Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי לקח אתמול לבדיקה אלפא 159 גיר רגיל מודל 2009 שמפורסמת באינטרנט מסוכנות מכירות במרכז ,בבדיקה נמצא מכה בשילדה ובסוף לא בוצע עיסקה.

אני למחרת התקשרתי ושאלתי לגבי הרכב הספציפי הזה כאילו מתעניין תמים, אמרו לי שהאוטו תקין לחלוטין ובמידה ומעוניין שיקח לבדיקה - לחבר שלי החזירו את סכום הבדיקה אבל לא רצו להוריד במחיר כמו שמקובל במכת שילדה.

סוכנות ידוע ומכובדת אל תאמינו לאף אחד.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל זה, אין אנו סומכים על הבדיקות שמבוצעות בחברות השונות, ולוקחים לבדיקה בעצמינו.

לפחות היו שם מספיק הוגנים ע"מ להחזיר לו את סכום הבדיקה וגם זה משהו.

ונכון - גם לי קצת קשה להבין שטענו שהרכב תקין וללא דופי (אולי הפגיעה בשלדה היא מינורית = קצה שלדה ? אולי החבר לא התמקח איתם מספיק ?)

alfa 156 2.5.

פורסם
בגלל זה, אין אנו סומכים על הבדיקות שמבוצעות בחברות השונות, ולוקחים לבדיקה בעצמינו.

לפחות היו שם מספיק הוגנים ע"מ להחזיר לו את סכום הבדיקה וגם זה משהו.

ונכון - גם לי קצת קשה להבין שטענו שהרכב תקין וללא דופי (אולי הפגיעה בשלדה היא מינורית = קצה שלדה ? אולי החבר לא התמקח איתם מספיק ?)

ממש פרס ישראל, עוד מעט ניתן להם להדליק משואה, החברה עדיין, ואני מדגיש עדיין לא אומרת אמת ואפילו משקרת,

למה הם סתם מטריחים לקוח לבזבז יום שלם של נסיעות והתרוצצות במכון בדיקה כשהם יודעים שיש מכה בשילדה, שיגידו זאת מראש.

הזמן של הלקוח והטרטור זה בסדר מבחינתך? זה לא שווה כסף בעינך?

אביב8)

פורסם
ממש פרס ישראל, עוד מעט ניתן להם להדליק משואה, החברה עדיין, ואני מדגיש עדיין לא אומרת אמת ואפילו משקרת,

למה הם סתם מטריחים לקוח לבזבז יום שלם של נסיעות והתרוצצות במכון בדיקה כשהם יודעים שיש מכה בשילדה, שיגידו זאת מראש.

הזמן של הלקוח והטרטור זה בסדר מבחינתך? זה לא שווה כסף בעינך?

שום פרס ישראל.

ומה היית אומר, אם לא היו מחזירים את עלות הבדיקה ?

עריכה - וליסוע לראות רכב, פרטי, בצד אחר של הארץ, להגיע ולראות שהמוכר חירטט אותך (עדיין לא לקחת לבדיקה וכנראה גם לא תיקח) - זה בסדר ? אולי נתבע גם פה ? לפחות הוחזרה עלות הבדיקה (=הודאה ב"שקר" או מה שתרצה...)

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מראש, כל פעם שקנינו רכב ,אמרתי למוכר עוד בטלפון אם יש תאונת שילדה,אתה משלם את הבדיקה,מבחינתי זאת לא טובה ולא ראוי לשום הערכה.

שיגידו מראש יש מכה בשילדה, טוב לך תבוא לראות לא טוב תמשיך לחפש,

זה לא רכב של 20K שקל שאתה אומר אולי יבוא אחד שכן יקח לבדיקה ואולי אחד שלא, ננסה את המזל, רכב בסכומים האלה אני בטוח שיחו לבדיקה,(ואני מאמין שלרכב הספציפי הזה מי שבא לקנות מראש יש קצת יותר רקע וזה לא אחד שבא לקנות 4 גלגלים), למה סתם לגרום לך לבוא.

אביב8)

פורסם

אתה יכול להגיד לו בטלפון מה שאתה רוצה.

אם אין את זה בכתב - זה לא קביל. נקודה.

אני כבר לא מדבר על הסוחרים ש"מתחייבים בבדיקה" ולא רוצים לשלם, אחרי שהתברר שהרכב תקול. נסה לגבות מאחד כזה כסף כאשר הוא מסרב, ותבין.

alfa 156 2.5.

פורסם
לא קונים רכב מסוחר.

נכון שיש כאלה שהם ישרים, אבל עקרונית רכבים טובים לא אמורים להגיע לסוחר.

יש מלא אנשים שעושים טרייד אין והרכב עובד לסוחר.

דווקא בטרייד אין לא יקחו ממך רכב דפוק - הם ממש לא פראיירים.

