Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הראתי היום את הסרט לחבר חיפאי שסיפר לי שנחום סער היה גיבור נעוריו בשנות ה-80 המוקדמות, הוא זוכר את הסוזוקי T500 שמופיע בסרט- טריפל שתי פעימות עם מנוע חזק מאוד והיגוי על הפנים, הוא טוען שהיה בארץ גם MV AGUSTA :shock:

זה נכון,היה כזה ועוד מיוחדים שלא רואים אותם יותר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הCBX שלי הגיע לארץ באפריל 82...

ברחוב שבו גרתי בחיפה, בתחילת שנות ה 80 חנה CBX במשך מספר שנים. ברחוב אחר בשכונה חנה דוקטי SD. מעבר לזה באותה תקופה היו אופנועי בודדים בכבישים, הרוב טריומף BSA ובנלי חבוטים. את האופנועים אנגליים היה מקובל להפוך לצ'ופרים, בצורה עלובה.

פורסם
ברחוב שבו גרתי בחיפה, בתחילת שנות ה 80 חנה CBX במשך מספר שנים. ברחוב אחר בשכונה חנה דוקטי SD. מעבר לזה באותה תקופה היו אופנועי בודדים בכבישים, הרוב טריומף BSA ובנלי חבוטים. את האופנועים אנגליים היה מקובל להפוך לצ'ופרים, בצורה עלובה.

מאוד יכול להיות שזה שלי ,היד הראשונה היתה של איש בשם מנחם שהיה מנהל איזו מכללה בצפון.

פורסם
מאוד יכול להיות שזה שלי ,היד הראשונה היתה של איש בשם מנחם שהיה מנהל איזו מכללה בצפון

האם היה למנחם הזה גם BMW 90S? אם כן אז יצא לי לשוחח איתו לפני כמה שנים...

פורסם
מאוד יכול להיות שזה שלי ,היד הראשונה היתה של איש בשם מנחם שהיה מנהל איזו מכללה בצפון.

אז בשביל לסגור מעגל ה-BMW R100RS שלך נמצא אצלי היום...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אז בשביל לסגור מעגל ה-BMW R100RS שלך נמצא אצלי היום...

'צמע, זה סיבוב הזוי, תתכונן ללחץ פיזי מתון (או שלא) להצעת רכישה אטרקטיבית...

ארז רונן

פורסם

אז אם מנחם גר פעם ברחוב קרן היסוד בחיפה, אז היה לי עונג לראות את האופנוע שלו כל יום.

מעניין מה קרה לדוקטי SD900 מרחוב צלפים

פורסם

יאיר למיטב זיכרוני היד הראשונה היתה אבי רוט שמכר את האופנוע למנחם שהיה המנהל של כפר סיטרין, אני זוכר בשנת 83 רכיבת לילה מאוחרת לכפר סיטרין על הקווסאקי Z1300 שלי על מנת לבדוק אפשרות להחליף עם מנחם את האופנועים מה שכמובן לא קרה (בצדק מצידו), האופנוע שלך חזר מאוחר יותר לסיבוב נוסף אצל אבי רוט

טל

פורסם
זה נכון,היה כזה ועוד מיוחדים שלא רואים אותם יותר.

לאופנועים, מדרך הטבע המעציבה יש פחת גדול. מעבר לזה, חלק נכבד מהכלים המיוחדים שנסעו פה היו של תיירים (אפשר לראות גם בסרט מספר זר) ובסופו של דבר הוצאו מהמדינה.

שרשור נוסף שמתקשר היטב לנושא: http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=79492

פורסם
לאופנועים, מדרך הטבע המעציבה יש פחת גדול. מעבר לזה, חלק נכבד מהכלים המיוחדים שנסעו פה היו של תיירים (אפשר לראות גם בסרט מספר זר) ובסופו של דבר הוצאו מהמדינה.

זה נכון,מעבר לזה גם הרבה כלים מקומיים ונדירים נכבר אז נקנו

במהלך שנות השמונים עי"אספנים מחו"ל.

• תוכן חדש...