Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולארים - שאלה קצת שונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור - מכל הלב בהצלחה.

אני אישית מעדיף לקנות באופן פרטי איזה מכשיר שאני רוצה, אתם תתנו את המחיר הכי זול בשוק לדקת שיחה.

הקונספט של לא דיברת לא שילמת ממש חסר היום בשוק, כל הזמן דוחפים לנו חבילות.

מה שעלול לקרות: 2 דקות אחרי שתצאו עם המחיר הכי זול, חברות הטריאופול יגיבו במחיר יותר זול וזה יספיק בשביל כל הפראיירים שדפקו אותם 10 שנים להישאר ולהדפק. אני מבטיח לעבור אליכם בכל מקרה :wink:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחזק לגבי התוכניות של דיברת שלימת ללא חבילות גלישה,שיחות והודעות sms בלבד.

תציעו מכשירים פשוטים ואמינים כגון הנוקיות הישנות עם מקשים גדולים וספיקר חזק.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
בזמנו כשאורנג' הגיעו לישראל הם הציגו מודל עסקי חדש - ללא תשלום על שיחות נכנסות.

הקרדיט לכך דווקא מגיע לסלקום.

וכשסלקום נכנסו (1994), השיחות הנכנסות התחילו להיות על חשבון המחייג גם בפלאפון.

אורנג' הגיעו עם רשת GSM ועם מכשירים יחסית מתקדמים, ושירות עדיף על המתחרות (1999).

קצת אחר כך הם גם השיקו את מסלול Orange To Go (לא דיברת-לא שילמת) שהיה די מהפכה יחסית למתחרות שגבו דמי שימוש קבועים גבוהים.

מהנקודה הזו התחילה ההידרדרות, כששלושת החברות התחילו עם חמדנות יתר בנושאים כמו תוכניות עם חיוב מלא לדקה ראשונה (שלום הגעתם לתא הקולי ש", בום, 59 אגורות) התחייבויות וקנסות שונים ומשונים, סכמות בלתי אפשריות להבנה של החזרים על רכש מכשירים, חבילות דקות שאפשר רק להפסיד בהן (אם עשית פחות או יותר מהכמות שבחבילה), דמי פרוטקשן על שימוש ברשת דור 3, 10000 שקל לג'יגה בגלישה בחו"ל (זה המחיר!), ועוד ועוד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תיכף מגיעים מהפורום לנהל לך את החברה :-D

אני אנסה לענות באופן ענייני

אם אתם לא מוגבלים בתקציב, לא מעניין אותכם כמה עולה דקת שיחה/לא משלמים את החשבון, איזה מכשיר הייתם בוחרים?

אם לא מעניין אותי הצד הכספי, אני אישית רוצה מכשיר עם מסך גדול, GPS, WIFI וזכרון גדול.

בנוסף, אני אהיה עשוי להיות מעוניין גם בגרסא של מכשיר בסיסי שאוכל למשל לקחת לטיולים בלי לפחד יותר מדי שתישבר.

מאידך, ברור שיש פלח שוק גם למכשירים בסיסיים וקלים לתפעול. סביר להניח שפלח השוק הזה לא גולש בפורום הזה וזה מן הסתם ברור לך.

והשאלה השניה:

מהו המכשיר הזול ביותר שהייתם מוכנים לקנות ועל איזה שירותים הייתם מוותרים אם הייתם יכולים לפרק את החשבונית שלכם לגורמים כדי לשלם כמה שפחות?

האם בכלל אתם מוכנים לקנות מכשיר פשוט כדי לוותר על שירותים מסוימים?

וואחד שאלה הבאת כאן. עם כל היצע הדגמים קשה לענות על החלק הראשון.

הייתי מוותר בשמחה על גלישה בפורטל הסלולרי, רכישת/הורדת רינגטונים, מוסיקה בהמתנה, גיבוי קבצים ברשת ושאר הדברים הדומים שמיותרים בעיניי מכדי שאשלם עבורם.

לא הייתי שש לקנות מכשיר פשוט עם מסך קטן ולוותר על WIFI, GPS ושאר פיצ'רים. כן אוותר ואפילו בשמחה על התכנים שציינתי שאשמח לוותר עליהם בהיותם מוספים של ספקית הסלולר.