אלא אם כן תתן להם אותו במחיר שחיטה נמוך מאוד מהמחירון.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אתה יכול להגיד לו בטלפון מה שאתה רוצה.

אם אין את זה בכתב - זה לא קביל. נקודה.

אני כבר לא מדבר על הסוחרים ש"מתחייבים בבדיקה" ולא רוצים לשלם, אחרי שהתברר שהרכב תקול. נסה לגבות מאחד כזה כסף כאשר הוא מסרב, ותבין.

תנסה להבין מה אני אומר, אני לא יתחיל לפרט פה שלב אחרי שלב ולרשום מגילה.

אם בטלפון הוא כבר לא מוכן, חסכתי לי נסיעה וטרחה, תאמין לי שעוד בטלפון אני מצליח לסנן גם סוחרים, ואם כבר החלטתי לקחת לבדיקה אז אני רושם שברגע שיש מכה בשילדה הוא משלם.(זכרון דברים).

כנראה שאתה חי במקום אחר,אני אפילו לא יודע להסביר את התפישה שלך, בתפישה שלך אם בנאדם יורק עליך ואח"כ מנגב את זה במגבת, הוא בנאדם טוב,וכל הכבוד לו, למה? כי הוא ניגב את זה בסוף.

אביב8)

פורסם
לא קונים רכב מסוחר.

יש סוחר ויש סוחר.

אני קונה מלקוחות רכבים יפים מאוד והרכבים האלו נמכרים דרך מגרש טרייד אין יבואן (סוחר לצורך העניין).

סוחרים קטנים\בינוניים ללא מוניטין עלולים להתגלות כבעיתיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שרשור לא רציני

אם המקרה נכון

פרסם את שם הסוכנות ואז נדע לחסוך לנו את הטרחה אפילו לטלפן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שרשור לא רציני

אם המקרה נכון

פרסם את שם הסוכנות ואז נדע לחסוך לנו את הטרחה אפילו לטלפן.

ישה,

ניתן בקלות להבין על איזו סוכנות ורכב מדובר,

כנס ליד-2, בצע סינון עפ"י אלפא 159, שנתון 2009 וגיר ידני (רמז: אין הרבה כאלה)

והתשובה תופיע לך מול העניים

שבת שלום

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

ונגיד שהיה מדובר במזדה 3 שיש 2754 מודעות למכירה.

יש תקלה ברכב מסויים / בסוכנות מסויימת פרסם את שמה.

זו מהות הפורום. לספק מידע אמין לקוראיה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא קונים רכב מסוחר.

אייל, קונים וגם קונים. יש סוחרים טובים ואמינים. אני יכול להעיד ש-3 עיסקאות רכב האחרונות ביצעתי עם סוחר ובפעם הבאה אני שוב יילך לאותו סוחר. בינתיים כל מה שהסוחר אמר היה אמת, הוא לקח על עצמו אחריות בתיקון ליקויים שמצאתי ברכב - מוכר פרטי לא היה עושה את זה.

הרכבים שלי שעברו לסוחר עדיין כולם נוסעים על הכביש ואנשים נהנים מהם. הרכבים שלקחתי אצל הסוחר היו אמינים יותר מרכבים שלקחתי אצל מוכרים פרטיים. יצא ככה שכל העיסקאות מול מוכרים פרטיים נגמרו לא טוב בשבילו והייתי צריך להשקיע הרבה באותם רכבים והרכבים שנקנו אצל סוחר לא עשו בעיות.

עריכה:

למה משתלם לקנות אצל סוחר? כי כדי למצוא רכב שמור לפעמים דרושים חודשים של חיפוש בכל הארץ, זה טיולים, ימי חופש, אובדן ימי עבודה, כסף, עלות בדיקות רכב ועוד. צריך להבין שרכבים שמגעים לסוחר זה אותם רכבים שנוסעים על הכביש, אותם רכבים שמנסים למכור באופן פרטי.

יש סוחרים שאצלהם סחורה סוג ז' - את זה רואים ישר: כל המכוניות עקומות, עם צמיגים גמורים ולא תואמים, מצברים גמורים. ויש סוחרים שאצלהם רכבים טובים. הרי גם סוחר שלוקח את הרכב עושה את הבדיקות שלו.

רכב גמור רואים מיד, גם אם הוא נקי ומבריק: זה פלסטיקים קטנים חסרים, הפגושים עקומים, דלתות ומכסים עקומים (הרי אי אפשר לתקן תאונה באופן מושלם), צבע במצב רע או צבוע באיכות מאוד נמוכה - צריך כמובן לדעת להבדיל בין בלאי טבעי כתוצאה של גיל הרכב ודברים אחרים, ככל שהרכב ישן יותר כך למצוא את ההבדלים האלה מסובך יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...