Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד הייתי כועס לו הייתי מבזבז יום עבודה בזמן שבסוכנות רכב יודעים שיש לרכב שילדה , אני בחור תמים ואומר באמת מסכנים "דחפו" להם רכב דפוק {הם בכלל טוענים שלא רכב שלהם של לקוח ,שחבר שלי נתן הצעה אמרו לו שהמוכר לא מסכים }אבל ראבק עכשיו אתם יודעים ואפילו החזרתם כסף של בדיקה אז תגידו בטלפון לפחות למי שמתקשר.

אני פעם קניתי ממגרש טרייד אין גדול שהביאו בודק חיצוני שאני שילמתי לו כסף ובדק את האוטו ,עכשיו אני יודע שגם טעות חמורה לצערי.- למזלי הרכב היה בסדר ,נמכר מאז

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תנסה להבין מה אני אומר, אני לא יתחיל לפרט פה שלב אחרי שלב ולרשום מגילה.

אם בטלפון הוא כבר לא מוכן, חסכתי לי נסיעה וטרחה, תאמין לי שעוד בטלפון אני מצליח לסנן גם סוחרים, ואם כבר החלטתי לקחת לבדיקה אז אני רושם שברגע שיש מכה בשילדה הוא משלם.(זכרון דברים).

כנראה שאתה חי במקום אחר,אני אפילו לא יודע להסביר את התפישה שלך, בתפישה שלך אם בנאדם יורק עליך ואח"כ מנגב את זה במגבת, הוא בנאדם טוב,וכל הכבוד לו, למה? כי הוא ניגב את זה בסוף.

רגע רגע.

ואם בטלפון הוא אומר שהוא כן מוכן ? (ואתה מגיע והכל חירטוט, והרכב נוסע על 3 צילינדרים, בזבזת זמן וכו' ...?)

אני מבין שאתה קורא מחשבות אולי, אבל במקרה זה טוב שהבחור קיבל את עלות הבדיקה בחזרה.

תייעץ לו אתה אולי, איך לתבוע על הפסדי זמן וכו', אם אתה חושב שזה כדאי, ואז תברך בשבילו את הרגע שקיבל לפחות את עלות הבדיקה.

וכן מעניין מי זו הסוכנות.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אייל, קונים וגם קונים. יש סוחרים טובים ואמינים. אני יכול להעיד ש-3 עיסקאות רכב האחרונות ביצעתי עם סוחר ובפעם הבאה אני שוב יילך לאותו סוחר. בינתיים כל מה שהסוחר אמר היה אמת, הוא לקח על עצמו אחריות בתיקון ליקויים שמצאתי ברכב - מוכר פרטי לא היה עושה את זה.

הרכבים שלי שעברו לסוחר עדיין כולם נוסעים על הכביש ואנשים נהנים מהם. הרכבים שלקחתי אצל הסוחר היו אמינים יותר מרכבים שלקחתי אצל מוכרים פרטיים. יצא ככה שכל העיסקאות מול מוכרים פרטיים נגמרו לא טוב בשבילו והייתי צריך להשקיע הרבה באותם רכבים והרכבים שנקנו אצל סוחר לא עשו בעיות.

הסוחר הזה, זה פה בארץ?!:lol:

מהנסיון הדל שלי עם סוחר אחד, הרכב המדובר מהתמונות במודעה היה רכב אחר מבמציאות, הוא טען בטלפון שהצבע מקורי כמו בתמונות וכשבאתי לראות את הרכב הבנתי שהצבע באמת מקורי, רק שבתמונות הוא היה אדום ובמציאות ורוד חלוד עם נטייה ללבן בגג. חלקי פלסטיק מחוברים עם ברגים קדוחים לפח.

והכי טוב, הוחלף ברכב מנוע, יש שטר מכירה של המנוע, אבל מה - המנוע לא רשום ברישיון. לרכב יש טסט? לא.

"מה הבעיה, אני מכיר פה את הבוחנים בעיר מילה שלי ואתה עובר" זו היתה התשובה שקיבלתי.

בקיצור, סתם בזבוז זמן ועצבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הסוחר הזה, זה פה בארץ?!:lol:

תתפלא, אבל כן. סוחר חכם רוצה שהעסק שלו יצליח. אי אפשר לבנות עסק על שקר.

אם בונים עסק עם אימון בין הלקוחות, התוצאה תיהיה לקוח חוזר ולקוח שמביא את החברים שלו. אם על שקר, אז הסוחר נאלץ להתחזות למוכרים פרטיים, להחזיק 10 פלאפונים - אחד עבור כל רכב ובסוף בכל זאת יעלו אליו.

