Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שימוש בספריי לכה, במקום מריחת לכה (כפי שצויין רבות בשרשור זה), תפגום בתוצאה הסופית? (לצורך העניין, יש לי לכה של מוטיפ בצד)

M-TECH E46

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול האם יש חומר שאפשר לקנות על מנת לנקות את הפנסים הקדמיים? (הם ממש דהויים)

אני יודע שיש פה הרבה פורומים שמדברים על ניר שיוף וכאלה אבל רציתי לדעת האם יש משהו יותר פשוט כמו חומר שמורחים וכאלה??

תודה לכולם ושבוע טוב

פורסם

החומרים שאתה מתכוון אליהם אינם עושים עבודה מושלמת, כלומר הם עושים את הפנס הרבה פחות צהוב או דהוי אבל הוא לא יראה כמו חדש לעולם.

בשביל זה צריך לעבוד עליו בשיטות ה"מקובלות".

פורסם
יש לנו ערכה מעולה שעושה את העבודה תוך דקה. תוכל לראות אותה כאן:http://www.justmotor.co.il/products/691603/%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D

האם הערכה טובה רק להעביר טסט או שהטיפול בפנסים מחזיק תקופה ארוכה. כמה זמן הפנסים יראו "כמו" חדשים, תוכל לתת פרטים.

פורסם

שלום.

יש לי מיצובישי לנסר 2008. המצב שלה בסדר אבל לדעתי כדאי לעשות כדי לשמור על הפלסטיק לפני שייהרס לגמרי.

הבנתי את כל התהליך ויש לי את כל הפריטים הנדרשים. (טרמפנטין, לכה על בסיס מים- לא כתוב עליה אם יש בה חומר למניעת קרני UV אב כתוב שהיא גם לשימוש חיצוני) השאלה שלי היא מה זה פוליש/פוליש ידני ואיך עושים את זה? (איך לי מכונת פוליש...)

בברכה

דניאל

פורסם
אני חידשתי את הפנסים במזדה עם משחת שיניים וחומר חלונות.

יצא כמו חדש.

השתמשתי עם סמרטוט כותנה.

הבעיה שלא שמת לכה וזה יחזור לך אחרי שבועיים +-

Opel Adam S 2017

פורסם
(טרמפנטין, לכה על בסיס מים- לא כתוב עליה אם יש בה חומר למניעת קרני UV אב כתוב שהיא גם לשימוש חיצוני

לא מערבבים לכה על בסיס מים עם טרפנטין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את הלקה בכמות ומחיר נורמלי באיזור ת"א? (או אולי מישהו שמוכן להתחלק)

שאלתי בטמבוריה, אמרו לי שיש פחית של יאכט ורניש יעקובי מינימום 1 ליטר וזה עולה יותר מ-100 ש"ח לפחית.

פורסם (נערך)

מצטרף לבקשה להשיג יאכט ורניש - לכה.

אפשר בכמות שהיא לא 1 ליטר? איפה קיים באיזור ראשלצ במקרה אם מישהו יודע?

הפנסים של ה 500 מתחילים להיות עכורים וזה דיי נראה רע, ברכב הקודם (סופר לנסר) כנראה שהפנסים היו זכוכית ולא הייתי צריך דבר כזה

נ.ב - ביצעתי על חלק קטן בפנס שיוף עם צמר פלדה בדרגה הכי עדינה שקיימת - 0000 (בעקרון השימוש לשמשה כדי לנקות לפני יישום RAIN-X)

והוא אכן משייף בעדינות חלק קטן, האם להמשיך להשתמש בזה או שאני אעשה נזק גדול מתועלת?

עדכון: טוב לאחר בדיקה ברשת הוא אכן מתאים גם לשיוף פנסים.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את הלקה בכמות ומחיר נורמלי באיזור ת"א? (או אולי מישהו שמוכן להתחלק)

שאלתי בטמבוריה, אמרו לי שיש פחית של יאכט ורניש יעקובי מינימום 1 ליטר וזה עולה יותר מ-100 ש"ח לפחית.

תחפש בעוד טמבוריות .

קיים גם בפחיות קטנות. אני קניתי ברעננה בטמבוריה ב40 שקל.

Polo GTI 2013 APR stage 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...