיצוי מהסוג הנ"ל . יש פיתרון לכל דבר , תודה לאל עוד לא קרה מקרה שכזה .

מה שבטוח הוא רוכש את האוטו ברחוב ! העסק הוא עסק מאוד מכובד בתחום הרכב ופועל הרבה שנים ובעל שם טוב וידוע ובשביל כמה גרושים לא הורסים מפעל חיים ...

תודה , בני .

איך אתה יכול לתת טופס גילוי נאות כשאתה לא יודע בוודאות מה מצב הרכב?

אם מכרת רכב עם תאונת שלדה בשוגג מן הראוי שתקנה את הרכב בחזרה באותו מחיר גם אם זה אומר שתאבד יד.

הצחיקה אותי הטעות שלך כי במקרים רבים מה שכתוב הוא מה שנכון כשמדובר ברכישת רכב מסוחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חברים אם קרו מקרים לפני 2010 על תעלו אותם בהקשר לנושא הנ"ל בבקשה משום שאין מי שיוכל להגן על עצמו , מה שקורה במשמרת שלי הוא באחריותי , לא מה שקרה לפני .

וגם בקשה להנהלה , הכותרת של הנושא יכולה להטעות אנשים שרק מדפדפים ולא נכנסים לעומק הנושא , אז בבקשה לערוך אותה בצורה אובייקטיבית .

תודה , בני .

עם כל הכבוד בני, החוויות שאנשים עברו במקום הזה כניראה לא יוכלו להימחק ע"י שינוי הצוות והחלפת בעלים. (וזה במידה שזה נכון).

אז, נכון אתה לא תוכל לתת להם מענה ואני בטוח שזה משהו שגם אם היה ניתן לתת מענה זה כבר מאוחר מידי מן הסתם...

אתה צריך להבין, במקום שלך השם תחתיו אתה עובד מייצג חוסר אמינות ונאמנות ללקוח ואת זה הם צברו ביושר.

גם אם הכל שונה עכשיו, השם עדיין לא. ואת השם הזה זוכרים אותם לקוחות. מבחינתם כן עבדת או לא עבדת באותה תקופה מהמקום הזה צריך להתרחק כמו מאש.. נוסף לזה, שים לב שלאט לאט מצטברים עוד חברים שעברו חוויות מוזרות, בלשון המעטה, אצלכם.

פורסם

תראו לכל מטבע יש שני צדדים , כשעסק מוכר בממוצע מעל 100 רכבים בחודש למעלה מ -15 שנה , ברור שתמיד יהיה אחוז מסויים שמרגיש לא מרוצה בצורה כזאת או אחרת , זאת פשוט סטטיסטיקה פשוטה . גם שאני הולך עם אשתי למסעדה לפעמים אני מרוצה והיא לא .

יש לי לקוחות שכבר מחליפים דרכי כמה וכמה רכבים ויחד איתם בני משפחתם וחברים והם מרוצים עד השמיים .

אני לא מכיר בעל עסק אחד שכל קהל הלקוחות היו מרוצים , צריך לנסות , אבל לצערי זה בלתי אפשרי .

חברים אין תמיד שחור/לבן או 100% בכל מה שנוגע לעבודה מול קהל במיוחד במכירות , אם קורה ומישהו מרגיש שרימו אותו , עבדו עליו , הוא תמיד יכול לבוא ולהגיד את זה . מטרת העסק היא לרצות את הלקוחות כדי שהם יחזרו לקנות וישלחו עוד אנשים לקנות , זה האינטרס , זאת הפרנסה , לכל האנשים שמגיבים בכזאת אובססיה ובקיצוניות , כנראה לא מספיק מנוסים בתחום , כי אם כן הם היו יודעים שהעסק שלנו נחשב למכובד והידוע ביותר בתחום . לשם השוואה את חוק טופס " גילוי נאות " יזם וחקק בעל העסק שלנו .

תודה , בני .

פורסם

תודה , בני .