לפרק זמן קצר אפשר להצליח עם קומבינות ושקרים. לטווח ארוך זה בלתי אפשרי, כי היום יש אינטרנט ואני מניח שאתה יודע כמה נזק תדמיתי יכול לעשות לקוח ממורמר אחד: יותר מתדמית של מעשרה לקוחות מרוצים.

בלי קשר ממי קונים, צריך לדעת מה בדיוק הולכים לקנות. אי אפשר ללכת לקנות רכב משומש בלי להבין כלום ברכבים. בשביל אנשים כאלה יש רכבים חדשים עם אחריות. אין רכב משומש מושלם, לכל רכב יש בלאי וציפיות צריכות להיות בהתאם.

צריך להבין שבדיקה לפני קניה במכונים רבים היא בדיחה: רשימת כסתחים וגם רכב טוב יראה על פי תוצאות בדיקה כגרוטאה מהמזבלה. לא אומר שלא צריך לבדוק, אלא לבדוק חכם, כלומר אצל פחח ובמוסך או לדעת לסנן מה כסתח ומה לא.

עוד דבר שרציתי לומר: יש אנשים שעושים עיסקאות בטלפון וחושבים שאת כל הפרטים אמורים למסור להם. רוצים רכב? תשקיעו קצת זמן, תבואו ותיראו מה מצעים לכם. אל תצפו שסוחר בטלפון יספר לכם כל היסטוריית הטיפולים ומה הרכב עבר. יש לו50 רכבים והוא לא תמיד זוכר בשלוף אך כל הנתונים שלהם. תבואו ותיראו! לא נמצא חן בעיניכם? היתרון שאצל סוחר יש אלטרנטיבות, עוד 49 רכבים. להבדיל ממוכר פרטי שבאתם אליו, הרכב לא נמצא חן בעיניכם, אז נשרף יום עבודה.

אני מכיר אנשים שמחפשים רכבים במשך חודשים ובאותו זמן שוכרים רכב שיהיה על מה לנסוע. זה עולה יותר ממה שהם חסכו בבחירת אותו אקזמפלר. אבל כל אחד והשיקולים שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רגע רגע.

ואם בטלפון הוא אומר שהוא כן מוכן ? (ואתה מגיע והכל חירטוט, והרכב נוסע על 3 צילינדרים, בזבזת זמן וכו' ...?)

אני מבין שאתה קורא מחשבות אולי, אבל במקרה זה טוב שהבחור קיבל את עלות הבדיקה בחזרה.

תייעץ לו אתה אולי, איך לתבוע על הפסדי זמן וכו', אם אתה חושב שזה כדאי, ואז תברך בשבילו את הרגע שקיבל לפחות את עלות הבדיקה.

וכן מעניין מי זו הסוכנות.

אתה מדבר שטויות ובכלל לא לעניין,מתחכם, ואם ואם ואם...

אולי מישהו אחר פה יוכל להסביר לך מה ניסיתי להעביר, אני הרמתי ידיים.

אביב8)

פורסם

בחו"ל, לקנות אצל DEALER זה תמיד עדיף מקניה מבן אדם. יש אחריות, יש למי לבוא בתלונות והרכבים טובים (כי הוא לא קונה רכב שהוא עלול להיתקע איתו).

אבל, רכבים אצל דילר עולים יותר מבשוק הפרטי.

בארץ זה בדיוק הפוך, אף אחד לא יקנה ממגרש/סוחר ביותר מאדם פרטי, וכדי שמגרש/סוחר יצליח למכור בפחות ממחיר שוק, הוא צריך לקנות בהרבה פחות ממחיר השוק, כלומר רכב פצוע/פגוע/מת שדורש קומבינה במוסך (תיקון חאפרי וזול) או קומבינה במכון בדיקה (בדיקה "מוזמנת").

אולי קיימים מגרשים כמו שצבי מדבר עליהם, אך או שהם בקושי גומרים את החודש, או שטיב הרכבים שם זו פיקציה עקב שימוש נמוך ומועט בזמן (מספר חודשים בכל פעם) או שהרכבים נמכרים במחיר רגיל לחלוטין.

משכנתא זה קל

פורסם

Fitch, המחירים במגרש הזה לפי מחירון. לפי כמות הרכבים שיש שם והקצב שהם מתחלפים אני מניח שהעסק הולך טוב מאוד, ההוכחה לכך שכרגע הם בתהליך התרחבות. במגרש הזה לעיתים קרובות אפשר למצוא רכבים מעניינים שקשה למצוא גם מידיים פרטיות - מניח שזאת ההתמחות שלהם ולכן יש להם קהל לקוחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם סוכנויות גדולות בארץ כמו אוטו דיל בבני ברק, נוכלים לא קטנים

עבדו עלי , נתנו לי בדיקה שלהם שהרכב פיקס , לאחר בדיקה שערכתי במקום מאוד אמין ( קומפיוטסט בראשון לציון ) התבררו הרבה דברים שהם הסתירו.

