Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כשבועיים קיבלתי את הרכב מהסוכנות. הבחנתי שבמהירויות גבוהות (90-110) ההגה מתחיל לרעוד.

יש לציין שהגלגלים הם גלגלי מגנזיום שהוחלפו על ידי היצרן עצמו ולא באופן פרטי.

מישהו נתקל באותה הבעיה ?

למבינים שביננו, מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה מראש.

פורסם

אני בטוח שאתה יכול למצוא תשובות ובכלל מידע רלוונטי ע"י חיפוש בפורום.

בנוגע לרעידות:

הם בזמן לחיצה על הברקס? - אם כן סיכוי סביר שצלחות הבלימה צריכות לעבור חריטה.

הם בזמן נסיעה רגילה? - כנראה שתידרש רק לאיזון גלגלים(ומנסיוני אלו הגלגלים האחוריים).

פורסם

ברכב שנמצא שבועיים על הכביש - קשה לי להאמין שצלחות הבילום דורשות חריטה.

האם עשו איזון גלגלים לאחר החלפת הג'אנטים ?

האם הג'אנטים מיצרן מוכר כלשהו ?

ממליץ לך לגשת בהקדם למוסך היבואן לבדיקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרעידות הם בנסיעה רגילה וללא קשר ללחיצה על דוושת הברקס.

אני לא יודע מיהו היצרן של הג'נטים.

בכל מקרה, קבעתי למחר לגשת למוסך שלהם.

פורסם

כנראה שמו לך מגנזיום לא מקורי ובטח גם באיכות ירודה ולכן הרעידות.

במקרה של חוסר התאמה בדרך כלל הפתרון היחיד הוא איזון דינמי והרכבת ספייסר בין הנאבה לג'נט שיבטיח התאמה מירבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כנראה שמו לך מגנזיום לא מקורי ובטח גם באיכות ירודה ולכן הרעידות.

במקרה של חוסר התאמה בדרך כלל הפתרון היחיד הוא איזון דינמי והרכבת ספייסר בין הנאבה לג'נט שיבטיח התאמה מירבית.

הגיוני שבסוכנות המרכזית של UMI משחררים רכב עם מגנזיום לא מקורי ?!

אני לא יודע אם מקורי או לאו, אולם אלה בדיוק אותם המגנזיום הנמצאים באולמות התצוגה בארץ ובתמונות של החברה.

הטענה שלך נראית לי לא הגיונית ?! :|

פורסם

קראתי על מקרה דומה שקרה לבחור אחד עם אלטו.

לאחר הקנייה של הרכב, בחור התקין ג'אנטים זולים מיצרן סיני עלום שם, כתוצאה מכך הרגיש רעידות כאשר מהירות עלתה על 90 קמ"ש.

אם אינני טועה, עלה לו סט ג'אנטים חדש כ-800 ש"ח. במחיר כזה המוצר פשוט לא איכותי!

מה לעשות, אחרי משחקים שונים ואיזוני גלגלים רבים החליט לרכוש סט ג'אנטים איכותי של חברה ידוע במחיר של 1400 ש"ח, ופלא הכול נעלם!

כמו שהבנת לדעתי בעיה בג'אנט.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אני חושב שצריך להתחיל מהקל אל הכבד - איזון גלגלים. אולי איזנו את הגלגלים והשתמשו במשקולות שמדביקים, אולי המשקולות נפלו. הרכב באחריות, גש למוסך מורשה והם אמורים לפתור לך את הבעייה.

אתה אומר הג'נטים הם של היצרן, כלומר מקוריים (מוסך מורשה מטעם היבואן לצורך העיניין: הוא לא יצרן).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הג'אנט מגיע מקורי , ברעידות בהגה זה איזון גלגלים קידמים אבל קודם תיבדוק לחץ אויר בגלגלים.

כנס למקום שמימנו קיבלתה את הרכב שיבדקו אותו,למה לישבור את הראש הרכב באחריות.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום רב,

לפני כשבועיים קיבלתי את הרכב מהסוכנות. הבחנתי שבמהירויות גבוהות (90-110) ההגה מתחיל לרעוד.

יש לציין שהגלגלים הם גלגלי מגנזיום שהוחלפו על ידי היצרן עצמו ולא באופן פרטי.

מישהו נתקל באותה הבעיה ?

למבינים שביננו, מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה מראש.

לפני שבוע קיבלתי את השברולט ספארק החדשה שלי ,אותה תופעה שכתבת עליה מתרחשת גם אצלי.

כרגע האוטו אצל היבואן וכבר עבר יום בלי שהוא מצליח לפתור את הבעיה.

מעניין איך אתה פתרת את הבעיה?

:-o אם אין אני לי , מי לי? ואני לעצמי מה אני?

:idea: אין חכם כבעל נסיון

8) סייג לחוכמה שתיקה

פורסם

זכור לי שבאחד מהשרשורים על הספארק, אאל"ט בשרשור של הסוכן ההוא, מישהו אמר שבUMI לא רצו למכור לו ג'אנטים כי יש בעיה ידועה של רעידות במהירות גבוהה איתם, ועד שימצאו פיתרון הוא עם גלגלים רגילים.

מעניין אם יש קשר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממה שקראתי מחיפוש בפורום אכן כניראה הבעיה בג'אנטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...