Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בשכונת קריית שלום (שכונת הבוכרים) בת"א מגרש של רכבים (חניון). שלידו נמצאים שני בניינים וורודים הכי גבוהים באיזור הזה.

יש שם כמה שלדות שנראה לי שייכות לפיאט 127 או לפיאט 600.

פורסם

בבת-ים, ברח' השלושה (לקראת סוף הרחוב, שכונות האמידר) עומדת על המדרכה Mercury Cougar אדומה (עם פנסים הניפתחים, מי שמכיר), ללא מנוע, גיר ישנו. מצבה חיצוני ופנימי די סביר, חוץ מחלודות בגג ומכה בדלת, אין הרבה חלודה... רואים, שעומדת הרבה זמן, אין אוויר בגלגלים האחוריים, וילדים כבר התחילו להתעלל (ווישרים שבורים וכ"ד). כואב לי הלב, :cry: האוטו בסה"כ יפה. חשבתי בעצמי לחפש של מי היא, אבל חוסר מנוע "גמר" אותי :?

באותו איזור פחות או יותר, אבל קרוב יותר לכיוון בה"ח וולפסון, ברחוב אלייהו נחייסי (?) עומדת בחנייה משותפת של בית קומות מוריס ירוקה, לא מכיר את הדגם הזה, לא מיינור, אין לה המון זמן טסטים, מספרים לא "אספנות", ומשמשת כמחסן חלקים/סתם ג'אנק בייתי. מצבה לדעתי סביר לגילה.

שניייהם ללא שלט "למכירה", במיוחד כאמור כואב הלב על המרקורי, שלדעתי הולכת בקרוב לגריסה בקצב הזה... אוהבי "מכוניות השרירים", איפה אתם??????? :shock::shock::shock::onfire: :snipersm:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האופל נראית כאילו מישהו שיפץ פחחות, עשה צבע והתייאש - אין חלון קדמי ואין גריל ופנסים, עומדת, שלימה כזו, באיזור המוסכים הצפוני של פרדס חנה, לא רחוק מהמסעדה "האוטובוס הכחול".

הסאאב עומדת בתוך חצר גדולה בגבעת עדה, נראית (מרחוק) מאוד שלימה, מהדור האחרון עם מנוע שתי פעימות.

התקשיתי לסמן לעצמי את המקום. זה בערך מול מכולת שיש עליה עוד שלט של גלידות ויטמן...

אם נכנסים בכניסה הראשית ונוסעים ישר, מגיעים ל- T שימינה זה לכפר גליקסון. נוסעים שמאלה ומחפשים בצד ימין. המכולת ההיא נמצאת בצד שמאל.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש בחולון פורד קורטינה MK5.

היא נמצאת בהצטלבות הרחובות המפעילים וחסדאי.

היא נראת קצת מוזנחת קשה חיצונית וכבר קרוב ל-3 שנים שאני רואה אותה שהיא לא זזה.

יש בסמוך אליה גם אוסטין מטרו.

פורסם

בהמשך להודעה על המרקורי שנצפתה בבת-ים, נסעתי לאזור וראיתי כמה רכבים מעניינים.

בהמשך רחוב השלושה, כ-50 מטר מהמרקורי, חונה ביואיק ריגאל סדאן מתחילת שנות ה-80, בתחילת רחוב השלושה חונה ביואיק ריגאל קופה שנת 79 למכירה (עומדת).

ברחוב כצנלסון וולבו 164 אספנות לבנה במצב לא רע בכלל, מנוע V6 3.0 סמק (טלפון 051-425256) אין לי קשר לרכב.

ברחוב אנה פרנק בחניית בית קורטינה MK-3 יפה מאוד בצבע לבן, נראית נוסעת.

בשכונת עמידר פיג'ו J5 מסחרית נראית במצב נסיעה.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ברשל"ץ ברחוב תנועות הנוער בפינה באיזור של הווילות עומד (אני חושב שזה ) וויליס, מבחוץ נראה שלם, בפנים מחסן

פורסם

נצפו:

בלפיד: סיטרואן DS בחצר בית, לא במצב נסיעה וכנראה בשיפוצים. מחוץ לאותו הבית יש גם סיטרואן CX, שאולי נוסע.

בתלפיות: פיאט 500 במצב _נפלא_.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

נצפתה בתלפיות בירושלים פיאט 500 קבריולט במצב טוב +

ליד אחד המגרשים (אני חושב שבמגרש שצמוד לאוטו דיל)

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

אודלסמוביל (דלתא 88? אולי 98? יש סמלים סותרים) לא נוסעת, רחוב דונדיקוב ברחובות.

שברולט נובה (לא בטוח בזיהוי), שנות ה-70, מתחת לבית בפינת הרחובות ארלוזורוב והלסינקי בתל אביב.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

זו לא שברולט נובה בהלסינקי פינת ארלוזורוב, אלא פלימוט דאסטר (דגם 2 דלתות על בסיס פלימוט וליאנט/דודג' דארט).

האוטו עומד שם כבר לפחות 10 שנים.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...