Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורד פינטו סטיישן לבנה עומדת, אבל במצב לא רע ברחוב החישולים בהרצליה פיתוח לידה 3 חיפושיות במצבי הזנחה שונים.

עמית

התכוונת כנראה לרחוב החושלים, ליד "רון קאר" ועד כמה שידוע לי - שייכים לו.

ואם כבר התעלקתי על הת'רד, אולי מישהו יודע על איזושהי פירוקיה שיש בה סיאט

רונדה, או שמא איזו רונדה נטושה / למכירה לחלקים?

תודה!

:turn-l:
  • תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גי'פ צי'רוקי מודל 1980 מוזנח אבל נראה די שלם מתחת עץ תות ברחוב "משהו חסיד" (לא זוכר בדיוק :lol: )

שתי רום כרמל - אחת סדאן לבנה ואחת סטיישן כחולה, נראות במצב מצוין באיזור רחוב שבזי.

רנו 4 מודל 81 בשימוש יום יומי ובמצב סביר באותו איזור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פורד פיירמונט (אם אינני טועה, ככה הוא ניקרה) חום, די מוזנח ולא נוסע, להערכתי משנות ה-70 המאוחרות (מספר 6 ספרות), נימצא במיגרש חול (מין "חניה" של בית קומות), בגבעת שמואל, בסוף רחוב יהודה לוי (ליד רח' גוש עציון), המיגרש ממש מאחורי הבית האחרון, באיזור של תחנת הדלק. לידו יש עוד כמה גרוטאות פחות מעניינות, ובמרחק של כמה מטרים באגי לא מזוהה חצי-מפורק (נראה עבודה עצמית).

לכאורה, הפורד הזה אמור להיות די משעמם (מרובע על הגלגלים), וספק אם יש לו ערך אספני כלשהו, רק שאני משום-מה אוהב אותו :oops: פעם ניסיתי אפילו ליקנות כזה, אבל בסוף זה לא הצליח, והוא ניגרס... :(:(:( בכ"א, זהו למי שלא יודע, היה אוטו קלאסי של בילוש בארה"ב... לי אישית אין אפילו כח לחפש של מי הוא, אבל אולי למישהו יהיה???

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

במיגרש גרוטאות של עריית ר"ג (או ת"א, לא בטוח), בצומת מסובים (בצד של הספארי), יש מלא דברים מעניינים, למשל: לפחות חיפושית אחת, לדעתי כמה ברנדות, טרנזיט MK1 משאית במצב לא רע, קופה אמריקאית (אולדסמוביל או ביואיק נראה לי, קשה לראות מרחוק), וכמובן שתי כבאיות שסיפרתי לדב בקישורית "משאיות"! יש עוד דברים, כבר לא זוכר בדיוק מה... חבל, שאי אפשר להיציא את זה בקלות, צריך להיות קבלן מתכת או משהו, ולזכות במכרזים, אם אינני טועה, וגם אז הכל ללא רישוי, אבל אולי יש קומבינטורים? :twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טנדר פיג'ו 404 (עם ארגז) נצפה ברח' החסדאי בחולון

כמו כן השבוע עברתי דרך כביש אזור-חולון וליד מוסך בשם "א.כ/ק.ה" (ליד המוסך, לא בתוכו) יש מאות רכבים. אני מניח שאפשר למצוא מציאות. אם אני לא טועה ראיתי אסקורט MK1 שם. אבל לא בירור.

פורסם

נצפתה ברחוב חברון 14 בבני-ברק (יוצא מרחוב ירושלים שבבני-ברק, קרוב לפינה עם רחוב הרוא"ה שברמת-גן):

פיאט 850 קופה, בסביבות שנת 70, הדגם עם הפנסים הכפולים מקדימה ומאחורה (כמו בתמונה המצ"ב).

הבודי במצב ריקבון קשה, אבל המנוע נראה שלם כולל כל האביזרים (קרבורטור, סעפות, אלטרנטור, משאבת מים וכו'). יש הרבה חלקים להנצלה, אבל להערכתי אין סיכוי לשפץ את האוטו עצמו. המכניקה זהה לפיאט 850 ספיידר או ספישל.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

נתניה:

פיאט ספיידר 1850 סמ"ק.

053-220669לא זוכר שנה.

חיצונית ופנימית האוטו פצצה. צבע בורדו\אדום(לא זוכר בדיוק).

לדברי הבעלים מנוע חלש-צריך להחליף מנוע וקלאץ'.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

במיגרש שממול הקניון האיילון בר"ג (כן, ההוא שאוהב מכוניות מקוריות), יש כמה דברים מעניינים, וביניהם, בין היתר, היום ראיתי "חדשים": וויליס טנדר די יפה, טנדר שבי משנות ה-50-60 (ללא מספר, ולטענת הבעלים כנראה ללא ניירות) במצב מאד מוזנח, פורד קאפרי MK1 להערכתי משהו כמו שנת 70 מוזנח, ועוד כל מיני וולווים... כל אלה לדעתי כבר לא ייסעו, אבל לך תדע...

פורסם

באזה"ת של בני ברק, ברח' החשמונאים, בערך מול מס' 5, עומדת פז'ו אדומה, לדעתי 304, מצב יחסית סביר, כנראה ללא טסט. יש שלט "למכירה", מס':

053-717877. אין לי מושג של מי היא וכמה זמן עומדת, היום ראיתי אותה בפעם הראשונה, לא מבקר שם בד"כ...

פורסם
נתניה:

פיאט ספיידר 1850 סמ"ק.

053-220669לא זוכר שנה.

חיצונית ופנימית האוטו פצצה. צבע בורדו\אדום(לא זוכר בדיוק).

לדברי הבעלים מנוע חלש-צריך להחליף מנוע וקלאץ'.

דיברתי איתו הוא מדבר על20000 שקל
פורסם

1. כארמן גהה קופה לבנה נצפתה לאחרונה מס' פעמים בצומת דולפין, ליד החניה של מגרש

הכדורגל בקרית אליעזר .

2. וולוו 244 / 144 מאמצע שנות השבעים- שימו לב - 2 דלתות!!! בצבע ירוק , חונה

במגרש של חברת חשמל ליד גשר פז.

יניב.ש

פורסם

bmw 2002tii

wide body like M3 e30

good body

need interior finishing

want 35K

OR trade

055492564

peg 505 2000cc manual

like new in rambam street

bat-yam

haters will hate

פורסם

וולבו 144 בצבע אדום דהוי 4 דלתות עומדת ברח' החלוץ בחולון.

חוץ מהצבע שדהה ושחסר אויר בחלק מן הגלגלים (לא ידוע לי על מצב מכאני) הרכב נראה במצב שמאפשר שיפוץ או שימוש בחלקים.

פורסם
פורד פינטו סטיישן לבנה עומדת, אבל במצב לא רע ברחוב החישולים בהרצליה פיתוח לידה 3 חיפושיות במצבי הזנחה שונים.

עמית

התכוונת כנראה לרחוב החושלים, ליד "רון קאר" ועד כמה שידוע לי - שייכים לו.

ואם כבר התעלקתי על הת'רד, אולי מישהו יודע על איזושהי פירוקיה שיש בה סיאט

רונדה, או שמא איזו רונדה נטושה / למכירה לחלקים?

תודה!

תחפש בכפרים ערביים יש כאלה

אתה יכול למצוא ב500 שקל אחד נוסע

כזה או ריטמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...