Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולארים - שאלה קצת שונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

בעוד כמה שבועות מגיע שלב הפיילוט בחברה שלנו כספקי סלולאר ויטואליים.

לצורך זה אני צריך לרכוש כמה מכשירים.

וכאן נשאלת השאלה:

אם אתם לא מוגבלים בתקציב, לא מעניין אותכם כמה עולה דקת שיחה/לא משלמים את החשבון, איזה מכשיר הייתם בוחרים?

והשאלה השניה:

מהו המכשיר הזול ביותר שהייתם מוכנים לקנות ועל איזה שירותים הייתם מוותרים אם הייתם יכולים לפרק את החשבונית שלכם לגורמים כדי לשלם כמה שפחות?

האם בכלל אתם מוכנים לקנות מכשיר פשוט כדי לוותר על שירותים מסוימים?

תודה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל שאלה של מה המיתוג שאתה מנסה להשיג.

אם אתה הולך על הכי זול - אנשים ילכו גם על מכשיר קליל ביותר עם דגש על מחיר ומינימום שירותים (בלי כל מני שירותים כמו אינטרנט , צלצולים שונים ותוכן למיניהם).

מצד שני , מה שכל החברות הגדולות יודעות הוא שהרווחים המקסימלים הם דווקא על השירותים האלו ומנסות להשיג לקוחות "פרימיום" שצורכים אותם.

אז השאלה בעצם היא האם אתם מנסים ליהיות כמה שיותר זולים גם במחיר של חדשנות?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אישית? פחות מעניינת אותי דקת שיחה (רצוי זול, כמובן). אבל מכשיר? אני מניח לצמצם לשלושה אשפרי ללכת על גלקסי2, מוטו מוטורולה אטריקס והLG אופטימוס. לא 7 מוביל, לא iOS, האנדרויד הרבה יותר קורץ לי.

מה שכן, הייתי מעבר לדקות שיחה/סמסים. באנדלים של חבילת גלישה לא מוגבלת עם X אפליקציות נגיד. יהיה מעניין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

המיתוג ידגיש את הזול.

אבל כמובן שמי שירצה יוכל לקבל כל מה שירצה. רק שהכל יהיה פשוט, לא קשור לחבילות ולא להתחייבויות.

דיברת? שילמת.

פורסם

הייתי מוותר על שירותי תוכן למיניהם, במילא אפשר למצוא את הכל בחינם באינטרנט.

בנוסף הייתי הופך את חבילת האינטרנט לאופציונלית, כך שמי שלא משתמש בה, יכול לוותר עליה.

וכמובן, תוכנית תעריפים בסגנון "לא דיברת - לא שילמת".

ואיזה שירות כן הייתי מוסיף - אנטי ספאם לSMS וחסימת אפשרות שליחת SMS למס' מקוצר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
והשאלה השניה:

מהו המכשיר הזול ביותר שהייתם מוכנים לקנות ועל איזה שירותים הייתם מוותרים אם הייתם יכולים לפרק את החשבונית שלכם לגורמים כדי לשלם כמה שפחות?

האם בכלל אתם מוכנים לקנות מכשיר פשוט כדי לוותר על שירותים מסוימים?

בוודאי שיש שוק למכשירים פשוטים.

אם יסופק שוק אם מסך שמסוגל להציג ספרות גדולות ללא קשקושים נוספים מסביב + ספיקר איכותי, יש לך שוק פונטציאלי של לקוחות מבוגרים (אזרחים ותיקים) שראייתם כבר לא במייטבה והשמיעה היא גם לא כל כך.

ובנוסף המקשים צריכים להיות נוחים לתפעול והפעלת המכשיר צריכה להיות הגיונית ללא 100 תפריטי משנה כדי לבצע כל פעולה.

פורסם

לדעתי אם המיתוג הוא לכיוון הזול אז המכשירים הבסיסיים צריכים להיות בעלי מקסימום עמידות ולכן הייתי שוקל דווקא את המוטורולה DEFY כמכשיר כניסה לאנדרואיד ואת הסוני אריקסון כמכשירים בעלי מקשים שמציעים שילוב של ממשק טוב, מגוון תכונות ועמידות גבוהה.