המקרה שלי אכן התרחש לפני 2010. אני אכבד את בקשתך ולא אעלה אותו פה על הכתב, אבל אני יכול לומר שההתנהלות שגם פותח השרשור וגם יבין חוו לא שונה מהותית מההתנהלות שאני חויתי. לא ביקשתי שהסוכנות שלך תפסיד עלי ולא ביקשתי לקבל דבר שלא היה לגיטימי שאקבלו מלכתחילה, אולם כאמור, בזכות חוסר היושר של אותו איש מכירות ספציפי שטיפל בי והממונה שלו, העיסקה בסופו של דבר התפוצצה רגע לפני שנחתמה. אם חבל לי על משהו, זה באמת רק על הזמן שבזבזתי בבדיקת הרכב שהצעתם למכירה.

לגבי הכותרת: אני חושב שהיא מאוד אינפורמטיבית ומאוד משקפת את המצב כפי שהוא. ה-159 שאתה מציע למכירה היא עם מכה בשילדה (גם "קצה שילדה" זה עדיין מכה בשילדה), ואין בכותרת משהו שהוא שקרי או חוטא למציאות בשטח. בהתחשב בזה שמצוין בכותרת שגם תגובת המוכר מופיעה בשרשור, אני חושב שהיא מאוד הוגנת כלפי כל הצדדים המעורבים, ועל כן אינני רואה צורך לשנותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בני - מכיוון שאני לא מכיר אותך, ולא עבדת בעסק נכון לפרק הזמן

הרלוונטי, הרי שטענותי אינן מופנות כלפיך באופן ספציפי. עם זאת,

מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין. ייתכן והעסק עבר שינוי משמעותי,

אבל ביקורת אחת רעה מוחקת מאה טובות. יותר מכך, חוויה אחת

רעה שווה מאה ביקורות רעות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בני שאלה אחת יש לי אליך,

אם אתה חותם על טופס גילוי נאות מבלי לבדוק את הרכב לפני ומבלי לדעת את הריג'קטים שלו, אז איך בדיוק זה נקרא ניהול נכון של עסק? הרי עכשיו גם הפסדתם את שווי הבדיקה, לקוח ממורמר, ושם לא טוב.

אמרת שזה לא משתלם כלכלית לבדוק כל רכב שמגיע אליכם במכון בדיקה, הרי גם להתחייב על רכבים פגומים ואז לתת החזרים זה גם לא משתלם כלכלית. למרות הניסיונות שלך לנסות לייפות את המצב זה עדיין לא נראה ונשמע טוב, והנה לא סתם יש על נתניה סטיגמות רעות בכל מה שקשור לסחר ברכבים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

1. מניסיון עבר עם כמה מגרשים, כולל בארה"ב, זה מאוד נפוץ שהסוללה חלשה או גמורה. כמו כן, מאוד מקובל שעובד בבית העסק הוא שמוציא את הרכב בעצמו כדי למנוע דפיקות. במקרים מסוים שבהם ביקשו ממני להוציא את הרכב בעצמי מהמגרש לצורך נסיעת מבחן, סירבתי וביקשתי שהם יעשו זאת כדי למנוע אי נעימויות.

2. מהשרשור הזה ושרשורים רבים אחרים, עולה המסקנה הברורה שהגיע הזמן שבארץ יונהג משהו בסגנון CAR FAX. אומנם אין בזה ערובה למצב הרכב, אך זה נותן אינדיקציה התחלתית טובה מאוד לגבי ההיסטוריה שלו. למה לעזעזל בשנת 2011 אנו מתנהלים כמו בשנות ה-70? סוף סוף התחילו לפרסם את מחירי המכירה של דירות ממאגר רשות המסים. הגיע הזמן שהשקיפות תהיה גם נחלת עולם הרכב.

פורסם
1. מניסיון עבר עם כמה מגרשים, כולל בארה"ב, זה מאוד נפוץ שהסוללה חלשה או גמורה. כמו כן, מאוד מקובל שעובד בבית העסק הוא שמוציא את הרכב בעצמו כדי למנוע דפיקות. במקרים מסוים שבהם ביקשו ממני להוציא את הרכב בעצמי מהמגרש לצורך נסיעת מבחן, סירבתי וביקשתי שהם יעשו זאת כדי למנוע אי נעימויות.

