Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים.

אני מחפש לקנות רכב משומש בתקציב של עד 45,000, למטרות של נסיעות עירוניות. אני מכוון למצוא רכב אוטומט (בנזין), לא יותר מיד שניה (כלומר אני השלישית), שנתון 2006-2008 ושיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק (ומי לא רוצה רכב אמין בימינו...). אבל אחרי זמן לא מועט של חיפושים אני מרגיש שבתקציב שלי אין את מה שאני מחפש.

רוב המכוניות שמוצעות למכירה כיום (למשל מ-yad2) שבאיזור התקציב שלי הן דיהטסו סיריון, יונדאי גטס, שברולט אוואו למינהן, מעט קיה ריו ומיצובישי לנסר. עד כה חוות הדעת על המכוניות האלו שהתלחתי למצוא (מאנשים ומפורומים שונים) לא מושכות אותי לאף אחת מהמכוניות האלו - לא חסכוניות, אי-נוחות נסיעה, מיגון נמוך..

אז יכול להיות שאני מנסה לאכול יותר מידי מהעוגה (ולהשאיר אותה שלמה). אולי יותר מידי התניות, או שאני חייב להגדיל את התקציב איכשהו (בכמה?). אני צריך את עזרתכם בלהתמקד ברכב טוב בתקציב שלי. אולי מבין הדגמים שרשמתי יש רכב שאני מפספס

please help

פורסם

עוד תוספת קטנה ואפשר לקנות אחת המכוניות הקטנות חדשה לחלוטין (אלטו, ספרק ודומות). יש כמה רכבים כאלה משומשים שמחיר שלהם מתקרב לתקציב שלך (2010 ב-53K למשל, יש גם ב-49K). ידני יהיה חסכוני יותר, עבור אוטומט תצתרך להוסיף כמה זוזים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ציינת כמה אנשים הולכים להשתמש ברכב דרך קבע (אתה רווק? זוג צעיר? משפחה מרובת ילדים?).

מבלי לדעת את הנתון הזה, ההמלצה לפאביה אכן במקומה, אלא אם הרכב משמש כל הזמן להסעת משפחה עם יותר משלושה ילדים בהרכב מלא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני רווק, רוב הנסיעות שלי ברכב תהיינה נסיעות עירוניות (פעמיים בשבוע איילון מקקל עד חולון נחשב קצר?)

הינה עוד שאלה (כי מה לעשות, אני טיפה clue-less): כמה צריך להירתע מקילומטראז' גבוה במכוניות האלו? - 20K לשנה זה עוד סביר, אבל מעל 120K כבר צריך להדליק מנורה אדומה?

פורסם

מה רע בסיריון 2006?

רכב אמין, זול להחזקה וחיסכוני. הרי זה מה שביקשת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כעקרון, קמ"ג' גבוה במכונית שעיקר נסועתה עירוני משמעו בלאי גבוה יחסית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה רע בסיריון 2006?

רכב אמין, זול להחזקה וחיסכוני. הרי זה מה שביקשת.

נכון מאוד. סיריון מהמודלים של 2006 ומעלה היא מכונית חסכונית, אמינה, זריזה וזולה לאחזקה. היא מתאימה בדיוק למה שביקשת ואני לא חושב שתיהיה בעייה למצוא לך אחת טובה.

פורסם
אני רווק, רוב הנסיעות שלי ברכב תהיינה נסיעות עירוניות (פעמיים בשבוע איילון מקקל עד חולון נחשב קצר?)

הינה עוד שאלה (כי מה לעשות, אני טיפה clue-less): כמה צריך להירתע מקילומטראז' גבוה במכוניות האלו? - 20K לשנה זה עוד סביר, אבל מעל 120K כבר צריך להדליק מנורה אדומה?

וואו.. כבוד! גם אם הייתי חורש את המדינה במשך שנה לא הייתי מצליח להגיע לזה..

המאזדה 08 שלי עומדת רק על 33K ק"מ. ידידי, אל תתפשר על ק"מ , לא על כאלה!! מתכון לאסון..

ותחשוב בכמה ק"מ הוא יעמוד כשאתה תמכור אותו?

פורסם
וואו.. כבוד! גם אם הייתי חורש את המדינה במשך שנה לא הייתי מצליח להגיע לזה..

המאזדה 08 שלי עומדת רק על 33K ק"מ. ידידי, אל תתפשר על ק"מ , לא על כאלה!! מתכון לאסון..

ותחשוב בכמה ק"מ הוא יעמוד כשאתה תמכור אותו?

הכוונה שלי הייתה למספרים ממש גבוהים למכוניות עם שנתונים ישנים יותר. האם רכב שנת 2006 עם 90K זה סביר? ו-110K - להתרחק ברכבים כמו הסיריון?

ואם כבר מתמקדים בסיריון (להתמקד זה טוב) - יש דברים שעלי לבדוק טוב לפני שאני רוכש מפרטי או מליסינג?

פורסם

אין דברים מיוחדים שצריך לבדוק בסיריון, מדובר במכונית שאין לה הרבה מחלות. תבדוק את הדברים הרגילים שבודקים בכל מכונית - מצב המנוע, הגיר, תאונות, מזגן וכו'.

לגבי הקילומטרים - רכב ממודל 2006 זה רכב שנמצא כבר 5 שנים על הכביש. 100 אלף לרכב כזה זה קצת גבוה, אבל עדיין נחשב יחסית סביר.

פורסם

הייתה לי סיריון (מודל 2008) במשך 3 שנים, בהן היא עברה בערך 95,000 ק"מ. האוטו סך הכל היה אמין, וחוץ ממעט חופש במתלה הקדמי, ופלאג אחד שהפסיק לעבוד היא שירתה אותי בנאמנות.

מצד שני, זה לא רכב חסכוני ביחס לרכבי סופר מיני אחרים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

סיטרואן C4 משנתון 06-07 ב40-42K ש"ח.

רכב נח ומרווח, תמורה מעולה למחיר, צ.דלק משולבת 1/11-12 ק"מ לליטר.

חסכון בדלק זהו פקטור מכריע בשבילך? כמו שכבר הצעתי לכמה אנשים בעבר, תוסיף 5K ש"ח למחיר ואתה נוסע על גז ברכב הנ"ל.

קרי 3.2 ש"ח לליטר במקום 7.6 ש"ח (שזה יוצא שהרכב אוכל 1/23 בממוצע).

ENJOY..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...