Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לזה לא הייתי קורא התנהלות נורמלית, אבל זה רק אני.

ודרך אגב בני, אם חברות הליסינג הגדולות, שהם מחזיקות הרבה יותר רכבים ממך, מסוגלים להוציא בדיקות רכב לכמעט כול הרכבים שלהם, אני בספק שאתם לא יכולים לעשות גם כן.

לי זה ניראה כמו שיטת "מצליח" קלאסית.

חברות הליסינג מחייבות את הלקוחות שלהם להעביר את הרכב בדיקה לפני שהלקוח מחזיר את הרכב

מזמין הבדיקה הוא הלקוח ולא חברת הליסינג

בכל מקרה לדעתי הסוחר פעל בתום לב ולפחות לי הוא מותיר רושם חיובי

והאמת שהעליהום על הסוחר לא במקום לדעתי הפורום הזה מפוצף בסטיגמות על סוחרים ועל הרכבים שלהם, אני יכול להביא 1001 סיפורים על אנשים פרטיים שמפעילים שרים ושטיקים ומבזבזים זמן לאנשים, אז אולי נפסיק לקנות גם מפרטי...?

*לסיכומו של עניין לטעמי מעל לסכום של 25000 ש"ח צריך לקחת לבדיקה ולא משנה אם אתה קונה מסוחר/פרטי/שכן/דוד/חמור וכו' וכו'

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טיפ לבני כל רכב שנכנס בדיקה שים לב כמה נזק נגרם לך מרכב אחד והכל בגלל אי הבנה טיפשית8)

לדעתי הפוסט הזה עשה לו פרסומת ולא נזק

לפני הפוסט הזה לא הכרתי את הסוכנות שבה הוא עובד (חוץ מפעם אחת ב"בורר" שרואים שלט שלהם)

אם הייתי מחפש רכב הייתי נכנס לראות מה יש לו להציע לי...

פורסם

בכל מקרה לדעתי הסוחר פעל בתום לב ולפחות לי הוא מותיר רושם חיובי

והאמת שהעליהום על הסוחר לא במקום לדעתי הפורום הזה מפוצף בסטיגמות על סוחרים ועל הרכבים שלהם, אני יכול להביא 1001 סיפורים על אנשים פרטיים שמפעילים שרים ושטיקים ומבזבזים זמן לאנשים, אז אולי נפסיק לקנות גם מפרטי...?

יש הרבה אנשים פרטיים שמוכרים רכבים גמורים , וגורמים לקונה להיפרד מ450 שקל , ועוד טוענים , בשיא חוצפתם שהמכון משקר והרכב 'בובה' .

במקרה זה מצאו קצה שילדה (מסחרי או לא זה לא משנה ) , הסוחר הזה לפחות יצא גבר ושילם על הבדיקה

נ.ב.

זה קרה לעוד אנשים , וגם הם עמדו מאחורי המילה שלהם :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373370

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...