2. מהשרשור הזה ושרשורים רבים אחרים, עולה המסקנה הברורה שהגיע הזמן שבארץ יונהג משהו בסגנון CAR FAX. אומנם אין בזה ערובה למצב הרכב, אך זה נותן אינדיקציה התחלתית טובה מאוד לגבי ההיסטוריה שלו. למה לעזעזל בשנת 2011 אנו מתנהלים כמו בשנות ה-70? סוף סוף התחילו לפרסם את מחירי המכירה של דירות ממאגר רשות המסים. הגיע הזמן שהשקיפות תהיה גם נחלת עולם הרכב.

1) הפרסום בא כתוצאה מהערה של בית המשפט העליון .

2) זהו המחיר המדווח לא בהכרח המחיר האמיתי בפועל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עברתי על כל השרשור, ועל אף שחלק מהטענות פה כלפיי המוכר ו/או העסק בו הוא עובד נכונות,

אני לא חושב שנעשה כאן משהו בזדון, ולראיה הקונה קיבל בו במקום את כספו בחזרה, בלי בעיות

ויכוחים או טענות, מה שלא היה קורה אם המגרש היה מודע מהתחלה לבעיה כזו, ואת זה אני אומר

דיי בבטחון.

תבינו, מדובר על עסק למכירת רכבים, עוברים שם עשרות או מאות רכבים, וטעויות קורות.

כמה אנשים אתם מכירים שלקחו רכב לבדיקה ופתאום בעל הרכב מגלה להפתעתו שיש פגיעת שלדה?

אני מכיר לא מעט מקרים כאלה, ואין מה לעשות, זה קורה. השאלה היא אי מתמודדים ומתנהגים עם דבר

כזה, ואני חושב שבמקרה הזה המוכר נהג בצורה הגונה. מה רציתם שהוא יעשה? יתן לו רכב במתנה?

התנצל, שילם על הבדיקה, זהו נגמר. אם הבחור כ"כ "התאכזב" מהתנהגות המוכר, למה בכלל הוא

רוצה או שוקל עדיין לרכוש את הרכב המדובר?

לכל מי שחושב שאין רכבים טובים אצל סוחרים, שנו קו מחשבה. המגרשים הגדולים והמוכרים, בעיקר

אלה שהם טרייד אין רשמי של יבואן, לא יתעסקו עם רכבים סוג ב', ג', ובטח לא סוג ז'.

הם מועברים ישירות לאותם סוחרי גוויות, שאני אישית לא מבין מי קונה מהם רכבים כאלה.

מהכרות דיי טובה של כמה מקומות כאלה, ואיך מתנהלים שם הדברים, משתדלים להיות הוגנים

ולרכוש לקוחות מרוצים, כי רק ככה עסק יכול להתקיים לאורך זמן.

אני מכיר הרבה אנשים שאין להם כוח להפגש עם מטומטמי הארץ (והם תמיד מגיעים) בזמן קניה ו/או מכירה של רכב,

ולכן הם יתנו את הרכב לטרייד אין בקניית רכב אחר, או לתיווך במקרה של מכירה בלבד, גם בידיעה ברורה שהם מפסידים מזה כסף.

יש גם הרבה אנשים שהזמן שלהם שווה הרבה כסף, ואם הם יקבלו עוד כמה אלפי שקלים על רכב

אבל יאלץ אותם להתעסק בזה הרבה זמן, הם עדיין הפסידו על בזבוז הזמן.

תוסיפו לזה את העובדה שהיום כבר לא קל למכור כמעט כל רכב, ותגיעו למסקנה שהרבה פעמים תמצאו

מה שאתם רוצים דווקא במגרשים, כמובן באלה ההגונים שביניהם, ויש כאלה.

לכל המצדדים בקניה מפרטי, כמה שקרנים ורמאים יש, שלא אכפת להם שתשרוף זמן וכסף, וזה שהם יודעים

שהרכב שלהם עבר תאונה, או עם מנוע גמור, וחושבים אולי יקרה נס ולא יגלו בבדיקה?

