Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים.

אז ככה, מה אתם אומרים על סאב של פיוניר 10-12, מגבר V15 קארדינל, ומערכת רדיו דיסק של אלפין,

והכנה אחורית לרמקולים 6.5?

מחפש סט טוב של קומפוננט להרכיב ברכב.

תודה מראש!

פורסם

מסכים עם יוני,עם רכיבים כאלה לא תגיע לאף מקום,תציין תקציב ונציע לך את המששתלם והטוב ביותר (אגב יוני הבאתי אלפיין SPG 69C3 בסוף )

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם התקציב הוא 500-700 אז מורל טמפו

אם 900 בערך תילך על המורל דוטק קטלני

אבל יש בעיה עם המגבר שלך למה הדוטק לא יפתחו כמו שצריך עליו

במקרה שלך אל תשקיע על סט יקר כי הוא לא ינוצל נכון

אלא אם כן יש מצב להחליף מגבר בהמשך

פורסם

דווקא שמעתי מערכת די פשוטה ביום שישי שהפתיעה אותי מאוד.

אפשר ללכת על רכיבים פשוטים בתנאי זאתה עושה איטום טוב בדלתות ובבגאז'.

ואין שום דבר רע בסאב פיוניר ומגבר קארדינל V15.

אפשר לקנות סט של מורל ולקבל אחלה תוצאה ביחס למחיר!

לא לכולם יש כסף למערכת 3 חלקים אקטיבית.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

דווקא איטום הרבה מומלץ כאשר באמת משקיעים ברכיבי אודיו ברמה גבוהה, בכדי לקבל תוצאה שייוצר כמה שפחות רעש שיכולים להפריע לסאונד.

פורסם

אני חושב שצריך לעשות תיאום ציפיות כשמדברים על המושג "מעולה" או "טוב" כל דבר אחר שמציין אמות מידה.

אני מציע פשוט להתרכז כרגע בלהמליץ לפותח השרשיר על ציוד שיתן לו את התמורה הגבוהה ביותר לתקציב שיש לו ולא לאמר לו אם הציוד הקיים טוב או לא - הוא ביקש המלצה לקומפוננט.

תמליצו לו על קומפוננט...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס כל הכבוד אחי.

בקשר לאחרים ששאלו התקציב בסביבות ה-500 ש"ח, והאמת חשבתי גם על הטמפו, אבל אני לא יודע להשוות בין הטמפו לבין הפולס של מורל. חוץ מזה יש לי גם מגבר של CONCORD ששמעתי שהם סבבה.

• תוכן חדש...