לדעתי תמחור נכון של מכשירים צריך ךהיעשות לפי צפי כמות הפניות הממוצעות של הלקוח הממוצע למרכזי השירות כי העלות שלהם די גבוהה ומתמשכת לכל אורך חיי המכשיר.

לגבי תכונות זו שאלה קשה כי זה מאוד תלוי באופי השימוש. אישית תמיד הספיק לי מכשיר עמיד, עם סוללה שמחזיקה הרבה, שיחות יוצאות ונכנסות באיכות גבוהה ומעט מאוד SMS. אחרי שעברץי ךלפלטפורמת האנדרואיד אני לא מוכן לחזור כחוקרה כי הוא חוסך לי לא מעט שימושים שקודם הייתי צריך את הלפטופ בשבילם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לדעתי אם המיתוג הוא לכיוון הזול אז המכשירים הבסיסיים צריכים להיות בעלי מקסימום עמידות ולכן הייתי שוקל דווקא את המוטורולה DEFY כמכשיר כניסה לאנדרואיד ואת הסוני אריקסון כמכשירים בעלי מקשים שמציעים שילוב של ממשק טוב, מגוון תכונות ועמידות גבוהה.

פלוס אחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טלפונים מותאמים לצרכים ביטחונים כגון מכשירים ללא מצלמה או חסימה של דברים במכשיר.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לדעתי צריך להיות לפחות מכשיר נוקיה אחד שהוא זול מאוד ופשוט,

יש פלח אוכלוסיה עצום של יותר מחצי מהאנשים שבכלל לא יודעים להשתמש בשום דבר חוץ מדיבור. בקושי יודעים להשתמש בספר טלפונים.

יש היום מכשירי נוקיה שעולים 200-300 שקל בשוק החופשי.

אם אתם וירטואליים מעל רשת פלאפון אז צריך מכשיר UMTS ואז זה יעלה קצת יותר.

לדעתי אם תציעו חבילה כזו:

10 שקל דמי מנוי קבועים.

20 אגורות לדקת שיחה לכל היעדים. (או משהו דומה)

הטבה כלשהי בשיחות במשפחה (כדי לעודד לקוחות להעביר כמה קווים במכה אליכם)

25 אגורות להודעת SMS

וזהו

זה יהיה להיט היסטרי.

בלי חבילות, בלי התחייבויות, בלי החזרים, בלי קומבינות.

הכי פשוט.

לקוח מגיע עם מכשיר משלו (או רוכש אצלכם בעסקת מכר פשוטה שלא קשורה לתוכנית) ואתם רק מנפקים SIM ללא דמי התחברות וללא עמלת מצליח.

אם תוכלו להציע דבר כזה עם דמי מנוי אפס אז עוד יותר טוב, אבל אני לא יודע אם זה מתאפשר מבחינת העלויות שלכם.

אולי ללקוחות שיסכימו לקבל חשבונית במייל בלבד.

זה לגבי הלקוחות ה"קלים".

לגבי לקוחות שדורשים יותר - הייתי מציע משהו דומה, אבל עם תשלום קבוע שמכיל בתוכו כבר X דקות וחבילת גלישה בלתי מוגבלת או לפחות 1 ג'יגה.

עוד פיצ'ר שנדרש לדעתי ואף אחד לא מספק היום: הגבלת תקציב. זה מורכב מ:

א. אפשרות לקבוע שבניצול מלוא חבילת הגלישה המנוי נחסם לגלישה ולא צובר חובות של מאות שקלים.

ב. אפשרות לקבוע בכל תוכנית תקרת חיוב, ובהגעה לתקרה אין אפשרות לצרוך יותר דקות/SMS (אולי למעט דקות ל5 מספרים מוגדרים מראש אם הלקוח רוצה). מיועד כמובן לילדים.

אני אישית לקוח מאוד מאוד קל, אני רואה חשבוניות של 30 שקל לחודש לפעמים על שלושה קווים (!!!) באורנג'.

ועדיין אין מצב שהם מפסידים עלי כסף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רק תעמדו במה שאתם מבטיחים.