כאלה שלא מוכנים להחזיר את הכסף של הבדיקה, למרות שלפני שניה נשבעו באמא שלהם שהאוטו "נקי",

ומטופל, ומה לא?

פורסם
שלום יבין ,

אני מאוד מופתע מהמקרה שאתה מספר . האם תוכל לציין מתי זה קרה ובאיזה רכב מדובר ( מספר רישוי יעזור ) .

בכל אופן אני נמצא כאן כבר שנתיים ולא מוכר לי סיפור כזה ! רכב עם מצבר חלש , אוקיי , אבל מה שסיפרת פה מדהים אותי .

העסק עבר שינויים מהותיים לפני כשנתיים והחלפת מנכ"ל שבמהלך שינויים אלו גם הוחלפו נציגי המכירות וכך הגעתי למקום העבודה הנ"ל , כך שאם זה היה בתקופה שלפניי , אני לא יכול להגיב על המקרה .

לגבי הוצאת הרכב החוצה ע"י עובדי המגרש , יש לכך סיבה פשוטה מאוד , חניית המגרש מאוד צפופה ולכן הוצאת הרכב תעשה ע"י מישהו העובד בעסק כדי לחסוך אי נעימות של דפיקת רכבים . רכבים בעלי איתוראן או מערכות איתור אחרות הם בעייתים מבחינת עמידה לתקופה ממושכת משום שמערכת האיתור " אוכלת " חשמל ולכן רכב שעומד מעל לשבוע לא מותנע , צריך " בוסטר " על מנת להתניע .

תודה , בני .

סליחה...

בעת מכירת הרכב אני מחוייב לתת ללקוח טופס גילוי נאות . בטופס גיולוי נאות אני מציין את כל פרטי הרכב :

1. מקוריות

2.ק"מ

3. מחיר מכירת הרכב

4.מצב הרכב ( תאונות למינהם ) - " ללא תאונות " " תיקוני פח וצבע " " רכב לאחר תאונת שילדה - פירוט "

הכוונה שקונה הרכב לא יצא מהמגרש וזהו , במידה ומכרתי רכב עם תאונת שילדה בשוגג לאדם , כספו יוחזר לו בחזרה במכירת הרכב דרכי או בקניית רכב אחר ממני או כל סוג של פיצוי מהסוג הנ"ל . יש פיתרון לכל דבר , תודה לאל עוד לא קרה מקרה שכזה .

מה שבטוח הוא רוכש את האוטו ברחוב ! העסק הוא עסק מאוד מכובד בתחום הרכב ופועל הרבה שנים ובעל שם טוב וידוע ובשביל כמה גרושים לא הורסים מפעל חיים ...

תודה , בני .

בני,

בהחלט ייתכן והדברים השתנו, כבר עברה תקופה מאז המקרה. אני מעריך שמדובר

על אמצע-סוף 2009. אם זה עוזר, המקרה כלל אלפא 156.

לגבי הוצאת הרכב - כשחזרתי, ביקשו ממני להחנות את הרכב לבדי, כך שלפחות בתקופה

ההיא, שככל הנראה היא לפני תחילת עבודתך בסוכנות, אני לא מאמין שזו הייתה הסיבה

(מה גם, שהמגרש היה ריק יחסית). לגבי המצבר - ייתכן והרכב עמד אצלכם מספר חודשים

ובמהלכו המצבר מת, אבל לתת ללקוח רכב שאינו מסוגל להניע בכוחות עצמו ולא ליידע אותו

לגבי כך :nono:

מה שקצת יותר צרם, מעבר לנסיון להוציא אותי "טמבל", היה שבמשך לפחות חודש לאחר מכן,

הרכב עדיין פורסם במחיר זהה ובתיאור שלא כלל את עובדת הפגיעה (שלא הייתה זניחה).

תודה , בני .

תראו לכל מטבע יש שני צדדים , כשעסק מוכר בממוצע מעל 100 רכבים בחודש למעלה מ -15 שנה , ברור שתמיד יהיה אחוז מסויים שמרגיש לא מרוצה בצורה כזאת או אחרת , זאת פשוט סטטיסטיקה פשוטה . גם שאני הולך עם אשתי למסעדה לפעמים אני מרוצה והיא לא .