פורסם
אתה מדבר שטויות ובכלל לא לעניין,מתחכם, ואם ואם ואם...

אולי מישהו אחר פה יוכל להסביר לך מה ניסיתי להעביר, אני הרמתי ידיים.

גם אני.

הרכב הבא שאקנה, אבקש ממך לבוא איתי ...:wink:

alfa 156 2.5.

פורסם
גם סוכנויות גדולות בארץ כמו אוטו דיל בבני ברק, נוכלים לא קטנים

עבדו עלי , נתנו לי בדיקה שלהם שהרכב פיקס , לאחר בדיקה שערכתי במקום מאוד אמין ( קומפיוטסט בראשון לציון ) התבררו הרבה דברים שהם הסתירו.

אלו דברים בעלמא בלי פירוט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
Fitch, המחירים במגרש הזה לפי מחירון. לפי כמות הרכבים שיש שם והקצב שהם מתחלפים אני מניח שהעסק הולך טוב מאוד, ההוכחה לכך שכרגע הם בתהליך התרחבות. במגרש הזה לעיתים קרובות אפשר למצוא רכבים מעניינים שקשה למצוא גם מידיים פרטיות - מניח שזאת ההתמחות שלהם ולכן יש להם קהל לקוחות.

אז למה שפשוט לא תפרסם המלצה אודותיהם בשרשור בא"ט?

משכנתא זה קל

פורסם

רעיון טוב. אני נפגש איתו בקרוב, אז בהזדמנות ישאל אותו פרטים המעודכנים ורשות.

פורסם
אלו דברים בעלמא בלי פירוט.

לפני כחודש הגעתי לאוטודיל בני ברק , חפשתי פאסאט tsi שנתון 08-09 .

ראיתי רכב שהיה לשביעות רצוני , הראו לי בדיקה שהם עורכים במקומות ה"אמינים" שלהם.

הרכב נמצא תקין , שריטות שטחיות מסביב (רכב תל אביבי) ולא משהו מיוחד .

כמובן שהם התחייבו לשלדה וגיר , ונאמר לי שהרכב עבר קוסמטיקה קלה ושבסהכ צבעו את הפלסטיקים מקדימה וזהו.

לקחתי את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט מקום שאני מאוד מעריך בראשון.

לאחר הבדיקה נמצא כי כל הרכב צבוע בצבע סוג ג' פרט לגג הרכב , בעיות חמורות במערכת הקירור של המנוע וקורוזיה.

כמובן ששלמתי על זה 800 שקל. היות והם התחייבו אך ורק לשלדה וגיר גם לא דרשתי שישלמו , לאחר בלאגן שעשיתי הפשרה שלהם היתה שאם אני אקנה מהם רכב, הם יורידו את הבדיקה הזאת מהמחיר של הרכב שאקנה.

פורסם

צריך לקחת את כל עניין הבדיקות והמכונים בצורה מאוד מאוד מוגבלת.

כשמכרתי את ה-WRX שלי, לקחתי אותה ל-2 בדיקות (הקונה הראשון התחרט), בהפרש של שבוע בערך. שתיהן אפילו באותה הרשת (קומפיוטסט המהוללת...).אחת בתל אביב (רחוב השלושה אני חושב) והשניה בהרצליה פיתוח, מיותר לציין שהרכב עבר כ-30 ק"מ בין הבדיקות והיה זהה לחלוטין, כן?

הדומה: בשתיהן הבדיקה של הספק היתה כמעט זהה (הפרש של 1 כ"ס) ושני המכונים אישרו שהשלדה תקינה.

מעבר לזה, לא היה שום דמיון בין הבדיקות, דוגמאות: באחת התריעו על קורוזיה במערכת הקירור,בשניה לא, באחת החליטו שהקלאץ' מתקרב לסוף חייו ובשניה לא, באחת ציינו שהבולמים חלשים ובשניה לא והשיא: בבדיקה אחת אמרו לי שהרכב עבר תיקון צבע בכנף אחורית מצד ימין בעוד שבבדיקה השניה אמרו שהרכב עבר תיקון צבע בכנף שמאל קידמית בלבד (ובבדיקה שלי אמרו לי שהרכב עבר תיקון צבע בכנף הקידמית ימנית). - אני חייב להודות שהייתי דיי בהלם...

בקיצור, מעבר למצב המנוע והשלדה, אני לוקח את הבדיקות הללו בערבון מאוד מאוד מוגבל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...