לא משנה בכמה אתם מתמחרים את החבילות שלכם ,הבקשה היחידה שלי זה שאם הבטחתם לי מחיר מסויים, אז זה המחיר שאני ייראה בחשבונית, לא פחות ולא יותר . שלא כמו הגנבים עם רישיון שיש בשוק עכשיו.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

פה אני משלם 9 סנט פיקס לדקה (ללא דמי תוכנית), אם זה לסלולארי, קו ביתי, ישראל או הודעה. בנוסף אפשר לבחור חבילות DATA או הודעות שלא מתחדשות אוטומטית, אלא מקבלים SMS בסוף החודש שהחבילה עומדת להסתיים ואם מעוניים לחדש אז מחזירים הודעה לאותו מספר.

אני מוצא את השיטה מאוד נוחה, אף פעם אין הפתעות, אין לי התחייבות ואם אני בחו"ל אני לא מחוייב לשלם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

יש שוק גדול מאוד של פרי פייד ואין בו תחרות ממשית. יש הרבה אוכלוסיות שונות שמשתמשות בקווי איזי, טוקמן וביגטוק. אנשים קשי יום, מבוגרים, ילדים וצעירים, תיירים, עובדים זרים ופליטים.

המחירים הבסיסיים של דקות השיחה מאוד גבוהים (נראה לי בסביבות השקל לדקה וכחצי שקל ל SMS). ישנם כרטיסי בונוס שמוגבלים בזמן. נניח שלם 130 ש"ח וקבל 223 ש"ח + 250 דקות בתוך הרשת ל 30 יום. או שלם 70 שקלים וקבל 63 ש"ח + 60 דקות בתוך הרשת ל 30 יום.

אם הייתם מוכרים מכשירים בסיסיים (לדוגמה נוקיה 1280, 1616 וכו') עם כרטיס סים פריפייד טעון מצורף + מספר דקות זמן אוויר והייתם שומרים על מחיר זמן אוויר נמוך בפריפייד אז לפי דעתי זה היה הופך להצלחה.

מבוגרים מעדיפים מכשיר בתצורת צדפה עם כפתורים גדולים וברורים. לדוגמה, נוקיה 3710 , 2720, 2760, 7020 וכו'.

אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי לשאול אני עוסק בתחום (חנות למכירת מכשירים סלולריים).

אסף

פורסם

התגובה של bababen היא הכי חשובה בשרשור הנוכחי.

כיום המפעילים הקיימים הם רמאים ושקרנים פתולוגיים.

פעם עוד היה הבדל ביניהם והחברה עם הצבע של המתנחלים היתה יותר הוגנת מהשאר, היום כולם אותו דרעק.

אם אחרי כל חתימת חוזה או שינוי תוכנית תשלחו ללקוח (ביוזמתכם!) את סיכום התוכנית שאליה הצטרף, בפקס או במייל - כבר עשיתם דבר גדול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בזמנו כשאורנג' הגיעו לישראל הם הציגו מודל עסקי חדש - ללא תשלום על שיחות נכנסות.

אתם צריכים משהו דומה, משהו שיבדיל אתכם משאר הספקים ויפיל עוד חומה ביניכם לבין הלקוחות, כפי שעשיתם עם חנויות המזון שלכם.

אני חושב שכדאי לכם לבדוק את שווקי הנישה הקיימים בארץ - פועלים זרים, אנשים מבוגרים, ילדים בגיל בי"ס וכד' - אוכלוסיות שלמות שאינן מקבלות כיום מענה אמיתי מהחברות הגדולות. במקביל, ניתן להציע כמה מסלולים בסגנון ביגטוק, כפי שכבר הציעו פה. אני מאמין שבתוך חצי שנה כבר תוכלו לבסס מוניטין בין הלקוחות וגם הבנה טובה יותר של השוק, ומשם השמיים הם הגבול.

מעל הכל - אל תהיו חמדנים. מה שמעצבן את הלקוחות זה לא רק התמחור או השירות הגרוע של הספקים הגדולים, אלא המנטליות מאחורי זה, זאת שאומרת שלא שווה להם לשהקיע בלקוח שלא גולש שעות בחודש, שולח אלפי הודעות ומדבר מאות דקות. קצת פלורליזם חברתי ויחס ליברלי ללקוח זה בדיוק מה שהשוק הישראלי צריך בימים אלה, ולכם יש את ההזדמנות לתת להם את זה. מעטים העסקים בארץ שיש להם את האמינות הדרושה בשביל להעביר את המסר, ואתם עומדים בראש הרשימה הקצרה הזאת, יהיה חבל לא לממש את הפוטנציאל הטמון פה.

• תוכן חדש...