פורסם
הקרדיט לכך דווקא מגיע לסלקום.

מוזר, אני זוכר שזה היה אורנג'. :roll:

בכל מקרה, גם המסלול של לא דיברת - לא שילמת הוא דוגמה טובה.

פורסם

לגבי השאלה של האם מוכנים לוותר על שירותים לטובת מחיר נמוך?

אני אישית כן. אני משתמש כבר שנתיים בK510 וממש לאחרונה, "התחדשתי" בK800, רק בשביל המצלמה עם הפלאש והפוקוס, שני המכשירים לא קשורים לאף אחת מחברות הסלולר בגלל ההתחייבויות והמחירים המוגזמים על המכשירים (ערכם בשוק כמשומשים הוא כ300 ש"ח).

כמובן שאני לא משלם על שום חבילות גלישה למינהן, אני משתמש בפלאפון לשיחות, סמסים, מצלמה בסיסית וMP3.

משלם 32 אג' על דקה ראשונה, והחל מדקה שני כ23 אג', 18 אג' לסמס + 20 ש"ח חודשיים על התוכנית, נשמעת לי תוכנית לא רעה בכלל (חיילים).

האם יש צפי למחירים יותר נמוכים דרך הספקים הוירטואליים?

פורסם
לדעתי צריך להיות לפחות מכשיר נוקיה אחד שהוא זול מאוד ופשוט,

יש פלח אוכלוסיה עצום של יותר מחצי מהאנשים שבכלל לא יודעים להשתמש בשום דבר חוץ מדיבור. בקושי יודעים להשתמש בספר טלפונים.

לדעתי אם תציעו חבילה כזו:

10 שקל דמי מנוי קבועים.

20 אגורות לדקת שיחה לכל היעדים. (או משהו דומה)

הטבה כלשהי בשיחות במשפחה (כדי לעודד לקוחות להעביר כמה קווים במכה אליכם)

25 אגורות להודעת SMS

וזהו

.

זה בגדול הרעיון.

אני לא אכנס כאן לפירוט מטעמים מובנים אבל בגדול - אין דמי מנוי, אין חיוב קבוע על "דור 3" ולא תוכניות והתחיבויות.

דיברת? שילמת.

בנוסף יהיה מסלול PREPAID נפרד עם מה שציינת.

רק תעמדו במה שאתם מבטיחים.

לא משנה בכמה אתם מתמחרים את החבילות שלכם ,הבקשה היחידה שלי זה שאם הבטחתם לי מחיר מסויים, אז זה המחיר שאני ייראה בחשבונית, לא פחות ולא יותר . שלא כמו הגנבים עם רישיון שיש בשוק עכשיו.

יותר מזה. החוזה יהיה דף אחד בודד. כנ"ל החשבונית.

דיברת X דקות כפול המחיר לדקה.

שלחת X מסרונים X המחיר לבודד

ואוי ואבוי לנו אם זה לא יהיה ככה. אחרת ימכרו את האוזניים שלנו בשקל.:lol:

פורסם

וכאן נשאלת השאלה:

אם אתם לא מוגבלים בתקציב, לא מעניין אותכם כמה עולה דקת שיחה/לא משלמים את החשבון, איזה מכשיר הייתם בוחרים?

גלאקסי S 2, בלי לחשוב פעמיים, או אפילו (אם היה משווק בארץ) ה-DROID X של מוטורולה. אבל זה צריך בדיקה מעמיקה... אני משוחד לכיוון הגלאקסי.

והשאלה השניה:

מהו המכשיר הזול ביותר שהייתם מוכנים לקנות ועל איזה שירותים הייתם מוותרים אם הייתם יכולים לפרק את החשבונית שלכם לגורמים כדי לשלם כמה שפחות?

רק לא נוקייה...

המכשיר הזול ביותר, כנראה יהיה של מוטורולה, כנראה הרייזר- היה ממש אחלה מכשיר. אם ניתן, אחד בלי מצלמה בפנוכו יהיה טוב לשרותי הביטחון כמו שכבר אמרו. אבל כצרכן פשוט, מצלמה זה חשוב.

תודה.

בעיקרון, לא. לא מוכן לקנות מכשיר פשוט אם אני לא חייב אחד.

