Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב בתקציב של עד 50 אלף.

הדרישות :

מהיר

נוח

כיף לנהיגה

אחזקה זולה

מתאים לנסיעות בין עירוניות (מעט מאוד נסיעות בתוך העיר)

עיניין הדלק פחות חשוב כי אני נוסע מעט יחסית אזור ה20 קמ ביום אבל עדיין לא איזה רכב שצריך תחנת דלק פרטית בשבילו

שיהיה כמובן רכב יפה

אחזקה זולה. וזמינה

חשבתי על האלפא 147 אך רק המחשבה לנסוע כשצריך למוסך המרכזי כל פעם שצריך הוציאה לי את החשק מהאוטו.

אין בעיה עם רכב קטן. רוב הנסיעות הם לבד.

בעיניין הגיר...בהתחלה חיפשתי אוטומט מיכוון שכבר שנים אני עם גיר רגיל ודיי נמאס אבל אני גמיש בקטע הזה

וכמובן עדיפות לרכב ששומר על הערך שלו כי כנראה שהרכב יהיה אצלי לא יותר משנתיים.

סליחה על החפירה ותודה לעוזרים.

פורסם

למה אתה חושב שבאלפא 147 אפשר לטפל רק במוסך המרכזי? אני מכיר לפחות שני מוסכים טובים לאלפא במרכז חוץ מהמוסך המרכזי. זה נכון שכדאי לטפל במכונית הזאת רק אצל כאלו שמכירים אותה טוב, אבל יש עוד מקומות שמכירים חוץ מהמרכזי.

אופציה טובה שעולה לי בראש בשבילך היא הטיוטה יאריס ספורט. המכונית שומרת מאוד יפה על הערך שלה, זולה לאחזקה, מהנה לנהיגה ואפילו די נוחה.

פורסם

למה שלא תקנה גולף?

אני מוכר בלוח גולף מנוע 2000 אוטומטית יד 2 מודל 2001, רק 160,000 ק"מ.

אני יכול לומר לך שהרכב מאוד נוח, מפנק עם כל האבזור החשמלי שקיים גם במכוניות חדשות.

שומר על ערכו (ירידת ערך של 5-6 בשנה בסך הכל).

מהיר וחזק (115 כ"ס).

וצריכת דלק מנסיון עומדת על 1:12 בדגם ה 2 ליטר (רוב הישראלים חושבים ש ה 1.6 חסכונית יותר וזאת טעות!!).

מכיוון שאינני רוצה לעבור על חוקי הפורום, לא אפרסם כאן את המספר שלי. אך אתה מוזמן לפנות ללוח מכירה ולמצוא.

בברכה,

עידן

פורסם

עוד דבר,

הרכב מאוד זול לאחזקה בניגוד למה שחושבים.

טיפול ע-נ-ק שרכבי עבר הכולל טיימינג + פילטרים + שמנים + פלאגים (חשוב לציין שעבר במורשה פולקסווגן!!!) - פחות מ 2300 שקל!!!

פורסם

היונדאי קופה עונה על לא מעט מההגדרות שכתבת אך תצריך תוספת מחיר מסויימת.

בהנחה שהמוחצנות העיצבית שלה עושה לך את זה

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך הגעת ל1:12?

הגולף 2003 מנוע 2000 אוטומאטית שהוצאתי מהחברה לפני 9 שנים מעולם לא חצתה את קו צריכה של 1:10 מקסימום 1:11 וגם זה בשנים הראשונות, גם לא בנסיעה לאילת.

ואני נוהג בעדינות!

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם

וואלה! רכב עושים סדרת כתבות בדיוק בשביל חובב הספורטיביות המבולבל.

אל תתיחס כל-כך למחירים שהם מציגים שם, שרובם יחסית מנותקים מהמציאות.

http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1867624

בנימה אישית - בתקציב ובדרישות שלך סביר להניח שהייתי הולך על קליאו ספורט או 306GTI (-יש כמה מצויינות עכשיו למכירה בפורום).

בהצלחה!

• תוכן חדש...