Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה חוות הדעת הכללית לגביי הרכב? ומה בעבור הגיר הרובוטי האם הוא מומלץ?

אני הייתי הבעלים של גרסאת ה-1.8, הרבה יותר שווה לך לחפש אחת שמורה 1.8, יותר כוח, צריכת הדלק לא עולה בהרבה, ואבזור שונה במקצת (לטובה).

הגיר לא היווה בעיה משמעותית עבורי, סה"כ רכב שלא עשה לי בעיות במשך 3 שנים, מה שכן, עלות החלפים לא זולה (אך גם לא יקרה מאוד).

הבוז לך.

פורסם

התשובה לשאלת הגיר הרובוטי תלויה בנהג. אפשר להסתדר עם זה, אפשר לשנוא את זה. בגלל זה, לנהג הישראלי הממוצע, 1.8 תהיה אולי הבחירה הטובה יותר, שכן היא מגיעה עם תיבה אוטומטית קונבנציונלית (וכבונוס מקבלים עוד אבזור).

בחלק מהאסטרות ישנה תקלה ידועה במערכת CIM, תוכל לקרוא על זה באינטרנט. נסה לצפצף כשהאורות דולקים - אם הצפצפה לא עובדת, התקלה קיימת. דעות המוסכים חלוקות והיבואן לא מסכים לקחת אחריות על זה. זה ממש לא deal breaker בשבילך, אולי קלף למיקוח עם המוכר.

פורסם

אני בעלים של רכב זה כבר 3 שנים ואני יכול להגיד כמה דברים מנסיון.

קודם כל עברתי כמה וכמה רכבים בחיי , אני בן 34 עם 16 שנים וותק על הכביש ועשרות רכבים שבהם נהגתי.

דבר ראשון , כתבו כאן ש 1.8 לא צורך יותר דלק באופן משמעותי מהדגם 1.6 , אז קבל תיקון - הוא צורך הרבה יותר.

התיבה שיש בדגם 1.6 נקראת איזטרוניק , הדעות חלוקות לכאן ולכאן בנוגע אליה , רוב מי שתשאל אותו יגיד לך לא להתקרב

אך אני לא ממש הקשבתי והחלטתי כן לנסות אותה. הרכב חסכוני מאוד ! , בדיוק כמו רכב 1.6 גיר רגיל.

בנסיעה מחוץ לעיר בשיוט 100-110 קמ"ש הרכב עושה 1-17 , בעיר הוא יעשה 1-11 בקלות.

הגיר ? אפשר שלאהוב ואפשר שלא , אני אוהב. הגמישות שיש לך עם הגיר במצב ידני פשוט כייפי. הדבר הקרוב ביותר לידני

מבלי לשבור את רגל שמאל בפקקים.

הרכב אמין בצורה בלתי רגילה , לא מכיר את התקלה שציינו פה שנקראת CIM .. בכל אופן אצלי אין ולא נתקלתי בתופעה כזו.

מעבר לזה , חוץ מהחלפה של COIL לא מתוכננת לא החלפתי כלום ברכב שלא קשור לטיפולים שוטפים.

הרכב יש לציין לא יצטיין ברמזור מ 0-100 ומי שמחפש רכב כזה שיחפש אחר. לעומת זאת לשייט איתה על הכביש המהיר זה תענוג.

130-140 וצפונה מבלי להתרגש יותר מדי , גם בשקט (יחסי לקבוצה) בצורה מדהימה. נהגתי למשל במזדה 3 לא פעם , אין להשוות.

שורה תחתונה - הרכב עולה נכון להיום סביב 40 אלף שח. לא רואה רכב אחר , בשנתון שלו שייתן תמורה טובה יותר.

נכון שהשוק שלה לא מזהיר אבל לדעתי לא צריך להרתיע יתר על המידה. לאופל יש את השוק שלה.

עם המחירי דלק היום בישראל , אני רואה יתרון ברכב מסוג רובוטי. באירופה מאוד מקובל לרכוש את הגיר הזה , פה לא.

תתחדש בכל אשר תבחר.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

עם כל הניסיון שלי כנהג משאית ואוטובוס (בחלק מהשנים) ועם כל הניסיון שלי כמכונאי ונהג בוס

אף פעם לא הצלחתי לנהוג נורמאלי בגירים ה"חכמים" האלו לא מצליח לנהוג עם תיבה רובוטית!

זה משגע אותי כי נהגתי על משאיות חצי אוטומאטיות ועל אוטובוסים עם גיר אליסון מתוסבך,

נהגתי על ידני במהלך חיי יותר ממה שנהגתי באוטומאט, ועדיין התיבה הרובוטית לא מסתדרת לי בראש!

זה משגע אותי!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...