מה שכן. את חבילת הגלישה הייתי הופך לאופצייה בלבד, לא חובה. כל הלקוחות עם מכשירים "ישנים" (או לא טאץ') לא ממש צריכים חבילת גלישה. אם הם משתמשים או לא, אין לי מושג...

בעיקרון, כמו שאמר וויל, זו נוסחא מנצחת. במיוחד אם היא תגובה בשירות טוב ללקוח.

כמה מכם הייתם צריכים להתייבש 15 או 20 דקות לשירות בטלפון?

תחשוב על זה כך: חבילה אידאלית היא כזו, שתוכל לבחור כמה ייצא לך בסוף החודש, בהתאם לצרכים שלך- אם אני רוצה, אני יכול לבחור חבילה בסיסית, שתעלה כ-100 ש"ח (כולל X שיחות ו-SMS), 150, 200 או 500 ש"ח. מפה ניתן רק להוסיף, אתה יודע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני העוף המוזר בשרשור הזה.

למה? מה אני רוצה?

1) מכשיר נוקיה מעפן (עדיפות לישנים,כגון צביקה פיק,6230,6280 וכדומה).

2) חבילת דקות קטנה (100דקות).

3) חבילת סמסים (50 בערך)

וזהו.

לא גלישה,לא רינגטונים,לא משחקים,לא GPS,לא בחורות ערומות ולא כספומט נייד - כלום כלום כלום.

יהיה דבר כזה? קניתם אותי ולפחות עוד 15-20איש קרובים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
והשאלה השניה:

הייתי מאוד רוצה לקנות מכשיר הכי בסיס ופשוט, ללא שום דבר חוץ מיכולת להוציא ולקבל שיחות, SMS ושוען מעורר.

וגם כזה שלא נשבר, לא נשרט כשאתה מחזיק אותו בכיס ביחד עם צרור מפתחות, לא ניזק ממים, סוללה שמחזיקה קצת יותר מיום אחד, וכמובן דיבורית רגילה ולא BLUE TOOTH.

אני גם מוכן לשלם יותר כסף על הדבר הזה, בעיקר על הדיבורית ועל סוללה שמחזיקה הרבה זמן.

פורסם
אני העוף המוזר בשרשור הזה.

1. מצטרף לגמרי לבקשה שלך (יש לי נוקיה 3100 שעובד... ועוד נוקיה בספייר שמחליף אותו...1660 או משהו כזה)

ואת כל זה אני רוצה בחבילת שתעלה 50-70 ש"ח כול מע"מ.

2. אני רוצה חברה ישרה ואמינה. ללא חצאי אמיתות . שקיפות (כמעט..) מלאה. בלי קומבינות ש"פתאום אח"כ" הכללים משתנים. או ש"אי אפשר לחזור אחורה" לתוכנית ללא דמי מנוי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם אני רוצה חברה אמינה,שלא ינסו עלי שיטות מצליח,ולא יחרטטו אותי.

אבל!

אם אתה בא מלכתחילה בגישה נוחה,מסכם איתם על הכל,מקבל חוזה במקום עם חתימות של הנציג ומנהל המקום - יש לך אחלה קלפים להחזיר להם באותו מטבע אם משהו לא בסדר בחשבונית הראשונה,או זו שאחריה :)

לצערינו אנשים רבים לא מעניין אותם כלום,מאמינים לכל אחד ("מה,הוא דפק אותי? אבל הוא נראה כזה אמין...\איך הוא העז?!\לא חשבתי שיעשה לי ככה וככה.."),נותרים ללא הוכחות ביד,והתאגיד צוחק כל הדרך אל הבנק.

אבל כן,חברה חדשה שתבוא לשם שינוי לטובת הלקוח,יהיה בחזקת מראה מרענן בסצינה הישראלית ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נוקיה 1100, 1200 זה הדבר מבחינתי. סוללה מחזיקה שבוע.

זה טלפון שאם הוא נשבר/מתקלקל אתה פשוט זורק אותו וקונה חדש. אתה לא צריך לדאוג לו. זה רק טלפון ושום דבר מעבר.

לגבי שרות בחברה - לא ממש מעניין אותי, נדיר ביותר שאני פונה לשרות לקוחות.

• תוכן חדש...