יש לי לקוחות שכבר מחליפים דרכי כמה וכמה רכבים ויחד איתם בני משפחתם וחברים והם מרוצים עד השמיים .

אני לא מכיר בעל עסק אחד שכל קהל הלקוחות היו מרוצים , צריך לנסות , אבל לצערי זה בלתי אפשרי .

חברים אין תמיד שחור/לבן או 100% בכל מה שנוגע לעבודה מול קהל במיוחד במכירות , אם קורה ומישהו מרגיש שרימו אותו , עבדו עליו , הוא תמיד יכול לבוא ולהגיד את זה . מטרת העסק היא לרצות את הלקוחות כדי שהם יחזרו לקנות וישלחו עוד אנשים לקנות , זה האינטרס , זאת הפרנסה , לכל האנשים שמגיבים בכזאת אובססיה ובקיצוניות , כנראה לא מספיק מנוסים בתחום , כי אם כן הם היו יודעים שהעסק שלנו נחשב למכובד והידוע ביותר בתחום . לשם השוואה את חוק טופס " גילוי נאות " יזם וחקק בעל העסק שלנו .

תודה , בני .

לפני כשנתיים זה יוני 2009 אז המקרה של האלפא האחרת כבר בזמנכם

החליפו מנכ"ל או החליפו בעלים?

מה שלפני שנתיים לא יודע , אבל העסק עם מוניטין של 15 שנה , מפעל חיים אז תחליט , או מדובר במוניטין שלילי.

אין לאנשים נסיון אתה צודק ולך בגיל 28 יש נסיון .

המשפט שלך באדום הוא בדיחה או הלצה או עלבון לאינטלגנציה של חברי הפורום. יש לבעל העסק שם , מתי הוא יזם וחקק את החוק . פשש חבר כנסת יש לנו פה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אני ממש לא מבין את העליהום שלך על הבחור. לי הוא נשמע בסדר גמור, וכל הכבוד לו שהוא מעיז להכנס ולכתוב בפורום עם כזה אנטי לסוחרים (לא שאני חושב שהאנטי לא נכון).

בנוסף, קצה שלדה זה לא בדיוק שלדה, ומשמעות נמוכה זה ממש לא "קצת פחות ממשמעות גבוהה". לא סתם קוראים לזה "שולית", "נמוכה ו"גבוהה", ולא "נמוכה", "בינונית" ו"גבוהה". משמעות נמוכה בהחלט יכולה להיות ממכת חנייה חסרת מזל שעיקמה בקטנה איזו קורת מתכת בתחתית הרכב. בהנחה והרכב עצמו טוב, אין כאן שום בעיה מהותית - למעט בעיה מסחרית. אז אפשר להפסיק עם הציטוטים שמנסים להראות כיצד בני נכשל בלשונו, משל הוא היה איזה עבריין מועד. סה"כ, אני לא רואה שום דבר בהתנהלות שלו שאמור לגרור כזה יחס. להפך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי בני

אני המכר שהעלה את הפוסט הראשוני.

טענתי שיש לבדוק רכב גם שקונים מסוכנות טובה ואמינה בעלת שם ומונטין טובים ככול שיהיו כי בסוף גם אתם טועים ולא תמיד רואים ובאמת יודעים את מצב הרכב באמת, אנשים נוטים לראות סוכנות מפוארת ואנשי מכירות נקיים ובאמת מהוגנים כמוכם ומנסים לחסוך את 700 השקל של הבדיקה ובנוסף נופלים, זו הייתה מטרת הפוסט ,ואתה בתשובתך באמת מוכיח זאת.

לא ציינתי ולא רמזתי ולא אשרתי באף שלב את שם הסוכנות כי אתם באמת מקצוענים בעיני וחבל שזה הגיע לזה לא זו הייתה כלל כוונתי

באף שלב המטרה הייתה לפקוח את עיני האנשים שידעו שגם מי שאומר שיודע לא באמת יודע ולא לחסוך כסף בקניה של אוטו חדש חדש .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...